Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dayanamıyorum kanka nabayım.

Vur kadehi ustam..
    #7 Óscar René Cardozo Marin
    #28 Abdul Majeed Waris
    #8 Mehmet Ekici
    #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dayanamıyorum kanka nabayım.

http://www.youtube.com/watch?v=7h9DY9DI5a0

yandım, yandım, yandım... cennetlik duygularla cehennem olduk kaldık...
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Ulan Canberk Dayanamiyormus Ne dayanamiyorsun Rahat mi batiyor kardesim Anlamiyorum ki sen
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Saat 00.00i geçince ne zamani?
          Tabikii slow türkk zamanii

Yorum

• arkadaslar ask demisken, Cephanelikte veya ktü sahil tesislerinde bir dügün kaca mal oluyor?

bilgisi olan varmi bu konuda? varsa yardimci olursa sevinirim...

yeni bir baslik acmak istemedim..

Yorum

• Vay anasını ya arama yaptım da hatundan ayrıldığımız dönemlerde nasılda içimi dökmüşüm

2011 Mart'tan beri ufak tefek ayrılık süreçleri olsada devam eden ve artık iyice ciddiye binen bi ilişkim var, en güzeli evlenmeyi düşünmek gerçi kafadan 2 sene var daha ama olsun insan sevdiğiyle bunu hayal edince bile mutlu oluyor )

Yorum

• kararsız kalmak en kötü karardan daha kötüdür.aklınız karışıksa biran önce her şey için karar verin daha sonra her şey öyle rahat oluyor ki kafanız rahat kalbiniz rahat hayat güzel..(benden söylemesi)...

Yorum

• Herkes aşk profesörü ama sınıfı geçen yok.

Yorum

• Karar verince sınıf geçilmiş oluyor tabi kararsızsak eğer..

Yorum

• Karar verirsin herşeyin iyi gideceğini sanırsın sonrası askerlik arkadaşı style..
                      #7 Óscar René Cardozo Marin
                      #28 Abdul Majeed Waris
                      #8 Mehmet Ekici
                      #11 Kévin Constant

Yorum

• Baba olmak nasıl bir şey acaba

Yorum

• Benım bu baslıktakı teorilerimi girdilerimi 2 sene sevdigim kızı ikna cabalarımı bilen bilir. Bu hafta 4.ayımız birlikteligimizin ve iyiki 2 sene peşinden koştum diyorum. Tavsiyem seviyorsan vazgeçmeyeceksin. Kendine güvenin, duygularına ınancın varsa eminsen ve de sabrın varsa gel bana o kızı yola getirelim
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Yazılarını severek takip ettiğim Hayati İnanç dili ağır olan dizeleri öyle güzel açıklıyor ki okumaya doyamıyor insan. Bir iki alıntı ;

Gayret-i aşk eyler Es’âd kâse-i ömrün şikest
                            Hem-sifâl-i bezmi fağfûr olmasın bir kimsenin

Sevgiliye başkalarının el uzatması ya da onun gayrılara meyl etmesi ihtimâli bitirir ömrümü. Gamdan ölmem korkarım gayret helâk eyler beni – Ş Galip.

Gönlü kırılmaya hazır kristal kâse gibi olmayagörsün bir kimsenin. Aşığın ise gönlü tam da öyledir; tam bir çaresizlik ifadesi yani. İnsan başkalarından dayak yese üzülmez de, sevdiği sertçe baksa paramparça olur. Rakibin attığı taş değil, dostun gülü yaralar insanı.
                            Ne derler Anadolu’da: “Gönül sırça saraydır, yıkılırsa yapılmaz!”
                            Aşk zor zenaat vesselâm

------------

Aşka şöhret hüsne mestûrî olur revnâk-fezâ
                            Sen ol ey mihrim hüveydâ sen kal ey mâhım nihân

Hüsn: Güzellik
                            Mestûrî: Örtülü olma hâli
                            Revnâk-fezâ: Renklilik, gösterişlilik
                            Mihr: Güneş
                            Hüveydâ: Açıkta, meydanda
                            Mâh: Ay

Sevgiliyi (daha doğrusu güzelliği) aya, aşkı ise güneşe benzeterek diyor ki; “Aşkın herkesçe bilinmesi, şöhret bulması yaraşır, güzelliğin ise örtülü olması esastır. Öyleyse ey sevgili sen gizli kal gözlerden, kimse görmesin seni; benim aşkım ise âleme şöhret salsın.]
                            Tabiî şöhret bulan aşk, âşığa türlü belâlar getirecektir. Şairimiz o belâlara baştan razı olduğunu ilân etmekte, gayrıların gözünden sakındığı sevgilinin ise gizli olmasını gayret (kıskançlık) ile talep etmekte; ancak bunu çok güzel bir sebebe bağlamakta ve gerekçelendirmektedir: “hüsne mestûrî yaraşır”
                            En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 27.06.2013, 23:48.

Yorum

• Biraz sonra +18 mesajlar atacağım herkes kaçsın.

Yorum

• Burdayiz Hic bir yere gitmiyoruz
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X