Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu başlıkta ki misafirlere selam olsun öncelikle

Seçim yapmayı kolay kılmak için düşüncelerinde emin olmalısın !

Emin olamıyorsan "vazgeçmek de zor, devam etmek de..." dersin.
    Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
    #20 COLMAN

Yorum

• Düşüncelerinde emin olamadığın bir ilişkiyi boşuna yaşamışsın demektir o zaman.

Emin ol öyle gel
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• O düşünceler değil benim söylemek istediğim.

Senin şu 3 şartın vardı ya hani ? İşte onlardan eminim.

Dün blog sayfamda daha rahat içimi döktüm aslında. Burada o kadar kolay olmuyormuş...
        #20 COLMAN

Yorum

• Adamsın , Şartlarım karşılığını almışsa ve gerçekleşeceğine eminsen tam yol devam et.

Güven herşeyden üstündür bu durumda hatırlatayım.

Güven güven güven. Sonra sorun olursa gel ben burdayım güvenen insan ile sorun yaşanmaz arkadaş olay bu kadar.

Yorum

• Güven konusunda hiç bir problemim olmadı benim açımdan. Ama bazen öyle anlar oluyor ki bana güvenilmediğini hissediyordum. İşte bu da çok koyuyor insana. Sonuçta sen her ne olursa olsun güveniyorsun ama karşı taraf hele hele hiç bir şey olmasa bile sana güvenmediğine dair laf söylüyorsa bu gerçekten hiç hoş olmayan hareketler.

Ayrıca son 1 haftayı en ince ayrıntısına kadar öğrenesim var.

Hee bu arada ben iyimiyim değilim be ! (Ziyaretçi)
            #20 COLMAN

Yorum

• Biri bana güvenmese çok uzun sürmez aramda ki ilişki dostumda olsa sevgilimde olsa güvenecek hacı

Yorum

• Benim ömrü hayatımı yiyen insan nişanlanacakmış duyduğuma göre Allah bana ne yaşattıysa ona da onları yaşatsın..Burnundan fitil fitil gelmesi tek dileğimdir..Allah mazlumun yanındadır..siz siz olun ana babanızdan başka kimseyi aşırı sevmeyin...sömürün sömürdükçe daha çok sömürün ki değeriniz artsın...
                En son Armağan Dere tarafından düzenlendi; 24.11.2010, 18:46.
                Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                Harabat ehlini hor görme şakir,
                Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Uhhh... bi de aşklarıma, birden fazla olduğunu iddia ediyosun

Parayla İman'ın kimde olduğu belli olmaz ççç
                  5 lider say la..Che,Lenin,Marx,Fidel,Stalin

Hangisi iman etmiş çabuk cevap verççç
                  Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"
                  Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Benim ömrü hayatımı yiyen insan nişanlanacakmış duyduğuma göre Allah bana ne yaşattıysa ona da onları yaşatsın..Burnundan fitil fitil gelmesi tek dileğimdir..Allah mazlumun yanındadır..siz siz olun ana babanızdan başka kimseyi aşırı sevmeyin...sömürün sömürdükçe daha çok sömürün ki değeriniz artsın...
                    Eğer bunu içinden gelerek söylüyorsan gerçekten sevmemişsin.

Gerçekten seven insan sadece kıskanır kin besleyemez.

İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    5 lider say la..Che,Lenin,Marx,Fidel,Stalin

Hangisi iman etmiş çabuk cevap verççç
                    Che nin sakalları dikkatimi çekti acaba etmiş midir diye düşündüm ççç
                    Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• çççççççççççç
                      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"
                      Twitter:cemtotti61

Yorum

• Özledim aga. Dönmeyeceğini bile bile kendimi geri çekemiyorum.
                        uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Özledim aga. Dönmeyeceğini bile bile kendimi geri çekemiyorum.
                          Çek kendini asıl döneceği varsa kendini çekersen döner yoksa az bir ihtimal bile varsa dönmez .
                          Twitter Adresim

Yorum

• Yok mu yeni gelişmeleri olan ?
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yok mu yeni gelişmeleri olan ?
                              Dün itibariyle tam bu iş oldu derken 3-4 aylık emeğim heba oldu

Uzun süre Bu başlıkla ilgili bir şeyle işim olmaz İnşallah

Yorum

• Kendini avutmak için arkadaş arıyosun sanırım dursun ççç ama yok galiba
                                Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X