Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    baba bırak taktiği, nargile-mangal-rakı üçlüsünün arasına koyalım, derdi neyse bülbül gibi şakır
    İstanbul'a geliyorum bu arada Metin iki hafta sonra nargile senin olsunda mangal ve rakıyı ben istiyorum
    Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İstanbul'a geliyorum bu arada Metin iki hafta sonra nargile senin olsunda mangal ve rakıyı ben istiyorum
      Nargileyi de ben alsam
      Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nargileyi de ben alsam
        Boşverin aşkı meşki gelin Metin yöneticiliğin kutlaması olarak herkese sınırsız nargile,rakı ve mangal ısmarlıyormuş

Yorum

Boşverin aşkı meşki gelin Metin yöneticiliğin kutlaması olarak herkese sınırsız nargile,rakı ve mangal ısmarlıyormuş
          Doğru mu başkan ?
          Twitter Adresim

Yorum

• Uçak bileti bakmak lazım
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Mayls tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Uçak bileti bakmak lazım
              Metin dediğine pişman olacak gelince sanırım

Yorum

• Bu başlıkta bi bana yardım edilmiyor. Bidaha yardım istemicem buradan.
                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu başlıkta bi bana yardım edilmiyor. Bidaha yardım istemicem buradan.
                  Ben yazacaktım bir şeyler ama,yazılanlardan pek farkı yoktu yazacaklarımın.Çok farklı bir şey değil ama yine de yazayım bir şey.
                  Çokça balon al,10 -15 tane falan.Hepsi aynı renk olsun sadece bir tanesi farklı renk olsun.Hepsinin dibine bir not bağla,güzel kıvrılmış not kağıtları oluyor onlardan olabilir.O tek renk olana da en önemli cümleyi yaz ve içine de çok özel bir hediye at,misal yüzük ya da kolye.Sonra buluşacağınız yere onları elinde tutarak git,baloncu gibi...Ve gerisi sana kalmış artık
                  Belki böyle bir şey yapabilirsin.

Yorum

• Balon deme ççç
                    Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu başlıkta bi bana yardım edilmiyor. Bidaha yardım istemicem buradan.
                      Ben yardim edim Ama derdini bilmiyorum, cok uzak kaldim bu baslikdan 1-2 aydir..

Asklan mesklen baglantiyi kopardim...

C'tesi Doktor'da asistani görünce bitkisel hayattan normal hayata geri döndüm Benim neyimeymis ask'dan uzak kalmak...

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben yazacaktım bir şeyler ama,yazılanlardan pek farkı yoktu yazacaklarımın.Çok farklı bir şey değil ama yine de yazayım bir şey.
                        Çokça balon al,10 -15 tane falan.Hepsi aynı renk olsun sadece bir tanesi farklı renk olsun.Hepsinin dibine bir not bağla,güzel kıvrılmış not kağıtları oluyor onlardan olabilir.O tek renk olana da en önemli cümleyi yaz ve içine de çok özel bir hediye at,misal yüzük ya da kolye.Sonra buluşacağınız yere onları elinde tutarak git,baloncu gibi...Ve gerisi sana kalmış artık
                        Belki böyle bir şey yapabilirsin.

Bunu yaparsam bir kıza, onunla büyük ihtimal yaşar, yaşlanır, sonra ölürüm
                        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

Kahramanımız 7 yıl önce deliler gibi aşık olduğu kız tarafından reddedilir.Oysa kızla sürekli beraber gezmektedir,her anı birliktedir,dışardan bakan herkes onları sevgili sanmaktadır.Daha sonra filmin erkek başrol oyuncusu başka şehirde çalışmaya gider.Gelir gene güzel vakit geçirmeye başlarlar ama o arada bayan karakter başka figüranlarla da iyi anlaşmaya başlamıştır.Sonra askerlik girer araya uzun bir süre göreşmezler.Tabi figüranlar hemen fırsatı değerlendirmeye çalışır.Kız onlara yüz vermemektedir.Aslında çok havalı olmadığı halde kız gayet seçici davranmaktadır.Asker dönüşü artık baya mesafe açılmıştır.Kız başka şehire gitmiştir.Erkek bunun üzerine yurt dışına çok uzaklara çalışmaya gider onu unutmak için.Orda 6 ay kalıp başka birine aşık olup tekrar ülkesine döner.Aslında bu ilk başta aşk olmadığı halde sonradan aşka dönüşür.Çok uzun bir süre birlikte güzel vakit geçiren çift kızın büyük bir darbe vurmasıyla sonlanır.Herşey biranda gerçekleşmiştir.Kimse ne olduğunu anlamamıştır.Ayrılmalarından uzun bir süre geçmesine rağmen etraflarındakiler olayın hala çok saçma oldugunu düşünmektedirler hala.Kahramanımız yeni yeni toparlanmaya başlamışken 7 yıl önceki bayanla tekrar görüşmeyi sıklaştırmıştır.İçindeki kıpırdanma gene başlamıştır.Belki de şuan tam zamanı olduğunu düşünmektedir ama aradaki mesafe ve daha önceden reddediliş çok korkutmaktadır.

Aşk ve aşık olmak müdavimlerinin görüş,öneri ve fikirleri beklenmektedir

Abi mükemmel ya bence yapış bırakma anladığım kadarıyla 7 yıl önceki yenge çok karekterli bir insana benziyor zor kız her zaman iyidir peşinden koşmak lazım biraz bu işler hep erkeklere kalıyor ülkemizde
                          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nargileyi de ben alsam
                            İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Doğru mu başkan ?
                            İlk olarak Mayls tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Uçak bileti bakmak lazım
                            İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Metin dediğine pişman olacak gelince sanırım
                            Gelin canlar bir olalım.. Ama yöneticiliğin kutlaması bakış açısı yanlış olmuş.. Oy mu verdiniz olum??
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gelin canlar bir olalım.. Ama yöneticiliğin kutlaması bakış açısı yanlış olmuş.. Oy mu verdiniz olum??
                              Sana Demirel vari bir cevap veriyorum.Oy verin dedilerde vermedik mi ?

Yorum

Sana Demirel vari bir cevap veriyorum.Oy verin dedilerde vermedik mi ?
                                Neyse siz gelin, Metin abiye bi piknik organizasyonu yaptırırız
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X