Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İskender Pala aşkı "Aklın gönüle teslimiyeti." olarak tanımlamış. Çok hoşuma gitti.
    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• - İstiyorum.

Seninle bir hayatı paylaşmak istiyorum ben . Gece su içmek için kalktığımda seni görüp gülümsemek ve yanağına bir öpücük kondurmak istiyorum . Sabahları senden önce uyanıp , senin uyuduğunu görünce uyuyor numarası yapmak istiyorum . Ve her sabaha senin nefesini hissederek uyanmak istiyorum . Beraber çok sevdiğin futbol maçlarını izleyelim istiyorum . Sen oyunculara bağırırken sana bakıp senin o halinle dalga geçip , eğlenmek istiyorum . Ve maç bitince sırf bunun için beni gıdıklamanı da istiyorum . Gece çocuğumuz ağladığında 'hadi ama sıra sende' demek istiyorum ve her seferinde bana kıyamayıp senin çocuğumuza bakmanı istiyorum . Senin uykunu bölmeni izlemeye kıyamayıp , bende uyanmak istiyorum .Beraber kampa gitmek istiyorum . Gece gelen seslerden korktukça sana iyice sarılmak hissetmemek için seni konuşturmaya çalışmak istiyorum . Saatlerce denizi seyretmek ve sahilde uyumak da istiyorum ben . Bir de beraber futbol oynayalım sevgilim , sen çok seviyorsun çünkü . Sen seviyorsun ve ben de istiyorum . Kışın kar topu oynamak istiyorum , karda yuvarlanmak birbirimizi vurmaya çalışmak istiyorum . Soğuktan donan burnuma hohlamanı da istiyorum . İşten gelince seni karşılamak ve sıkı sıkı sarılıp 'seni çok özledim kocacım' demek istiyorum . Senin de saçlarımın kokusunu içine çekmeni istiyorum .

Aşk budur!
      En son Hatice Aslan tarafından düzenlendi; 25.10.2012, 15:52.
      #7 Óscar René Cardozo Marin
      #28 Abdul Majeed Waris
      #8 Mehmet Ekici
      #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak Hatice Aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        - İstiyorum.

Seninle bir hayatı paylaşmak istiyorum ben . Gece su içmek için kalktığımda seni görüp gülümsemek ve yanağına bir öpücük kondurmak istiyorum . Sabahları senden önce uyanıp , senin uyuduğunu görünce uyuyor numarası yapmak istiyorum . Ve her sabaha senin nefesini hissederek uyanmak istiyorum . Beraber çok sevdiğin futbol maçlarını izleyelim istiyorum . Sen oyunculara bağırırken sana bakıp senin o halinle dalga geçip , eğlenmek istiyorum . Ve maç bitince sırf bunun için beni gıdıklamanı da istiyorum . Gece çocuğumuz ağladığında 'hadi ama sıra sende' demek istiyorum ve her seferinde bana kıyamayıp senin çocuğumuza bakmanı istiyorum . Senin uykunu bölmeni izlemeye kıyamayıp , bende uyanmak istiyorum .Beraber kampa gitmek istiyorum . Gece gelen seslerden korktukça sana iyice sarılmak hissetmemek için seni konuşturmaya çalışmak istiyorum . Saatlerce denizi seyretmek ve sahilde uyumak da istiyorum ben . Bir de beraber futbol oynayalım sevgilim , sen çok seviyorsun çünkü . Sen seviyorsun ve ben de istiyorum . Kışın kar topu oynamak istiyorum , karda yuvarlanmak birbirimizi vurmaya çalışmak istiyorum . Soğuktan donan burnuma hohlamanı da istiyorum . İşten gelince seni karşılamak ve sıkı sıkı sarılıp 'seni çok özledim kocacım' demek istiyorum . Senin de saçlarımın kokusunu içine çekmeni istiyorum .

Aşk budur!
        Bunu yazan birisinin aşkı en fazla 2 ay sürer

Aşk illâki karşıdakine birşeyler ifade etmek , açılmak mıdır ?

Şeytan oyunu , romantizm bunları
        En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 25.10.2012, 16:59.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bunu yazan birisinin aşkı en fazla 2 ay sürer

Aşk illâki karşıdakine birşeyler ifade etmek , açılmak mıdır ?

