Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaziranın son günü mesai bitimine kadar sevgili yapma başvurularınızı borsaya bildirmeniz gerekiyor.21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaziranın son günü mesai bitimine kadar sevgili yapma başvurularınızı borsaya bildirmeniz gerekiyor.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizin bir başvurunuz var mı acaba?
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam öyle yapariz o zaman bizdeTürkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
#20 COLMAN
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır, başvuru söz konusu değil. Zaten böyle bir şey olursa ilk sizinle paylaşırım sayın yöneticim.
Aman geç kalma, o tarihten sonra yapsan bile kabul edilmiyor. Sevgili olamıyorsun, "sadece arkadaşız " yalanı ile idare edersin
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAman geç kalma, o tarihten sonra yapsan bile kabul edilmiyor. Sevgili olamıyorsun, "sadece arkadaşız " yalanı ile idare edersinBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında en güzel olanı değil midir arkadaş olmak paşam ?
Adını koyalım durumu var ya işte o madde kızlar için çok çok çok önemli bir madde.Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
#20 COLMAN
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş olmak tabi ki güzeldir Canberk'im, fakat bu kızların hoşuna gitmiyor.
Adını koyalım durumu var ya işte o madde kızlar için çok çok çok önemli bir madde.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş olmak tabi ki güzeldir Canberk'im, fakat bu kızların hoşuna gitmiyor.
Adını koyalım durumu var ya işte o madde kızlar için çok çok çok önemli bir madde.21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakalım bu sefer kaç gün sürecek.
Ama artık zor yaa bende bitti herşey...
''Yine ayrılamadık'',dibine de bu ifadeyi ekleyecek ççç
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCanberk yarın gelecek,ve diyecek ki,
''Yine ayrılamadık'',dibine de bu ifadeyi ekleyecek ççç
- ayrıldım
- ayrılmadım
- yok bir daha asla
-yeni birini buldum
diyebilir
"ççç" çok güldüm ( ççç )Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
- Alıntı
Yorum
Yorum