Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Söyleyecek yeni kelimeler türettim de malum kurallar

Bu arada Armağan, fazla üstünde durma

Bir Umut Bulut değil.ççç
    Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
    #20 COLMAN

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Armağan , kız afedersin kapıyı göstermiş

Olmaz o iş . Aşk sarhoşuyum hariç her şeyi söyleyebilirsin .
      Ahmet bana bir garezin varsa söyle cekinme..

Ask sarhosu neden olamazmis??

Ahh Armagan ahh...

Benim bekledigim asisti sen aldin.. Umut Bulutluk etmezsen kesin gol..

Yanliz her kalecide yemez.. Benimki ama kesin yerdi

Bu arada basligin misafirlere kapanmasini talep ettim.. Itrazi olan?

Yorum

• Yok Yok Yok Mehmet Arkandayiz
        ürü be Mehmet Basgan
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Mahmut yine gazi veriyorsun ççç

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sen Özlemiyon mu la
            Ben de bir şey yok.

İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dursun abi hiç belli etmiyor ama yakında patlatır bombayı hissediyorum.

Yok olum yaa.
            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mahmut yine gazi veriyorsun ççç
              Mehmet Isim bu be canim

İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben de bir şey yok.
              Yok olum yaa.
              Yapma Dursun Abi sende Vardir birseyler

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben de bir şey yok. Yok olum yaa.
                Bırak bu yalanları görmüyormuyuz olum biz
                Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                #20 COLMAN

Yorum

• Ne görüyosun olum ?
                  ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Ahmet girme kardeşim şu sayfaya ççç
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne görüyosun olum ?
                      Dursun ABi Senin gibi Ask adamin kalbi Bosmu yani Ciddi Olamazsin

Yorum

• Eski mesajlarımı aratın isterseniz her zaman demişimdir bu Dursun abiden korkulur diye. )

Yorum

• Zorla adamı aşık edicekler

Geçen hafta derste bir kız gördüm Baya esmer bir kız,esmerlere karşı zaafım var

Derste gördükten sonra biraz etkilendim,okul çıkışı Metrobuse binerken bir baktım yanımda o kız

Fırsat bu fırsat yanına oturdum,yarım saat boyunca bir şey diyemeden sessiz sessiz yolculuk yaptım..

Bugün de sınav vardı,Sınavdan çıktım Stresli stresli Durağa geldim,durakta beklerken yana doğru döndüm yine o kız tam yanımda,bu sefer yanında arkadaşı vardı..

Yine aynı metrobuse bindik bu sefer kızın yakınında çaprazına gelen bir koltuğa oturdum

Yarım saat boyunca kızı seyrederek,dinleyerek yolculuk yaptım,inanılmaz rahatladım,tüm stresimi attım

Bu kızla tanışmam lazım Ama nasıl bilmiyorum

Hayır ayda 1 okula gidiyorum Onda da bu kızla aynı Metrobuse niye denk geliyorum
                          En son Bekir tarafından düzenlendi; 19.04.2011, 21:02.

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Zorla adamı aşık edicekler

Geçen hafta derste bir kız gördüm Baya esmer bir kız,esmerlere karşı zaafım var

Derste gördükten sonra biraz etkilendim,okul çıkışı Metrobuse binerken bir baktım yanımda o kız

Fırsat bu fırsat yanına oturdum,yarım saat boyunca bir şey diyemeden sessiz sessiz yolculuk yaptım..

Bugün de sınav vardı,Sınavdan çıktım Stresli stresli Durağa geldim,durakta beklerken yana doğru döndüm yine o kız tam yanımda,bu sefer yanında arkadaşı vardı..

Yine aynı metrobuse bindik bu sefer kızın yakınında çaprazına gelen bir koltuğa oturdum

Yarım saat boyunca kızı seyrederek,dinleyerek yolculuk yaptım,inanılmaz rahatladım,tüm stresimi attım

Bu kızla tanışmam lazım Ama nasıl bilmiyorum

Hayır ayda 1 okula gidiyorum Onda da bu kızla aynı Metrobuse niye denk geliyorum

Sınavlardan sonra derslerinize ben girerim. Size ödev veririm, araştırma filan... "Birlikte yapın" derim .

(Yönetim sınavın nasıl geçti?)
                            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 19.04.2011, 21:09.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sınavlardan sonra derslerinize ben girerim. Size ödev veririm, araştırma filan... "Birlikte yapın" derim.

(Yönetim sınavın nasıl geçti?)
                              Süper geçti Muhteşem Hoca yine kolay sorarak güzellik yapmış

Valla bana böyle şartlarda bir ödev verirsen 7/24 araştırırım o ödevi

Hangi derse giriceksin bu arada?

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Süper geçti Muhteşem Hoca yine kolay sorarak güzellik yapmış

Valla bana böyle şartlarda bir ödev verirsen 7/24 araştırırım o ödevi

Hangi derse giriceksin bu arada?
                                Üretim alıyor musun?

Veya Yöneylem?

*

Boşver dersi. Bugün soruyorum sana "ne var ne yok" diye; niye anlatmıyorsun!?

Sen ne yere bakan yürek yakansın.

Ders çalış, boşver bu işleri.
                                En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 19.04.2011, 21:13.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X