Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben oldum bir daha uzun süre olmayı düşünmüyorum . o derece yani eeeh
    ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
    NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      birisi 2 sene boyunca sizi peşinden koştursa, onun için herşeyi yapabileceğinizi ona kanıtlasanız ve bunlara değer vermiyormuş gibi gözükse, ardından sizde artık pes etseniz ve başka bir hayata kapak açmak üzereyken , bu kişi 2 sene sonra bir anda u dönüşü yapıp size dönse ne halt yersiniz ?
      Yok öyle dünya kardeşim o hakkını kaybetmiştir . Yüzüne bile bakmam o durumda . Ordan konuşması kolay deme aynısını yaşadım ve sana dediğim tepkiyi verdim . Sonuç olarak mutlu muyum ? Hayır İlişkim var mı ? Hayır Ama olsun ona ikinci bir şans verip daha mutsuz ve kısa süreli bir ilişki de yaşayabilirdim ama doğruyu yaptığımı düşünüyorum .

Cümleten günaydın gençler
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        birisi 2 sene boyunca sizi peşinden koştursa, onun için herşeyi yapabileceğinizi ona kanıtlasanız ve bunlara değer vermiyormuş gibi gözükse, ardından sizde artık pes etseniz ve başka bir hayata kapak açmak üzereyken , bu kişi 2 sene sonra bir anda u dönüşü yapıp size dönse ne halt yersiniz ?
        Dönüşü sağlamsa manevrayı sağlam almış virajı almışsa her türlü döner ilişkiye başlarım O kadar uğraştım şimdi birde ben mi trip atayım onun gibi, onun işi zaten trip atmak Ben bir şekilde ilişki içerisinde çıkartırım acısını, kısacası kabul eder ilişkiye başlarım hayat 3 gün ve bunu değerlendirmem gerektiğini düşünürüm.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Aşk mallıktır.
          uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aşk mallıktır.
            Kısa ve öz. Bu kadar net işte ..
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kısa ve öz. Bu kadar net işte ..
              Bencede ancak bu kadar anlatabilinirdi kısaca Aşk..

Yorum

• Sen nasılsın kardeşim ? Görüşemiyoruz nasıl durumlar ?
                BordoMavi.Net

Yorum

Sen nasılsın kardeşim ? Görüşemiyoruz nasıl durumlar ?
                  Hiç iyi olduğunu gördünmü bende durumların Yine aynı şekil yani.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hiç iyi olduğunu gördünmü bende durumların Yine aynı şekil yani.
                    Bana bahsettiğin iş yalan mı oldu
                    BordoMavi.Net

Yorum

Bana bahsettiğin iş yalan mı oldu
                      Benden yana sıkıntı yokta o çokkktannn bitirdiiii ..

Yorum

• O zaman sana attığıma bi bak hele . Ayıp etmiş yakışmadı bitirmekk..
                        BordoMavi.Net

Yorum

• Kız 87'li ben 91'liyim ama hayatta 87'li demezsin.Ufak tefek esmer Meksikalı.Yüzünü görsen 94-95'li dersin.Çok sık vakit geçiriyoruz.İşi uzatırsam kanka ayağına gidicek muhabbet.Ama yaş farkını bilmesine rağmen elimi kolumu bağladı.Kapıyı açık mı bırakıyor kapatıyor mu anlamıyorum artık
                          9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kız 87'li ben 91'liyim ama hayatta 87'li demezsin.Ufak tefek esmer Meksikalı.Yüzünü görsen 94-95'li dersin.Çok sık vakit geçiriyoruz.İşi uzatırsam kanka ayağına gidicek muhabbet.Ama yaş farkını bilmesine rağmen elimi kolumu bağladı.Kapıyı açık mı bırakıyor kapatıyor mu anlamıyorum artık

Gerçekten Meksikalı'mı yoksa Meksikalı'ya mı benziyor demek istiyorsun?

Yorum

• Ask Engel tanimaz Biraz büyük Olsun Sorun olmaz 4-5 Yasdan Bence
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Bence erkek bayandan büyük olmalı yaşça.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X