İlk olarak Ömer tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
.....
İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Bu Sart degil 4-5 Yas Sorun Olmaz
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTecrübeli abilerimizden dinlediğim kadarıyla erkek bayandan yaşça büyük olmalıymış. Bence de doğru yani. Tabi herkesin kendi seçimi ona sözümüz yokGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Delibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaşı bayandan küçük olan erkeğin boyu bayandan büyükse sorun olmazDayan, sabır gerek, yolumuz uzun...
Nam-ı Diğer: madman
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Delibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaşı bayandan küçük olan erkeğin boyu bayandan büyükse sorun olmazDayan, sabır gerek, yolumuz uzun...
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Olsam Sorun etmem öyle birseyi Aman Edenlerde varmis
Boyu uzun olmayacak yaşı büyük olmayacak maaşı çok yüksek olmayacak
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞahsen ben sorun ederim.
Boyu uzun olmayacak yaşı büyük olmayacak maaşı çok yüksek olmayacakDayan, sabır gerek, yolumuz uzun...
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak Ahmet Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecalismasina bi sey demiyorsun yani?
Erkeğin eline bakmasın.
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhim olan kafa yapısındaki yaş farkının çok olmaması yoksa rakamlara takılmayın.
İlk olarak Delibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaşı bayandan küçük olan erkeğin boyu bayandan büyükse sorun olmaz
İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Olsam Sorun etmem öyle birseyi Aman Edenlerde varmis
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTecrübeli abilerimizden dinlediğim kadarıyla erkek bayandan yaşça büyük olmalıymış. Bence de doğru yani. Tabi herkesin kendi seçimi ona sözümüz yok
İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Bu Sart degil 4-5 Yas Sorun Olmaz
İlk olarak Delibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçekten Meksikalı'mı yoksa Meksikalı'ya mı benziyor demek istiyorsun?
Genel olarak yüzlere bakıldığında ben yaşımı gösteriyorsam o benden ufak taş çatlasın benle aynı gösteriyor.Fikir olarak pek birşey diyemem çünkü insan anasını babasını bile 10 senede tanıyamayabiliyor.Ama 1 aylık bir süre zarfında sevdiğimiz ortak şeylerin çok olduğu var.
Boyu ufak,gözleri siyah ve parlak,esmer.Minyon tipliler ufak gösterirmiş derler ya genel olarak özet bu.Tabi böyle şeyler yazmak normal mi onuda bilmiyorum kusuruma bakmayın da burada Türk bulmak zor.9 # Osvaldo'
- Alıntı
Yorum
-
Tecrübelerim:
Kolay elde edilebilen şey çekiciliğini kaybeder. Bu yüzden onun için asla kolay, garanti konumda olmayın.
İlişkiye başlama kararını sadece ona bırakmayın, adı üzerinde ilişki bu. ikinizin karar vermesi gerek , 1.dakikada roller direk teslim edilmemeli karşı tarafa.
Kızlar; kendine güvenen, güçlü erkeklerden hoşlanır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTecrübelerim:
Kolay elde edilebilen şey çekiciliğini kaybeder. Bu yüzden onun için asla kolay, garanti konumda olmayın.
İlişkiye başlama kararını sadece ona bırakmayın, adı üzerinde ilişki bu. ikinizin karar vermesi gerek , 1.dakikada roller direk teslim edilmemeli karşı tarafa.
Kızlar; kendine güvenen, güçlü erkeklerden hoşlanır.''Adalet yumruklarının gücü kadardır''
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam, sizin mevzu ne oldu, anlatabilir misiniz?yas konusunda da, bence de erkek daha buyuk olmali.Benim annem babam geldi aklıma, babam annemden bir yaş küçüktür, ama çok daha uzun boyludur. Bence de ozzy'nin dediği gibi önemli olan kafa yapısı.
Benim o mevzuya gelince, sorduğuna şaşırdımaz cevap veren olmuştu çünkü.. Kızla ondan sonra yazışmaya devam ettik, 14 Şubat'ta yaşadığı şehire davet etti beni, trenle sabah gittim akşam döndüm, konuştuk, gezdik şehri, tanıştık, güzel geçti.. iyi anlaşıyoruz da bir ilişki çıkarmı bundan bilmiyorum, benim yapıma pek uymayan yanları var, daha iyi tanımam lazım, yani bunları söylüyorsa biri zaten aşktan bahsetmek abes olur galiba, en azından ilk görüşte aşk değil, aşık olan adam böyle düşünmezdi sanırım, bazen aşık olmayı bile unuttun oğlum sen diyorum kendi kendime
İlk olarak Tolga Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Gerçekten Meksika'lı.Bildiğimiz Amerika'da suç işleyenlerin sınırlarından kaçmaya çalıştıkları memleket :P
Genel olarak yüzlere bakıldığında ben yaşımı gösteriyorsam o benden ufak taş çatlasın benle aynı gösteriyor.Fikir olarak pek birşey diyemem çünkü insan anasını babasını bile 10 senede tanıyamayabiliyor.Ama 1 aylık bir süre zarfında sevdiğimiz ortak şeylerin çok olduğu var.
Boyu ufak,gözleri siyah ve parlak,esmer.Minyon tipliler ufak gösterirmiş derler ya genel olarak özet bu.Tabi böyle şeyler yazmak normal mi onuda bilmiyorum kusuruma bakmayın da burada Türk bulmak zor.Ama herhalde Türkiye'de yaşıyor seninki. Bu LatinAmerikalı kızlar Türklere çok meraklı. Türkçe ders veriyordum bir zamanlar ana dili İspanyolca olanlara. Çoğu da sırf bu yüzden Türkçe öğrenmek istiyordu, bir Türkle tanıştığından veya Türkiye'yi gezip görmek istediğinden.
En son Delibas tarafından düzenlendi; 07.03.2012, 19:32.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Delibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Benim o mevzuya gelince, sorduğuna şaşırdımaz cevap veren olmuştu çünkü.. Kızla ondan sonra yazışmaya devam ettik, 14 Şubat'ta yaşadığı şehire davet etti beni, trenle sabah gittim akşam döndüm, konuştuk, gezdik şehri, tanıştık, güzel geçti.. iyi anlaşıyoruz da bir ilişki çıkarmı bundan bilmiyorum, benim yapıma pek uymayan yanları var, daha iyi tanımam lazım, yani bunları söylüyorsa biri zaten aşktan bahsetmek abes olur galiba, en azından ilk görüşte aşk değil, aşık olan adam böyle düşünmezdi sanırım, bazen aşık olmayı bile unuttun oğlum sen diyorum kendi kendime
böylesi daha iyidir belki, her yönüyle tanıdıktan sonra daha sağlam bir temel atılmış olur.
bu arada ben de neredeyse aynı süreçlerden geçtiğim için merak ettimDayan, sabır gerek, yolumuz uzun...
- Alıntı
Yorum
Yorum