Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne desem bilemiyorum Sevebileceğimiz ve sevileceğimiz birileriyle karşılaşırız inşAllah zor ya
    İnşallah . =)

Kesinlikle katılıyorum zor bir olgu sevmek de sevilmek de .
    " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Amin cümlemize inşallah.
      Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• Mayalilara göre son sevgililer gününü sevgilisiz gecirmis oldum

Yorum

• 1 sene süren bi ilişki karşınızdakinin isteğiyle bitiyorsa ve bu nedensiz yere sadece onun " bizim bir geleceğimiz olmayacak şimdi bitirelim " düşüncesiyle oluyorsa aşk bok gibidir, gereksizdir. ne yaparsanız yapın insanlara hayaller satmayın..

Yorum

• İlk olarak Kadir26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            1 sene süren bi ilişki karşınızdakinin isteğiyle bitiyorsa ve bu nedensiz yere sadece onun " bizim bir geleceğimiz olmayacak şimdi bitirelim " düşüncesiyle oluyorsa aşk bok gibidir, gereksizdir. ne yaparsanız yapın insanlara hayaller satmayın..
            Lanet olsun şuna bak ya . Yok arkadaş hiçbir şey anlaşılmıyor bu cinsten . Hemde hiç .
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

1 sene süren bi ilişki karşınızdakinin isteğiyle bitiyorsa ve bu nedensiz yere sadece onun " bizim bir geleceğimiz olmayacak şimdi bitirelim " düşüncesiyle oluyorsa aşk bok gibidir, gereksizdir. ne yaparsanız yapın insanlara hayaller satmayın..
              Lise de buna benzer bir olay yaşadım bende.

Ailevi nedenlerden dolayı kız ayrılmak istemişti. O zamana kadar kimseyle sevgili olmamış.Ailesinin duymasından korkuyordu. Bende tamam dedim. Sonra ki sene sınıftaki kızlar geceleri ağladığını filan söylüyorlardı. Tabi daha sonra vicdan azabı duydum ama elimden bir şey gelmezdi.Hem kendi istedi hem de ben sevemiyordum. İçimden gelmiyordu.

Bu işler çok karışık ve zor. Karşılıklı sevgi olmayınca zaten ilerlemiyor. Karşılıklı sadakat ve güven de olmak zorunda. Sevebileceğin birisiyle olmak lazım. İş olsun diye hava civa olsun diye sevgi işleri olmaz. Bu hataya ikinci kez düşmemek lazım. Düşünüpte kafa yormaya da gerek yok. Sadece zamanı bir hiç uğruna harcadığına üzülüyor insan.

Yorum

• İnci sözlükte ki kelebeğin hikayesini okudunuz mu ?

Ben hala okuyorum okuyan varsa sonunu söylemesin
                Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                #20 COLMAN

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mayalilara göre son sevgililer gününü sevgilisiz gecirmis oldum
                  mehmet, mayalilarin mayasi bozuk kardesim
                  bosver sen onlari
                  [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Aşk, samimiyet ve sadakattir. Akılsız insanların oyuncağı olamayacak kadar ulvi bir mertebedir.

Yorum

İnsanlara hayaller satmamak konusuna geçte olsa katılıyorum daha önceki bir çok ilişkimde bunu yapmak alışkanlığımdı, belki kıyısından köşesinden devam ettim şuanda ki mevcut durumda buna ama yarını bile sormadan anı yaşamaya çalışan bir pozisyona geldim. Hayat böyle yaşanmalı sanırım, hayali başka şeylere kurmalı bir insan yada hiç birinde kurmamalı mı bilmiyorum, yaşlandıkça hayal kurmanın insana saçma gelmesini insanlığa yediremediğim için net birşeyde söyleyemiyor olabilirim. Ama en azından hayal satmamak gerekli bunu biliyorum.
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aşk, samimiyet ve sadakattir. Akılsız insanların oyuncağı olamayacak kadar ulvi bir mertebedir.
                        Aşk öyle midir bilmiyorum ama ilişkilerin dayanması gereken temel bu olmalı. Onun için dışardan bakıldığında birçok şey sahte gözüküyor.
                        En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 18.02.2012, 16:56.
                        Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

Buna katılıyorum.
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

Bende aynı durumdayım.

1 sene sürdü mutlu, dolu dolu hemen hergün aşk, sevgi dolu 1 sene. Hayaller, planlar, ailesine girmem, aileme girmesi ve sonunda bitti.

2 ay önce ara verelim dedi mal gibi kabul ettim. Delikanlıyız ya kimseye yar olsun istemiyorum. Sonra babam istemiyor dedi eyvallah dedim yine. Daha sonra da ben istemiyorum lafıyla çarşamba günü tamamiyle bitti.

Gözümün önünde fotoğrafımı yırttı. En çok da o koydu zaten. En son bahanesi ise ben çok ısrarcıymışım, ailem, arkadaşlarım hep buna birşeyler diyormuş barışmamız hakkında herkese yansıtıyormuşum.

Artık kimse bana aşkmış, sevgiymiş masalını anlatmasın. Sonu belli yaşanacakların...
                            En son Onur Şeref tarafından düzenlendi; 19.02.2012, 03:18.
                            uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bende aynı durumdayım.

1 sene sürdü mutlu, dolu dolu hemen hergün aşk, sevgi dolu 1 sene. Hayaller, planlar, ailesine girmem, aileme girmesi ve sonunda bitti.

2 ay önce ara verelim dedi mal gibi kabul ettim. Delikanlıyız ya kimseye yar olsun istemiyorum. Sonra babam istemiyor dedi eyvallah dedim yine. Daha sonra da ben istemiyorum lafıyla çarşamba günü tamamiyle bitti.

Gözümün önünde fotoğrafımı yırttı. En çok da o koydu zaten. En son bahanesi ise ben çok ısrarcıymışım, ailem, arkadaşlarım hep buna birşeyler diyormuş barışmamız hakkında herkese yansıtıyormuşum.

Artık kimse bana aşkmış, sevgiymiş masalını anlatmasın. Sonu belli yaşanacakların...
                              O resmi yırttı mı ? Allah'ım sabır ver ...
                              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bende aynı durumdayım.

Ayrılmak istemesine eyvallah dersin de resmi yırtmak nedir ?..Yaptığı ayıp saygısızlık
                                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                                As Roma
                                Francesco Totti "10"
                                Twitter:cemtotti61

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X