İnsan özlüyor bazen...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnsan özlüyor bazen...~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAşk adamı özlersin tabi.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
boş iş zamanı alır götürür hele birde paran yoksa
- Alıntı
Yorum
-
Mehmet detay bekliyoruz halaBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
Kizi pazar ögleni Facebook'da yakaladim..
Ben girdikden 5 dk. Sonra cikti.. Ben ondan cevap felan beklemiyordum tabi o ara.. Derdim baskaydi.. Onun icin girmemisdim yani..
Eve gittikden sonra.. Kafama takildi yine..
Faceyi actim, baktim kiz ne yapmis..
(Öneri: YouTube'den gidip Nejat Alp - Arkadasim'i dinleyin yazinin devamini okurken)
Birde ne göreyim..
Tanimadigim bir cocugun resmini begenmis ve altina yorum yazmis.. Kollara bak kollara :O
Ben kalbimden vurulmusa döndüm...
Ben düsünmek istemidir derken , o elalemin kolunu begeniyor.. Anlayacaginiz mactan önce bana iyi bir kol girdi..
Ben hafif bir üzüntü yasadim.. Ama sebepi ne o hayvanin kolu nede benim onu sevisim..
Tek sorun, insan bir evet yada hayir yazar!!
Ben bu arada mac molasi verdim.. Moralim tavan yapti..
Mactan sonta face'e girdim..
Yine O!
Ama bu kez kacmiyor!! Ne yaziyor nede yaziyom..
Kisa bir süre sonra kendimintutamadim yazdim..
Icimden sadece.. O yazdigim mesaji varya sil lütfen diyecekdim..
Oradamisin yazdim...
Ve benim bitis anim.. "özür dilerim henüz geri yazamadim.. Cok isim vardi, halen var"
Benim kqfam allakbullqk oldu..
Kafam atti ve yazdim..
Hayirdir kol böregi tarifimi ariyorsun??
Sana birsey diyecegim..
Sana yolladigim mesaji okudun mu?
Okumadiysan hemen sil!
Okuduysan sakin üstüne alinma!!
Ben seni hic böyle tanimamisdim!!
Deymezmisin..
Böyle noktalayim geceni.. Muhahbete özel seyler gectigineen kisaca toparladim
Yazismamiz iki tarafinda gülümsemesiylen bitti..
Bide 1 mayis iyi diyenler vardi.. Kiza bula bula 1 mayisi buldun bulusacak dedim.. Kiz bana 1 mayisda ne varki dedi?!?!
- Alıntı
Yorum
-
Kol muhabbeti ne yorum yapabilecek birisi var mı duayenlerimiz arasında
Mehmet zaten sevmiyorum filan demeye başlamıştın takma sakın kardeşim
Demek 1 MAyıs'ta ne var hee
Bana ilçesini köyünü adını yolla ben yazın bi dövdüreyim onu çççBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
Kiz 1 mayista gel xam cerceve ne varsa indirelim demek istemis yani.. Kiza yazmisdim.. Ulan karakolluk olacan yanina adam ariyorsun.. Sana iyi eylencer ...
Mahmut Mahallede bir kiz görmüsdüm.. Türk'e benzetmisdim.. Bügün komsu dedi.. O binada Antepli oturuyor diye... 1-2 ay dinleneyim .. Bakacagizn anteplimi fizanli mi?!?
Cio senin isim ne bu arada?! Bu aralar benim tek tesellim Bordo -Mavi..
Ben sana demedimmi iddaaya girelim diye?!? Belki girseydik su an 2 mizde sevgilimizlen forumu geziyor olacakdik
- Alıntı
Yorum
Yorum