Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Karşılık alamayanlar üzülüyor da önce karşılık alıp sonra babayı alanlar da var. Halinize şükredin.
    Bu işte babayı almanın en babasıdır . Tarifi yoktur bunun . Selçuk Galatasaray'da , Burak Galatasaray'da başlığına eşdeğerdir bu .

İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Beyler yapmayın gözünüzü seveyim Ölüm toprak falan filan bunlar değil sonuç
    Reis bildiğin gibi değil ama . Her şey güzel giderken bir anda ortada bıraktı . Başkasını seçti . Nefret etmem için bir çok sebep varken , her gün daha da bağlanıyor gibiyim . Yüzüne bakınca Jaja geri gelmiş gibi oluyorum .
    En son Cihad Varlı tarafından düzenlendi; 10.01.2013, 01:30.

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu işte babayı almanın en babasıdır . Tarifi yoktur bunun . Selçuk Galatasaray'da , Burak Galatasaray'da başlığına eşdeğerdir bu .

Reis bildiğin gibi değil ama . Her şey güzel giderken bir anda ortada bıraktı . Başkasını seçti . Nefret etmem için bir çok sebep varken , her gün daha da bağlanıyor gibiyim . Yüzüne bakınca Jaja geri gelmiş gibi oluyorum .
      Yok ben bildiğim için söylüyorum Sonucu yanlış kanıtlarla teyit ediyorsunuz
      9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yok ben bildiğim için söylüyorum Sonucu yanlış kanıtlarla teyit ediyorsunuz
        Var mıdır bir hal çaresi abi peki ?

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Var mıdır bir hal çaresi abi peki ?
          Bunun sonucunu kimse bilemez Fakat bu sana bağlı değil ona bağlı . Zamanla nefret oluşacak ki adı aşk olsun.
          9 # Osvaldo'

Yorum

• Ben hicbir zaman genc halimde koluma takmak icin dusunmedim.Sanırım ben anlatamıyorum kendimi.Cennette en güzel hurileri verseler bana sahte gelir.Onlar zaten sizi sever halde yaratılmıslar.Ben buradaki o tek kisiyle sonsuz hayatı gecirmeyi istiyordum.Daha acık nasıl yazayım bilemedım

Yorum

• Anasını satayım.

Yorum

• Tam akışına bıraktım her şeyi . Sonra kendisi gelir yaptı ama gelmedi . Ben geldi sanmıştım ama . Meğer çok uzaklaşmış farkında olmamışım .

Yorum

• Fazla oldum farkındayım ama , paylaşmak istedim . Gecenin yorumu ...

Ucuzundan bir şarabın dibini görüyorum, yine!.. Rutin yerini monotona devrediyor; her gece dipler görüyorum ben. Yalnız bir ben ve 4 farklı duvar, konuşuyorlar dördünün de ayrı ayrı hikayeleri, sevdikleri, sevemedikleri.? nefesim yorgun, son bir sigara daha derken kül klavyeye düşüyor. yorgun bir akciğer,

Yorum

• Abi ne olur şu kızlara değer vermeyin. B*k gibi davranın üzülmeyin artık abi hiç bir şey sizin hayatınızdan değerli değil. Benim hikayemi anlatsam kızlar gezegende böyle erkek yok diye yalan falan der. Erkekler kafamız en az kızlar kadar çalışıyor ezdirmeyin kendinizi.
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Herkes ettiğini bulur...
                      Kimsenin ahı kimsede kalmaz...
                      Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Karşılık alamayanlar üzülüyor da önce karşılık alıp sonra babayı alanlar da var. Halinize şükredin.
                        ))))))))))))))

Çok iyi bu..
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Emirhan sen zahmet etme kardesim cevabını da kendim yazayım. Sahte sanıldık,anlasılamadık.Sahte olmadıgımızı o kisiyi yaratan iyi biliyor. Sol yanımdakini bir sandığa kilitleyip soguk bir mahzene attılar artık .kırılmıs ve dagınık vaziyette cunku. anahtarı yine kilitleyen kiside tabi. Benim gerceklerim lnsanlara hikaye geliyormus demekki.
                          Yahu bir sakin ol mübarek Sen twitteri falan geç oradan olmaz o işler, yüzüne karşı da her şeyi söylediysen ve olmadıysa next de bir diğerine geç Ohooo takılıp üzüleceksen ölelim daha iyi, yok yani üzülecek şey var üzülmeyecek şey var boş ver.
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ah ulen gençlik

Yorum

• Ben yapamam onu Emirhan. Sadakate,sadık olmaya aykırı tüm bunlar. İllaki kavusacagız diye mi sever insan ? Allahım bu olmadı baska bırısı lutfen diye mi dua edeyim yani? muhakkak baska birisini bulması gerekmiyor kisinin bence . ben dusunemiyorum birden fazla birisini sevmeyi. twıtter vs oylesıne yazıyorum Baska bırısı daha demek sahte samimi olunmamaktır bana gore . Vuslata ermesekte, karsısı baska birisini seçse de ben bununla ölene dek yasarım.Çok farklı birsey Emirhan anlatmak zor Bu saklayıp herkes bekar yasayamaz . Ancak olayı hisseden yasar

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben yapamam onu Emirhan. Sadakate,sadık olmaya aykırı tüm bunlar. İllaki kavusacagız diye mi sever insan ? Allahım bu olmadı baska bırısı lutfen diye mi dua edeyim yani? muhakkak baska birisini bulması gerekmiyor kisinin bence . ben dusunemiyorum birden fazla birisini sevmeyi. twıtter vs oylesıne yazıyorum Baska bırısı daha demek sahte samimi olunmamaktır bana gore . Vuslata ermesekte, karsısı baska birisini seçse de ben bununla ölene dek yasarım.Çok farklı birsey Emirhan anlatmak zor Bu saklayıp herkes bekar yasayamaz . Ancak olayı hisseden yasar
                                Bu sözlerinize ilerde düşününce şaşıracaksınız.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X