Şeytan oyunu , romantizm bunları
          Test edip onayladın mı allasen
          #28 Abdul Majeed Waris
          #8 Mehmet Ekici
          #11 Kévin Constant

Yorum

• Övünmeyin bölük bölük sıralı dağlar , sizden büyük aşılmayan gönül dağı var... demek istiyorum.
            Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Acının dağlandığı anlar vardır..
              Aramaya gerek yok,o gelir bulur.
              Beraber gidilen bir lokantanın kapanması bile üzüntüdür veyahut lokantanın yerine dükkanı çiçekçinin tutması..
              Göz yaşından çorba olmaz ama dilin damağın yanar tuzdan soğutamassın..
              Zamansız kırmızı bir toka çıkar nereye saklanmışsa,saçını toplasın diyedir küçük canavarın dişleri ve fakat dağıtıp ısırır acıyan ne varsa..Yaşananları;yaşanmak için sıraya girmiş ihtimalleri,yapılmayanları...
              Sadece erkek olduğum için koridor tarafına oturmak durumunda kaldığım,yani gam kenarının yine bana düştüğü bir otobüs yolculuğumuz olmadı hiç uzaklara,sen benim omuzumda uyuya kalmadın hareket halindeyken,biz durduk durdurduk gidebilirdik oysa..Kimseden gizlenmemiş,sadece bizi gizleyenbir tatile belki..Bir akraba düğününde dans etmedik,meraklı akbaba bakışları altında mesela..Çok severdim yatakta kahvaltıyı ama buna uygun tepsimiz bile olmadı..Alabilirdik biraz daha bekleseydik.Zamanın dövdüğü bir hüzün ustasıyım ben,kelimelerim tuğla tuğla,her satır başında turuncu intahar hissi..Aklım,dilim,cümlelerim hep geçmişte..Geçmiş geçmişte ben geçemiyorum ki..Bazen duruyorum yürüdüğümüz biryerde,ayaklarımız diyorum,bir ara aynı anda tam buradaydı..Beraber bastık bu toprağa,beraber üstündeydik..Sahi varmıdır o günden bugüne kalan bir toprak zerreciği.Tuhaf tutsaklığımın herşeyden sen çıkarışımın şahidi kalmışmıdır etrafta.Bu bardaktan su içmişti,bu sandalyede oturmuştu,bu bankanın önünde buluşmuştuk ilk kez..Hiç gözümün önünden gitmiyor çimlerin üzerine denk gelmiş tavla maçımız..Elimizde soğumuş kahveler,tadı bizden önce kaçmış kekimiz ve ikimizde aynı anda mars olduk kıra kıra birbirimizi bir allahın pulu durduramadı bizi..Gidişine türlü anlamlar yükledim;istesem kalırdın istesen kalırdın gözyaşımdan düğümler attım açılması zor olsun diye umudun..Ama sevdim yinede seninle alakalı ne varsa sevmeye devam ettim..Son buluşmamızı sevdim.! Tam giderken beni elimden tutup çeken seni sevdim,sarılmamızı sevdim,arkama dönüp bakamamayı sonra,bizim oturduğumuz masada oturan mutlu çifti sevdim nargilecide..Ne olur hep böyle kalın dedim!! Ne olur! Bir yıl dönümü gününde engel olamadım kendime yoldan döndüm sen olmasanda sana giden yoldaydım,hatta birazdan evinin önünde.Ağlayarak söndürdüm yeni yasımın mumlarını..Kutlu olmadı ama!Biliyorum biz geçtik sevgilim..Bizden geçti.! Başka hayatların insanlarıyız artık,başka umutların,başka adam,başka kadınların.Tamamda silebilirmisin yaşadıklarını boyayabilirmisin siyahla neşeli günlerimizi..Çıkarıp yüreğimi kanımın söndürdüğü ateşlere atabilirmisin yangında ilk kurtarılıcakken..Yıllar sonrasına yatırılmış acılarımız var artık karanlık mahzenlerde beklenmedik bir karşılaşma anında,bir havaalanında,bir tesadüfler garında,bir kafede ya da sinema çıkışında kim bilir.Birbirine bakan şaşkın gözler,belki evlenilmiştir,belki çoluk çocuk duvarı örülmüş,anıların üzerine beton dökülmüştür.Işıkmı en hızlıdır sesmi kıyasında açık farkla galip gelir o anda hiç hesapta yokken acı..Acı hızlıdır acı yaşananlar bir çırpıda dirhem dirhem koparır etini ama ne çare gurur engel olur..Giyilen sahte mutluluk elbisesinin düğmeleridir tebessüm,boğazın düğümlenir,soğuk bir merhabadır dildeki ama öpmek içine çekmek istersin dudaklarından hasretini..Devam etseydik,tüketseydik bu kadar güzel olurmuydu gözlerinde birikir,neden yok ettik birbirimizi ağzına gelir,susarsın..öfken hükmen malup olur sevdana..üşürsün..çok üşürsün..gidene,kalana,mizahı olmayan haline üşürsün..ÖYLE Kİ KARDA DONMAK ÜZERESİNDİR,UYUMAK TATLI GELİYORDUR AMA; SEN ÖLDÜĞÜNÜN FARKINDA DEĞİLSİNDİR...!

