İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
Farklı bişe arıyorum Maddi yönü sıkıntı değil. Ne bilim Farklı bişe sıradan pantolon tshirt eşarp değilde farklı bişede olabilir. Manevi bişeyde olabilir hiç yapmadığım manevi bir şey olursa ilgimi çekerse beğenirsem neden olmasın."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFarklı bişe arıyorum Maddi yönü sıkıntı değil. Ne bilim Farklı bişe sıradan pantolon tshirt eşarp değilde farklı bişede olabilir. Manevi bişeyde olabilir hiç yapmadığım manevi bir şey olursa ilgimi çekerse beğenirsem neden olmasın.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFarklı bişe arıyorum Maddi yönü sıkıntı değil. Ne bilim Farklı bişe sıradan pantolon tshirt eşarp değilde farklı bişede olabilir. Manevi bişeyde olabilir hiç yapmadığım manevi bir şey olursa ilgimi çekerse beğenirsem neden olmasın...Ne bileyim aklıma bu geldi Emirhan..
Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
- Alıntı
Yorum
-
diğer forumlardan kopya çekiyom
ALINTIDIR(BİRAZ DEĞİŞTİRİLEREK YAPILABİLİR)
Benim Aklımda nice fikirler var birtanesi buamliyeti 8 ytl ama değeri paha bicilemez hemen geçiyroum
'' bakınız öncelikle kasaplardan veya başak yerlerden 2 sırınga kan alıyorsunuz sonra belirli bir yere gidiyorsunz örneğin migros kapitol gibi bir alış veriş yerinin önünde yada kişinin evinin önünde oraya kan damlalarından kalp ciziyorsunuz kan damlaları büyük olacak ve kalp cizeceksinz sonra kırtasiyeden alacağınız beya parlatıcı sim o kan damlasını kuruduktan sonra üzerine dökeceksiniz sonra o her kandamlasının yanına üstü cam kapalı bir mum eski gaz lambası gibi ama cok ufak cünkü akşam olduğu için kan damlası parlıyor gibi gözükeck sonra normal tebeşirler kabin içne snei seviyorum yazacaksın snei ile seviyorumun arasına bir cocuk kamyonu biraz büyük bir cocuk kamyonu kasaına cickeler koyacaksınız sonra kişi yi cağıracaksınız o sırada etrafdan müzik sesi en sevdiğiniz müzik sesi eğer biraz abartmak istiyorsanız bir projeksiyon cihazı ile birlikte cekildiğiniz resimler fln bir duvara yansıtırsınız sonra kız geldiğinde kamyonu açıp cicekleri dökersiniz sornada dersinizki bana lütfen söyle kim seni benim kadar sevdi benim kadar sevipte yollarıan cicek dökece kadar kimse yolalrına cicek döktümü diyeceksiniz artık bu saatten sonra herşey size kalmış o yüzünüzün surat ifadesi bakışınız o saniyeki giyimizni herşeyini o saniyye bağlı e sonrası mutluluk buyrun en ilginc fikirlerden biri"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
- Alıntı
Yorum
-
Doğum günü için bence hediyeden çok farklı bir olay yaşatılması daha da unutulmaz kılar o günü.
Benim bir dostuma yapmayı düşündüğüm plan var sizle de paylaşmak isterim belki faydası olur renkdaşlarımıza.
Arkadaşımın abisiyle görüşüp anlaştıktan sonra doğum günü olduğu gün ona daha önce istediği hediyeyi almak için buluşcaklar.
Buluşma yerine gelene kadar doğumgününe katılacak herkes onun ilerleyeceği güzergahta belirli aralıklarla onu bekleyecek. Onu gördüğü zaman yanına yaklaşıp doğum günün kutlu olsun deyip tek kelime etmeden gidecek, doğum gününün kutlanacağı mekana. Her karşılaştığı kişi farklı bir şey de söyleyebilr ya da bir not verebilir ya da bir çiçek ve üstünde not bu arkadaşın cinsine göre değişirEn sonunda abisiyle birlikte buluşacak. Abisi onu herkesin toplandığı yere getirecek. Orda işte sürpriz iyiki doğdun vs gibi kutlamalar olacak. Bundan önce de doğumgününe girdiği gece 00.00 da kapısında küçük bir pasta ve mumlar da olacak tabi, erkeklerin kızarkadaşlarına ailesi nedeniyle yapması zordur tabi ama imkan varsa fena olmaz
Kutlama yapmayı düşünen arkadaş, kız arkadaşının çevresindekilerle böyle bir plan yapabilirse güzel olabilir. Şahsen bir hediyeden çok böyle bir olay beni daha çok mutlu eder. Böyle bir durumda da ona o zamana kadar istediği bir saati, bir telefonu veya bir laptopu vs. hediye olarak verebilirsiniz. Yani çok anlam taşımasına da gerek yok
Bol şans..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 61Elif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır bu kadar olmadı maalesef
birileri hayaller kurar süpriz yapılmasını ister kendine
bazılarına ise tüm bunlar yapılır ama değer bilmez...
ilginç..."Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurda evli nisanli sözlü insanlarda var. Acaba nasil bir duygu Tavsiye ederlermi?Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
#20 COLMAN
- Alıntı
Yorum
Yorum