Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sen de böyle diyorsan başkaları ne yapsın
    Durum böyle Ahmet. Böyle bir çağda mesafelere rağmen birşeylerin olabileceğine inanmayanların bizzat kendisi bu çağdan etkilenmiş maalesef.

Allah icimizdeki duygulara değer verenlerle karşılaştırsın bizi.

Elbette hayatta birisi icin aglamak guzel seydir ama karsi taraf kaba tabirle sallamiyorsa, kendine sorular sormakta geç kalmamalı insan
    En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 13.04.2013, 04:19.

Yorum

• bu sayfaya epeydir girmiyorum gerçi foruma da girmiyorum ama yıne epey ortalık karışmış

evlenen arkadaşlara Rabbim hayırlı mutlu ömür versin diğerlerine ise sabretmelerini arayış içinde değilde adayış içinde olalım ve bazı şeylerin nasip olduğunu da unutmayın

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu sayfaya epeydir girmiyorum gerçi foruma da girmiyorum ama yıne epey ortalık karışmış

evlenen arkadaşlara Rabbim hayırlı mutlu ömür versin diğerlerine ise sabretmelerini arayış içinde değilde adayış içinde olalım ve bazı şeylerin nasip olduğunu da unutmayın
        nasip diye beklersek çok bekleriz
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          nasip diye beklersek çok bekleriz
          Bu cümleyi kıymetli yöneticimiz, en kıvrak zekalı üye dalında benden oy alan Emirhan Makul'un yorumlamasını istiyorum.
          Arz ederim.

Yorum

• Haburasi Çok Sıkıntili.
            Bir Trabzon'lu Size "Ne Dedun ?" Diyorsa , Kurduğun Cümleyi Değiştirme Şansı Vermiyor Bilakis Aynı Cümleyi Bir Daha Kurmaya ..... Yiyomu Ona Bakıyodur..

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aynı şehirde olmadan zor bu çağda. Duygular yazılara yansımıyor. Demirden bir kalp lâzım uzaktan sevmeye. Demirden olacak...Başkaları giremeyecek,içerideki de çıkmayacak.
              O kadar mucizevi değil Samet. 6 yıl oldu, 3'ü ayrı hemen hemen...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ooo Yeliz hoş geldin aramıza
                Hayırdır oğlum,ne ayaksın sen?
                Beni böyle karşılamıyorsun forumda
                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hayırdır oğlum,ne ayaksın sen?
                  Beni böyle karşılamıyorsun forumda
                  Yeliz'i uzun zamandır tanıyorum abi üye olup buraya yazınca şaşırdım haberim yoktu üye olduğundan

Senin yerin ayrı
                  BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aynı şehirde olmadan zor bu çağda. Duygular yazılara yansımıyor. Demirden bir kalp lâzım uzaktan sevmeye. Demirden olacak...Başkaları giremeyecek,içerideki de çıkmayacak.
                    Alakası yok. Yeterki birbirinizi sevin, sayın ve yalan söylemeyin. Ayrıca sabredin. Bu her iki taraf için de önemli.
                    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Bir şiirde diyor ki : " Birlikte ıslandığımız yağmurlarımız yok... " İşte öyle birşey.
                      En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 03.05.2013, 19:39.

Yorum

• Yani tüm mesele Yagmurda berabermi Islanmak
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• olm yükseltme şu başlığı yaw....
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Dayanamıyorum kanka nabayım.
                              BordoMavi.Net

Yorum

• Neyse....
                                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X