Avatarı falan kaldirayım belli olmasın tipim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün sinirden otobüste birini dövdüm sinirim geçmedi dayak yersem belki geçer bayıltana kadar birini dövmek ya da birinden o şekil dayak yemem lazım. Mazlumu getirin.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleparan varsa istediğin kıza aşık olursun bu işler herşey para da bitiyor
Ayrica bunlar hepsi bahane, param yok, boylu degilim, kiloluyum, yakisikli degilim. Hersey özgüvende bitiyor ve sempatik bir gülüs genelde bir sürü acigi kapatabiliyor. Kizlar eglendirilmek istiyor ve buna illa para gerekmiyor. Fikra anlatin, hikaye anlatin, iyice abartin, komik olun, kizi güldürün. Gülmek cok positif bir duygu, kizi güldürürsen, o positif duyguyu sana bagliyor, basit piskolojisessiz sessiz kösede oturana hic kimse asik olmadi.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye sen kiza asik oluyorsun? Kiz sana asik olsun, para sende
Ayrica bunlar hepsi bahane, param yok, boylu degilim, kiloluyum, yakisikli degilim. Hersey özgüvende bitiyor ve sempatik bir gülüs genelde bir sürü acigi kapatabiliyor. Kizlar eglendirilmek istiyor ve buna illa para gerekmiyor. Fikra anlatin, hikaye anlatin, iyice abartin, komik olun, kizi güldürün. Gülmek cok positif bir duygu, kizi güldürürsen, o positif duyguyu sana bagliyor, basit piskolojisessiz sessiz kösede oturana hic kimse asik olmadi.
Şimdi önyargı yapıp bize bağlamayacaklar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye sen kiza asik oluyorsun? Kiz sana asik olsun, para sende
Son kısma katılmıyorum bazı kızlar da öyle tipleri merak edip aşık olabiliyor
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
Bugun istasyonda metroyu beklerken bana dogru bir kiz yaklasip benden ates sordu. Bir centilmen olarak tabiki sigarasini yaktim. Sonra ayni metroya bindikten sonra tesadufen ayni durakta ciktik metrodan. Kiz yine bir sigara yakmak icin bana ates sordu ve bu kez cakmagimi ona hediye verdim. Haliyle bu kez ben cakmaksiz kaldim. Sigarami yakmak icin bu kez ben ona ates sordum ve karsilikli gulduk.. Kiz cantasinda benim verdigim cakmagi ararken yanlislikla baska bir cakmak cikardi cantadan. O an asik oldum kiza.. Ve numarasini aldim.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugun istasyonda metroyu beklerken bana dogru bir kiz yaklasip benden ates sordu. Bir centilmen olarak tabiki sigarasini yaktim. Sonra ayni metroya bindikten sonra tesadufen ayni durakta ciktik metrodan. Kiz yine bir sigara yakmak icin bana ates sordu ve bu kez cakmagimi ona hediye verdim. Haliyle bu kez ben cakmaksiz kaldim. Sigarami yakmak icin bu kez ben ona ates sordum ve karsilikli gulduk.. Kiz cantasinda benim verdigim cakmagi ararken yanlislikla baska bir cakmak cikardi cantadan. O an asik oldum kiza.. Ve numarasini aldim.
Millet metro istasyonunda sigara içiyor
Benim gibi bir insan başka hangi detaya takılabilir ki zatenBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugun istasyonda metroyu beklerken bana dogru bir kiz yaklasip benden ates sordu. Bir centilmen olarak tabiki sigarasini yaktim. Sonra ayni metroya bindikten sonra tesadufen ayni durakta ciktik metrodan. Kiz yine bir sigara yakmak icin bana ates sordu ve bu kez cakmagimi ona hediye verdim. Haliyle bu kez ben cakmaksiz kaldim. Sigarami yakmak icin bu kez ben ona ates sordum ve karsilikli gulduk.. Kiz cantasinda benim verdigim cakmagi ararken yanlislikla baska bir cakmak cikardi cantadan. O an asik oldum kiza.. Ve numarasini aldim.En son Alika87 tarafından düzenlendi; 30.06.2013, 20:28.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesimdi merak ettigim bir konu var. Avrupa kizlarla tanismak ve numaralarini almak cok zor. Türkiyede nasil??
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesimdi merak ettigim bir konu var. Avrupa kizlarla tanismak ve numaralarini almak cok zor. Türkiyede nasil??
- Alıntı
Yorum
Yorum