Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hayatımda 4. kez aşık oldum ... ama bu seferki başka galiba...
    4 Mü?

Bana göre Aşk başka,sevmek başka,hoşlanmak başka..

Birçok kızdan hoşlanabilirsin,birçok kızı da sevenilirsin ama sadece 1 kişiye aşık olabilirsin..

Ben birçok kızdan hoşlandım,2-3 kere sevdiğim de oldu ama Sadece 1 kere aşık oldum ve hep öyle kalıcak;
    O'ndan sonra çok kişiye karşı hislerim oldu ama hiçbiri Aşk değil..

Aşk bu kelimeyi hayatın boyunca sadece bir kişi ile özleştirebilince Aşk olur,gerisi fasa fiso..

Yorum

• Bekir katılmıyorum. Yani eğer öyleyse, hayatın boyunca kime aşık olduğunu bilmezsin. Ölene kadar hep daha fazla sevebileceğin birisinin karşına çıkma ihtimali vardır

İyice sardım bu başlığa. Yatayım en iyisi
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Tabi ki ölene kadar daha fazla sevebiliceğin kişi karşına çıkabilir..

Ben O kişiye karşı Şuan hiçbir şey hissetmiyorum,hoşuma da gitmiyor ama Benim için Aşk denilince aklıma o gelir ve ömür boyu da o gelicektir..
        Bunun böyle olması hiçbir şeye engel değil,yine başkalarını sevebilirsin,Hatta O'ndan sonra onun kadar olmasa da O'na yakın sevdiğim kişi oldu;

Ama Aşk çok farklı bir boyut;Bana göre Aşk sevmek de değil hoşlanmak da..

Bu arada iyi uykular

Yorum

• Ask Lafini duyunca ne oldu geldiniz Hepiniz

Beyler Adam platonik asik mis Ahmet varsa gelsin gerisi fayda etmez
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tabi ki ölene kadar daha fazla sevebiliceğin kişi karşına çıkabilir..

Ben O kişiye karşı Şuan hiçbir şey hissetmiyorum,hoşuma da gitmiyor ama Benim için Aşk denilince aklıma o gelir ve ömür boyu da o gelicektir..
            Bunun böyle olması hiçbir şeye engel değil,yine başkalarını sevebilirsin,Hatta O'ndan sonra onun kadar olmasa da O'na yakın sevdiğim kişi oldu;

Ama Aşk çok farklı bir boyut;Bana göre Aşk sevmek de değil hoşlanmak da..

Bu arada iyi uykular
            Daha 19 yaşında, senin tarif ettiğin aşkı yaşamış olman pek olası değil bence Daha karşına ne hatunlar çıkar

Ben yüzlerce karşıcinse aşık oldum ve hala yüzlercesine aşığım ççç
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Mayls tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Daha 19 yaşında, senin tarif ettiğin aşkı yaşamış olman pek olası değil bence Daha karşına ne hatunlar çıkar

Ben yüzlerce karşıcinse aşık oldum ve hala yüzlercesine aşığım ççç
              VAaay Itiriaf baslginda ayni seyleri duyabilirz belkide

Ask deiginiz tek kisiye olur binlerce yuzlerce insana degil

Yorum

• Öyle olmuyor işte..

Ne hatunlar çıkar ama hiçbiri onun kadar olamaz,Şuanda hislerimin olduğu Hatunlar var ama hepsinin güzelliğine,çekiciliğine karşı hislerim var..

Tam tarif ettiğim Aşk'ı yaşadım; Bahsettiğim kızı güzel de bulmuyordum,hatta güzel olmadığını söyleyebilirim,çekiciliği olan bir kız da değildi Ama hiç beklentisiz 4 yıl boyunca sevebildim...

Öyle bir durum ki sevgili olmak istemiyorsun,uzaklaşmak da istemiyorsun,fazla yakınlaşınca da acı çekiyorsun..
                En son Bekir tarafından düzenlendi; 22.06.2011, 03:22.

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  VAaay Itiriaf baslginda ayni seyleri duyabilirz belkide

Ask deiginiz tek kisiye olur binlerce yuzlerce insana degil
                  Olur Muhtar olur. Hayat güzel, kızlar güzel. Biz de hala güzel olduğumuza göre tadını çıkaralım

Hem yüzlercesine aşık olursan birisi seni mutlaka sever. Yani boşta kalmazsın
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Mayls tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Olur Muhtar olur. Hayat güzel, kızlar güzel. Biz de hala güzel olduğumuza göre tadını çıkaralım

Hem yüzlercesine aşık olursan birisi seni mutlaka sever. Yani boşta kalmazsın
                    Her Guzel seyin Bir Sonu vardir

Yorum

• ............................
                      En son Bekir tarafından düzenlendi; 22.06.2011, 03:26.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ama umutsuz platonik
                        Saçma.

İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hasan'ım umutsuz platonik yoktur.

Var mıdır Ahmediim ??
                        Umutsuzluk ve platoniklik aynı cümlede bile var olamaz .

Platonikliğin amacı umuttur . Umut olmadan platoniklik olmaz . Ulan umut yoksa neden platonik olmayım gerizekalı mıyım ben ? Dokunmak , koklamak varken mal gibi uzaktan bakayım .

Ama diyorum ya Umuttur platoniklik , bazısı öper koklar ama ayrıldıktan sonra birdaha onun için o kız olmayacaktır . Ama platonik için böyle bir durum yoktur . Her zaman onla olabilme umudunuz vardır . Hem de çok yüksektir . Unutmayın teklif etmediğiniz her kız size AŞIKTIR .
                        Twitter Adresim

Yorum

• Yıllanmış Şarap gibi eskidikçe zevk aldığım hayatımın kadınına Hediye almak istiyorum. Çok absürt bişey aramıyorum ama sıradanda olmasın yardımlarınızı bekliyorum
                          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                          Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yıllanmış Şarap gibi eskidikçe zevk aldığım hayatımın kadınına Hediye almak istiyorum. Çok absürt bişey aramıyorum ama sıradanda olmasın yardımlarınızı bekliyorum

Benim fikrim,

Kendi ellerinle papatyadan taç yapabilirsin..hem basit hem çok güzel bir hedye..hem kendi el emeğin..
                            1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                            Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yıllanmış Şarap gibi eskidikçe zevk aldığım hayatımın kadınına Hediye almak istiyorum. Çok absürt bişey aramıyorum ama sıradanda olmasın yardımlarınızı bekliyorum
                              Çufa senin sonunu hiç iyi görmüyorum :P
                              Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Benim fikrim,

Kendi ellerinle papatyadan taç yapabilirsin..hem basit hem çok güzel bir hedye..hem kendi el emeğin..
                                Bu basit olur biraz benim için Yanında verilmek üzere yapılabilir.

İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çufa senin sonunu hiç iyi görmüyorum :P
                                Valla benim keyfim yerinde asıl ben senin sonunu hiç iyi görmüyorum
                                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                                Ali Kemal Denizci

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X