Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Öyle
    birsey olmayacak. Bunu dusunenler bile kendl samimiyetini
    sorgulamalı.Hersey bir imtihan. Hem az da olsa bir umudum var daha . Sen
    kendi konuna yaz

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi ne olur şu kızlara değer vermeyin. B*k gibi davranın üzülmeyin artık abi hiç bir şey sizin hayatınızdan değerli değil. Benim hikayemi anlatsam kızlar gezegende böyle erkek yok diye yalan falan der. Erkekler kafamız en az kızlar kadar çalışıyor ezdirmeyin kendinizi.
      Gidene kal demek zavallılara kalana git demek terbiyesizlere dönmeyene dön demek acizlere hak edene yol vermek size yakışır.Devam

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben yapamam onu Emirhan. Sadakate,sadık olmaya aykırı tüm bunlar. İllaki kavusacagız diye mi sever insan ? Allahım bu olmadı baska bırısı lutfen diye mi dua edeyim yani? muhakkak baska birisini bulması gerekmiyor kisinin bence . ben dusunemiyorum birden fazla birisini sevmeyi. twıtter vs oylesıne yazıyorum Baska bırısı daha demek sahte samimi olunmamaktır bana gore . Vuslata ermesekte, karsısı baska birisini seçse de ben bununla ölene dek yasarım.Çok farklı birsey Emirhan anlatmak zor Bu saklayıp herkes bekar yasayamaz . Ancak olayı hisseden yasar
        Kardeşim varya seni o kadar iyi anlıyorum ki ama şu mantığı kafamıza yerleştirelim. Biz bu kızı görene kadar onu görmeden öncede yaşıyorduk bir hayatımız vardı. Evet şimdi o zaman ne yapsak boş geliyor belki sana ama hayatımız ondan ibaret mi ben 22 yaşındayım bir kıza aşık oldum 20 sene boş beleş yaşamışım dedim. 1 sene beni anlaması için savaştım belki daha fazla savaşmaktan kimsenin ne dediğini umursamadım herkes yapma etme olum değmez dediler ben kimseden gizlemedim saklamadım haykırdım . Şimdi look at the tabela , kimseye birşey hissettiğimi söylemez oldum ben o kızı unuttum desemde insanlar hadi lan sen mi kimi kandırıyosun diyor hala. Açık söyliyim ben aşık falan olmamıştım daha önce ve heyecana kapılıp bocalamışım yaptıklarıma bakınca acemiliğime gelmiş ben böyle bir duygu olduğuna bile inanmıyordum 2 sene önce taki bir kızı Ankara'nın -13 lük ayazında 7-8 saat 1 dk birini görebilmek için beklerken buldum kendimi. Şimdi bakıyorum yaptıklarıma asla diyorum. Twitterda geçen bir yazı okudum aynen öyle hayat , "hayatta tetris gibi elbet uygun parça gelecek önemli olan uygun parça gelince telaşa kapılmamak" . Ben ömrümden 2 sene kaybettim diye üzülüyorum. Sen hayatından zaman çalma , kafaya takarda biriyle olduğunu falan duyarsan çok koyar daha çok üzülürsün. Yüz yüze hissettiklerini söylediysen olmadıysa salla Kaybedenler Klübüne hoşgeldin . Ben uzun uğraşlar sonucu yenebildim yenemedim de bunla yaşamayı öğrendim. 1 sene başka bir kızla dışarı çıkıp oturup kalkmalardan falan bile sıkılıyordum 5 dk durunca darılıyordum . Sonra biri çıktı geldi birşeyler yaşandı dedim ki dünya ondan ibaret değilmiş. çok sevmiştim de olmadı koy g... Rahvan gitsin dedim başkalarıyla olmaya alışınca ne ararım ne sorarım ne zamandır bizim başlangıç olayımıza bakarsak intikam da almam lazım aslında. Ama daha fazla zaman kaybı olur benim için sadece bak hala seviyorum kendimi biliyorum 2 sene geçti görünce bir numarası yok ama içten içe titriyor dilim elim . Bilsemki şu an kabul edecek gidip de seni bile demem bırak seviyorumu. Şimdi söyle diyim benim için bir kızla zaman geçirmemiş hiç birşey yapmamış olup tanışıp 1-2 hafta sonra teklif eden erkek reddedilmeli. Benim için bir kızın yapması gereken bu. Her önüne geleni kabul etmemeli zaten. Böyle olunca daha değerli oluyor. Kendini tanıttın zaman geçirdin sana ümit verdi üstüne reddettiyse o kızın ... anlayın. Onlardan uzak durun senin olayı tam bilmiyorum ondan yorumlayamıyorum. Ama öğrendiğim tek şey ben b*k gibi davrandıkça kızın bundan rahatsız olup eski beni arar olması. Beni yoklaması aldığı ters ve aşşağılık cevaplara rağmen hala Msj atması muabbet araması. Kötü olun kötüler kazanır bu dünyada. İyi olduğum için defalarca kaybettim ve kötü olmayı öğrendim. Kalp de kırın siz kırılmayın yeterki bugün için duygusallık zayıflık bencillik ise güçtür. Biz yanlış zaman dilimine hitap ediyoruz. Hayatına bak kardeşim etrafta bir sürü güzel kız var sen 1 tanesini koluna tak , o seni kıskanıp patlamazsa delirmezse Adam değilim. Ne hâli varsa görsün zaten eğer iyi bir insan değilse.durumu Bilsem daha net konuşacağımda işte...
        En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 10.01.2013, 19:29.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Birde benim zoruna giden şu , bugüne kadar bu kıza aşık olana kadar yani 20 sene izmirde yaşadım İzmirde bir sürü kızla çıktım takıldım yahu bu kıza onlara yaptığım numaraları baştan çeksem bu da olacakmış ona üzülüyorum kızlar bu olmamalı diyorım. ben bu kez özel diye tamamen saçmalamışım hani erkek için 2 kız var bana göre bir eğlenmelik , evlenmelik. Açık konuşıyom bu kıza eskilere yaptığım sulu çene marjinal takılıyorum ortama akıyorum tarzı çeksem olurmuş. Anladığım kendisinin gelip benle tanışmasının sebebi popülerlik falanmış benim anladığım bu. Kızlar bunu kabul etmez ama durum bu , ben en reziline tutulmuşım Seviyorum kendimi .
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Yakında baslıgı kapatıp siteden atacaklar beni sustum

