İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
- Alıntı
-
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet hocam sen ne yaptın ya seneyide geçmiş beklemeyın o kadar ya geç kalabilirsiniz işin en kötüsünü düşünün ya başkasıyla çıksa gözünüzün önünde dahamı iyi olacak vallahi söyleyın çekmeyın eziyet etmeyın kendinize.Ben kendimi utangaç bilirdim he
Kızın yanında sesim , yanağım , elim titriyor .
Arkamdan soluyorum resmen .
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUtangaç dedin de aklıma geldi , abi ben çok fenayım o konuda ya .
Kızın yanında sesim , yanağım , elim titriyor .
Arkamdan soluyorum resmen .
Rahat olun dostlarım sıkıntı yapmayın kendinizeTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktaslar yapmayin?!? Isci bayraminin nesini kutlayacak benimle?!?
Simdi kontroll ettim..
Kizi 19.10.10 dan beri seviyorumo tarihlerde buraya yazmisdim...
19.10.11 olmadan sevdigimi söyleyemem benama sunun surasinda 6ay kslmis
Offf.. Canberk sen Sinoplumuydun?!?
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim bi arkadaşın başına bu aracı yüzünden kötü bişey geldi ya.Kızın kankasına gitti dedi ben senin arkadaşından hoşlanıyorum kızda cevap verdi o kaşardan mı hoşlanıyorsun ççç
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya yeri burasi degil ama "Matrax" basligini bulamiyorum ganitada aradim durdum yok.
zeki kayhan coskun diyede arattim ma yine yok
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLa oğlum git söyle. Hatta git kafasına vur 1 tane şamar seni seviyorum de 1 şamar daha vur. Sonra arkana bile bakmadan git. Çok etkileyici olur.BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
Devir bekleme , utanma , çekinme devrini geçti çoktaaaaaaannn. Beklerseniz hata edersiniz edin teklifi çekilin , sonra bir başkasına edin çekilin , sonra bir başkasına edin çekilin az hızlı yaşayın az hızlı yardırın gençler seneler çok çabuk geçiyor.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
Elbet birisi kabul eder dimi Sultan.BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevir bekleme , utanma , çekinme devrini geçti çoktaaaaaaannn. Beklerseniz hata edersiniz edin teklifi çekilin , sonra bir başkasına edin çekilin , sonra bir başkasına edin çekilin az hızlı yaşayın az hızlı yardırın gençler seneler çok çabuk geçiyor.
Not: Bu taktiği ben yapmadım kuzene söyledim uyguladı gayette başarılı olduTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
- Alıntı
Yorum
-
Yapmayin etmeyin
Seni Seviyorum, bu iki kelime hayatimi söndürecek..
Mesut yapma gaza getirmehayir mayir derse bütün hayatim kayar.. En kötü sartlarda 2-3 sene daha görecegim egem onu.. Arkadaslarda taniyor, yani onunlan konusmayalimda diyemem, neden felan derler ?!?
Elin Isvicresinde... Türk bulmak zorken Karadenizli yakim komsu bulmusum... Ama agizimi acamiyorum
Aceba bana mesaj yazarken ne düsünüyor? Bunuda merak etmiyor degilim ??!?
- Alıntı
Yorum
Yorum