Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben baştan kaybettim o zman

Yorum

• Sil tekrar ekle baştan başlarsın O aşamayı geçip devam et sende . Bekle yazma. Hatta zamanla sende beğen yazdıklarını. Ben bunları görmeden yapmıştım ekledim birini yazmadım yazmadım ama o arada aşk sözleri filan paylaşıyordu bende beğeniyordum en sonunda kimsiniz filan muhabbet başladı şu anda bayaa iyiyiz Kızdan hiç ümidim yoktu aslında pek havalı bir tip bana bakmaz diyordum hiçte öyle görünmüyor şimdi
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Tamam denicem .. herşey sil baştan

Yorum

• Bunlar iş yapar eğer bunlara uyarsan kızla muhabbeti kurarsın. Öyle sosyal olduğuna bakma çözersin sen onun şifresini
          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tamam denicem .. herşey sil baştan
            beşevlerin neresindensin
            kesin seyir cafeyi biliyosundur
            Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              beşevlerin neresindensin
              kesin seyir cafeyi biliyosundur
              Seyir cafe bizim mekanımız

Yorum

Seyir cafe bizim mekanımız
                orası uğur getiriyor diye ta görükleden oraya maç izlemeye geliyodum ben

TRABZONSPOR

Yorum

orası uğur getiriyor diye ta görükleden oraya maç izlemeye geliyodum ben
                  orada maç izlemenin keyfi bir başka son hafta ordamıydın ? olaylara karıştınmı ?

Yorum

• Ooo biri seyir cafe mi dedi ?

bir daha fenerlilerin kutlama yapmaya kalkışabileceklerini düşünmüyorum orda

Cami hazır , musalla taşı hazır hemen Kuba camii
                    "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Bi kız olsa , aşık olsam ...

Teklif etsem , reddetse ... Sana mı bakacağım lan gerizekalı tipine baale bi deyip dalga geçse benimle ...

Ulaşılmazım olsa, izlesem onuu , izleseem , izleseeem , izleeeseeemmm...
                      Twitter Adresim

Yorum

orada maç izlemenin keyfi bir başka son hafta ordamıydın ? olaylara karıştınmı ?
                        İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ooo biri seyir cafe mi dedi ?

bir daha fenerlilerin kutlama yapmaya kalkışabileceklerini düşünmüyorum orda

Cami hazır , musalla taşı hazır hemen Kuba camii
                        kuba camı.. eyy gidi eyy

biliyomusun bitek son hafta gitmedim yolda dönerken fblilerin kutlamalarını izlemeyi kaldıramayacağımı düşündüğüm için
                        şimdi diyom keşke gitseydim ulan, belki yine uğur getirecekti gitseydim.

TRABZONSPOR

Yorum

• ............
                          En son Kader KORELİ tarafından düzenlendi; 25.06.2011, 14:18.

Yorum

kuba camı.. eyy gidi eyy

biliyomusun bitek son hafta gitmedim yolda dönerken fblilerin kutlamalarını izlemeyi kaldıramayacağımı düşündüğüm için
                            şimdi diyom keşke gitseydim ulan, belki yine uğur getirecekti gitseydim.
                            gelseydin şampiyonluğun üstüne stres atardın fenerlilerinn arabalarını tekmeleyerek

Yorum

gelseydin şampiyonluğun üstüne stres atardın fenerlilerinn arabalarını tekmeleyerek
                              düşünemedim işte o kadarını. keşke keşke gelseydim.
                              ama evde BMN forumdaydım. orda olmakta çok güzeldi o gece.

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bi kız olsa , aşık olsam ...

Teklif etsem , reddetse ... Sana mı bakacağım lan gerizekalı tipine baale bi deyip dalga geçse benimle ...

Ulaşılmazım olsa, izlesem onuu , izleseem , izleseeem , izleeeseeemmm...
                                Bi manitam olsaaaaa
                                21.12.2009 Unutmayacağız...
                                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                                Cemil Usta
                                Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X