Zeki Kayahan Coşkun - Gam Kenarı
              #28 Abdul Majeed Waris
              #8 Mehmet Ekici
              #11 Kévin Constant

Yorum

• Gözün Kor Olsun Ask Bir daha beni görme emi
                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Test edip onayladın mı allasen
                  Bir kereliğine test etme fırsatım oldu Artık gözüm açıldı.

O yazıyı yazan kişi kesinlikle karşıdakine açılmamamış birisidir. Zamanla kendi yağıyla kavrula kavrula pişmiş, güzel sözler yazacak hâle gelmiştir. Tabii ki iş işten geçmiştir bu arada.Uyuz tipli bir kıro kızı alıp gitmiştir.

Not : Benim ki hâla bekâr bu arada. Bakalım ben içimde tutup utanmaya devam ederken kim alıp götürecek kızcağızı

Yorum

• Hayatta hiçbirşey için geç kalmayın. Ne olursa olsun söyleyin, yoksa çok geç olabilir, keşkelerle bir ömür geçirilmez..
                    #28 Abdul Majeed Waris
                    #8 Mehmet Ekici
                    #11 Kévin Constant

Yorum

• Her insanın kusuru vardır. Olası bir ayrılıkta bunları online ederim beynimde ve iyi ki almamışım der devam ederim Bayanlar beklemeye devam etsin ilk hareketi erkekten. Dünya nüfusuna bakarsanız bir erkeğe onlarca kadın düşüyor veya bu gidişle düşecek. Asıl değerli olan biziz biz !

Bu kız değilse elbet ateş zamanla közlenir ve bir başkası gelir körükler
                      En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 26.10.2012, 03:39.

Yorum

• Aşk benim için , gözünün bile kapalı olduğunda yolunu ona doğru çevirmek onu bulabilmektedir..

Aşk benim için , tekrar dünyaya gelirsem yine onu bulurum diyebileceğin kişidir ..

Aşk benim için , hiç aşık olmamış gibi tekrardan aşık olmaktır ..

Aşk benim için ,

En son Serdær tarafından düzenlendi; 26.10.2012, 15:50.
                        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Bayrami vesile edip, yazamadiginiz kiza, yazmayin Benden söylemesi

Yorum

• Nazar değmesin, daim olsun Serdar başkan!
                            uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

Hayatta hiçbirşey için geç kalmayın. Ne olursa olsun söyleyin, yoksa çok geç olabilir, keşkelerle bir ömür geçirilmez..
                              gerçek aşık olan erkekler kızlara duygularını ya açıklayamaz yada ortamda olmadıgından müsait olmaz yada erkek gerçekten aşık olur kız red eder fakat aşık olmayan erkek tipleri vardır amaçları bellidir .. her ne hikmetse kızlar onları seçer çünkü aynı ortamda olurlar aynı lisedelerdir yada üni yada aynı ilçededirler yada aynı apartmandadırlar.aşkın tarifi yakınlık değildir aşkın tarifi hiç tanımadıgın hiç görmediğin insana bi anda tutulmaktır aşk bütün gemileri yakmaktır kararlı olmak dik durmakdır aşk budur yoksa aşk çevren deki lisedeki üni deki aşk değildir görüyoruz lise bittimi üni bittimi yada başka şehire taşındımı aşk devam ediyormu ? ediyorsa zaten aşkın kendisidir edenlerde çok azdır görüşüm bu benim ..

dipnot = gerçek aşık olanlar aşkı yaşıyamıyor malesef
                              En son jojuk tarafından düzenlendi; 30.10.2012, 04:21.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• bu benim görüşüm yani ister katılırsınız ister katılmazsınız
                                1kadınlar yanlış erkeğe aşık olurlar
                                2 erkekler aşık olmazlar
                                3 erkekler ciddi düşünmezler
                                4 kadınlar hep keşke aşık olmasaydım derler
                                5 erkekler hep arayış içindedirler
                                6 kaybeden yine kadınlar olur
                                7 gelde beni aşka inandır
                                En son jojuk tarafından düzenlendi; 30.10.2012, 05:12.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X