Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bunalımlardayım bu aralar arkadaş bi gün benimde bu başlıklara kadar geleceğim aklıma gelmemişti valla.
    Jaja aşkı çıldırttı seni biliyorum

Yorum

• Yok Sibel Jaja'da sorun yok.

Yorum

• Abilerim yardım edin bana Şimdi mahallemin güzeline platonik olarak aşık oldum, şansım vardı benimle ve onun içinde olduğu bi kötü olay yaşandı.Bu olay üstüne Facebook'da 9 saat konuştuk kesin o da bana yanık. Olay kapandı şimdi mal mal duruyorum. Ne yapmam lazımm yaaa
        Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Direk işi bitir Kerem hiç zaman kaybetme.

Yorum

• Ah ulan Ahh...

Ölürüüm, ölür...

Yorum

• Ula Kerem dediklerimi yap sen.
              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Aga sen çok hızlısın merdivenleri yavaş yavaş çıkmak lazım
                En son Keramettin tarafından düzenlendi; 08.06.2011, 23:07.
                Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaş olmak tabi ki güzeldir Canberk'im, fakat bu kızların hoşuna gitmiyor.

Adını koyalım durumu var ya işte o madde kızlar için çok çok çok önemli bir madde.
                  Haklı olabilirsin ad koyma mevzusunda ama erkek açısından BANA göre en mantıklı metod arkadaş kalmak

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Canberk yarın gelecek,ve diyecek ki,
                  ''Yine ayrılamadık'',dibine de bu ifadeyi ekleyecek
                  İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Canberk'te her an herşey olabilir

- ayrıldım
                  - ayrılmadım
                  - yok bir daha asla
                  -yeni birini buldum

diyebilir

"ççç" çok güldüm ( ççç )
                  Uğraşmayın ula benla

İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abilerim yardım edin bana Şimdi mahallemin güzeline platonik olarak aşık oldum, şansım vardı benimle ve onun içinde olduğu bi kötü olay yaşandı.Bu olay üstüne Facebook'da 9 saat konuştuk kesin o da bana yanık. Olay kapandı şimdi mal mal duruyorum. Ne yapmam lazımm yaaa
                  Kerem sorunu çözdü sanırım dün gece biraz konuşmuştuk şimdi bana iltifat ediyor feysten demek ki sorun filan kalmadı
                  BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Uğraşmayın ula benla
                    Denerim
                    Dertlenirsen dinlerim ha,dert dinlemeyi çok severim

Yorum

• Tamam gel bi açılayım sana Burda olmaz gugıla Canberk Arslan yazan pat bu sayfaya damlıyor
                      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Eee Sibel
                        En son Canberk tarafından düzenlendi; 09.06.2011, 15:26.
                        BordoMavi.Net

Yorum

• Söyle Canberk Anlat dertlerini

Yorum

• Panpa sen ne iş?

Yorum

• Sibel dertleri anlatsam bizim stadın dolgusunu yapar bütün dertler ççç

Sorma Birtan'ım yaa dert dert dert modundayız yine
                              BordoMavi.Net

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X