Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avatarı falan kaldirayım belli olmasın tipim.

Yorum

• Bir kere de eritmeyin yazdıklarımı ey güzel insanlar

Yorum

• Bu isler bos isler askmi falan filan Önce evlenin Sonra sevmeye baslarsiniz
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• paran varsa istediğin kıza aşık olursun bu işler herşey para da bitiyor
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• Bugün sinirden otobüste birini dövdüm sinirim geçmedi dayak yersem belki geçer bayıltana kadar birini dövmek ya da birinden o şekil dayak yemem lazım. Mazlumu getirin.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bugün sinirden otobüste birini dövdüm sinirim geçmedi dayak yersem belki geçer bayıltana kadar birini dövmek ya da birinden o şekil dayak yemem lazım. Mazlumu getirin.
              Dayak yemek, atmaktan daha çok etkiler seni o durumda.. Bıraksaydın da dövseydi seni otobüsteki..

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                paran varsa istediğin kıza aşık olursun bu işler herşey para da bitiyor
                niye sen kiza asik oluyorsun? Kiz sana asik olsun, para sende
                Ayrica bunlar hepsi bahane, param yok, boylu degilim, kiloluyum, yakisikli degilim. Hersey özgüvende bitiyor ve sempatik bir gülüs genelde bir sürü acigi kapatabiliyor. Kizlar eglendirilmek istiyor ve buna illa para gerekmiyor. Fikra anlatin, hikaye anlatin, iyice abartin, komik olun, kizi güldürün. Gülmek cok positif bir duygu, kizi güldürürsen, o positif duyguyu sana bagliyor, basit piskoloji sessiz sessiz kösede oturana hic kimse asik olmadi.
                https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ayrica bunlar hepsi bahane, param yok, boylu degilim, kiloluyum, yakisikli degilim. Hersey özgüvende bitiyor ve sempatik bir gülüs genelde bir sürü acigi kapatabiliyor. Kizlar eglendirilmek istiyor ve buna illa para gerekmiyor. Fikra anlatin, hikaye anlatin, iyice abartin, komik olun, kizi güldürün. Gülmek cok positif bir duygu, kizi güldürürsen, o positif duyguyu sana bagliyor, basit piskoloji sessiz sessiz kösede oturana hic kimse asik olmadi.
                  DM'den yürüyün arkadaş.Ne deşifre edersunuz taktikleri Şimdi önyargı yapıp bize bağlamayacaklar

Yorum

Bu kadar basit işte bu olay Son kısma katılmıyorum bazı kızlar da öyle tipleri merak edip aşık olabiliyor
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Bugun istasyonda metroyu beklerken bana dogru bir kiz yaklasip benden ates sordu. Bir centilmen olarak tabiki sigarasini yaktim. Sonra ayni metroya bindikten sonra tesadufen ayni durakta ciktik metrodan. Kiz yine bir sigara yakmak icin bana ates sordu ve bu kez cakmagimi ona hediye verdim. Haliyle bu kez ben cakmaksiz kaldim. Sigarami yakmak icin bu kez ben ona ates sordum ve karsilikli gulduk.. Kiz cantasinda benim verdigim cakmagi ararken yanlislikla baska bir cakmak cikardi cantadan. O an asik oldum kiza.. Ve numarasini aldim.

Yorum

• İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bugun istasyonda metroyu beklerken bana dogru bir kiz yaklasip benden ates sordu. Bir centilmen olarak tabiki sigarasini yaktim. Sonra ayni metroya bindikten sonra tesadufen ayni durakta ciktik metrodan. Kiz yine bir sigara yakmak icin bana ates sordu ve bu kez cakmagimi ona hediye verdim. Haliyle bu kez ben cakmaksiz kaldim. Sigarami yakmak icin bu kez ben ona ates sordum ve karsilikli gulduk.. Kiz cantasinda benim verdigim cakmagi ararken yanlislikla baska bir cakmak cikardi cantadan. O an asik oldum kiza.. Ve numarasini aldim.

Millet metro istasyonunda sigara içiyor

Benim gibi bir insan başka hangi detaya takılabilir ki zaten
                        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bugun istasyonda metroyu beklerken bana dogru bir kiz yaklasip benden ates sordu. Bir centilmen olarak tabiki sigarasini yaktim. Sonra ayni metroya bindikten sonra tesadufen ayni durakta ciktik metrodan. Kiz yine bir sigara yakmak icin bana ates sordu ve bu kez cakmagimi ona hediye verdim. Haliyle bu kez ben cakmaksiz kaldim. Sigarami yakmak icin bu kez ben ona ates sordum ve karsilikli gulduk.. Kiz cantasinda benim verdigim cakmagi ararken yanlislikla baska bir cakmak cikardi cantadan. O an asik oldum kiza.. Ve numarasini aldim.
                          simdi merak ettigim bir konu var. Avrupa kizlarla tanismak ve numaralarini almak cok zor degil. Türkiyede nasil??
                          En son Alika87 tarafından düzenlendi; 30.06.2013, 20:28.
                          https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Türkiyede daha zor numara almak.
                            Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                            Бургундия синий
                            61

Yorum

simdi merak ettigim bir konu var. Avrupa kizlarla tanismak ve numaralarini almak cok zor. Türkiyede nasil??
                              Benim çıktığım bir kız vardı. Biz çıkmaya başladıktan sonra numarasını alabilmiştim. (Şaka değil gerçek) Gerisini sen düşün.

Yorum

simdi merak ettigim bir konu var. Avrupa kizlarla tanismak ve numaralarini almak cok zor. Türkiyede nasil??
                                Turist bolgelerinde kolay. Onun disinda pek deneyimim yok Turkiyede

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X