Yorum

• Başlığı okumak intihar sebebi.
              Allah yardımcısı olsun herkesin..
              #7 Óscar René Cardozo Marin
              #28 Abdul Majeed Waris
              #8 Mehmet Ekici
              #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Birde benim zoruna giden şu , bugüne kadar bu kıza aşık olana kadar yani 20 sene izmirde yaşadım İzmirde bir sürü kızla çıktım takıldım yahu bu kıza onlara yaptığım numaraları baştan çeksem bu da olacakmış ona üzülüyorum kızlar bu olmamalı diyorım. ben bu kez özel diye tamamen saçmalamışım hani erkek için 2 kız var bana göre bir eğlenmelik , evlenmelik. Açık konuşıyom bu kıza eskilere yaptığım sulu çene marjinal takılıyorum ortama akıyorum tarzı çeksem olurmuş. Anladığım kendisinin gelip benle tanışmasının sebebi popülerlik falanmış benim anladığım bu. Kızlar bunu kabul etmez ama durum bu , ben en reziline tutulmuşım Seviyorum kendimi .
                Sen belanı aramışın kardeş, eskilerine " berat kandilinizi kutlar sevgilerimi sunarım" diye mesaj at, boş ver unut bunları
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Deveye diken . . .

Özet bu .

Yorum

• Ben bu tayfada değilim arkadaslar.İsyanlarda da degilim.Sizin söylediklerinizle benim dediklerim tamamen farklı. Kabul edin veua etmeyin ama bosverebiliyorsanı sizin durumlar geçici. Bakın bir itirafta bulunayım ; ben degil o kisinin yuzunu fotografını bile gormedim. Kendisi yüzümü görüyor ama.Neyse ,yollar farklı,buradaki arkadaslarla anlasmamız zor bu konuda

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Biz dilimizdeki tutukluğu çözmeye çalışırken iyi eğitimli,kariyer sahibi ,sempatik olmak adına yalandan güzel çene yapan el oğlu gelecek ve o gönüle sızacak.İşte tüm korkum bu .
                      İşte hak etmeyen birisi belki de senin uğruna herşeyini verebileceğin birisini kapacak..

Neden arkadaş neden dış görünüşe bakar insanlar..

Günün birinde herkez yaşlanmayacak mı neden insanlar dışını beğenmediği birisinin içini merak etmez..

Of of bu başlığa girdim yine duvarlardan acı fışkırıyor kötü oldum. Girmez olaydım.

Yorum

• Çok derinlere girdiniz siz ne ettiniz ya Herkes bitap düşmüş, önce sakin, relax sakin ommmmmm

Youtube'ye girip Hüseyin Kağıt- Tespih yazıp enter tuşuna basıyoruz ve dinliyoruz rahatlıyoruz, lütfen bu kadar gerilime gerek yok beyler

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çok derinlere girdiniz siz ne ettiniz ya Herkes bitap düşmüş, önce sakin, relax sakin ommmmmm

Youtube'ye girip Hüseyin Kağıt- Tespih yazıp enter tuşuna basıyoruz ve dinliyoruz rahatlıyoruz, lütfen bu kadar gerilime gerek yok beyler
                          #7 Óscar René Cardozo Marin
                          #28 Abdul Majeed Waris
                          #8 Mehmet Ekici
                          #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çok derinlere girdiniz siz ne ettiniz ya Herkes bitap düşmüş, önce sakin, relax sakin ommmmmm

İşte bu dünyanın en büyük sorunu bana göre aptal insanların özgüveni yüksek, akıllı insanların şüphe içinde olmasıdır.

Bize aptal özgüveni gerekli..Gamsız olmayı çok isterdim şu hayatta.

Yorum

• Emirhan ,berbat sekilde cuvallayacagımı bilsem de , göğsüm daralsa da seni dinleyip acıkca soyleyecegim birazdan Durumu merak edersen twitterdan dm at evet ya da hayır diye cevap yazarım

Yorum

• Evet Hatice koydu parçayı, bir tıkla huzuru buluyoruz ve bu kasvetli konuları bırakıyoruz arkadaşlar, gülmeyeceksek neden geldik bu dünyaya Acayip misiniz aa ayıp ama

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X