Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başlamadan bitti. Kız yoksaymış. çççççç

Beni yoksayıyor. Tam sakat.
    uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Vay be sen yok sayılacak adammıydın bee
      Bak kötü oldum şimdi ççç
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Yanıma gelince zaten anlayacaksın ki bensiz bir hamam nakşından, hamamdaki bir resimden ibaretmişsin!
        Resim, ister padişah resmi olsun, ister zengin resmi ... değil mi ki resimdir, candan nasibi yoktur!
        O, başkaları için bezenmiştir... beyhude yere ağzını, gözünü açmıştır.
        Sen, kendi kendine savaşa girişmişsin... başkalarını kendin olarak tanımamış, anlamamışsın!
        Sen hangi surette rastlasan, bu, benim diye durup kalıyorsun ama vallahi o, sen değilsin!
        If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
        Milton Friedman

Yorum

• - Karşıya çifte çamlar oy Sakısız yere damlar , Sevup Alamıyanun oy yüreğini buz bağlar .................
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Insanoğlunun hayatındaki en büyük devrim aşktır, gerisi fasa fiso..

Yorum

• İlk olarak Mustafa AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Leyla Sultanmış ,

Herkese yemek dağıtırken Mecnun un tabağını kırmış

Mecnun buna sevinmiş ‘'Bana farklı davrandı'' demiş

Sevmek sevgiliden ne gelirse gelsin razı olmaktır.
              Aşağıda like yazısını aradım bi an ilknur bunu beğendi..

Yorum

• Kalbim boş ve yeniden sonsuz mutluluğa ulaştım

Kimseyi Sevmemek gibi güzel bir şey yok...

14 Şubatta Eski sevgiliden Kandil mesajı almak da çok tuhaf bir durum,Ben numarasını bile silmişken ne diye mesaj atar anlamıyorum Zaten hayatıma girmesinden çıkana kadar yaptığı hiçbir şeyi anlamadım

Yorum

• Aşka gelmedin bari imana gel istemiştir.
                  hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İşte tecrübe konuşuyor Ben bu işten bi anlam çıkaramıyordum,Sağolasın abi

Yarın namaza başlıyım,kızın son daveti gerçekleşsin

Yorum

• Aşık bazen vuslattadır, bazen ayrılıkta. Dünya derler buna ; bazen ölüm bazen düğün ( vuslat olunca düğün , ayrılık olunca ölüm).......
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Ne olur söyleyin sevenler bana,ayrılmak kanun mu aşk kitabında
                        Elele tutuşup gülmeden daha,terketmek kanun mu aşk kitabında...

'9'
                        fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• Bu aşk kitabının yazanı nerde....
                          '9'
                          fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• AŞK ahh aşk herkesin zaman biçtiği 2 ay yok 3 yıl sürer dediği AŞKKKK..bazılarının varlığını kabul etmediği bazılarının kızdığı bazılarının hep beklediği bazısınınsa elinden bıraktığı AŞK...
                            sen nelere kadirsin aşk senle tanışalı 12 yıl oldu ne azaldın nede bittin ne sıkıldım senden nede sıktım seni hep dinledim hep anladım hep beni anlamanı sağladım ...küçük sorunlarda hatayı sana yüklemedim kendime batırdım çuvaldızı hep ve anladım AŞK güzel AŞK kişiye özel kimi bilir kıymet kimi bilmez ama herşeyden önce karşılıklı olmalı tek taraf demek gemiyi denizde batırmak demek,biri çırpınırken diğeri su taşıması demek ...AŞK güzeldir aşık olmak daha da güzel...SENİ SEVİYORUM ÖMRÜMMMMM......vehbimm
                            imkanın sınırlarını görmek için
                            imkansızı denemek lazım...

Yorum

• Kazım Koyuncu hayat arkadaşı Gönül hanıma, " tüm güzel şeylerin sebebi " diye hitap edermiş.
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlan-ı aşk edenler felan

Başlığın dönüşü muhteşem oldu.
                                Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                                #20 COLMAN

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X