Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Unutmak için unut onu kalbim' i dinliyorsun?

Sen hatırlamak için onu dinliyorsun bence. Unutturmaktan çok hatırlatmaya yarar o tür arabeskimsi şeyler.

Unutmak mı istiyorsun? Yaz başka kızlara. Buluşun 2,3 öpüşüp koklaşmayla aklına bile gelmez. Şahsen bana öyle oluyor. ççç
    uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Unutmak için unut onu kalbim' i dinliyorsun?

Sen hatırlamak için onu dinliyorsun bence. Unutturmaktan çok hatırlatmaya yarar o tür arabeskimsi şeyler.

Unutmak mı istiyorsun? Yaz başka kızlara. Buluşun 2,3 öpüşüp koklaşmayla aklına bile gelmez. Şahsen bana öyle oluyor. ççç
      Etkiye tepki yani ççç
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
      BordoMavi.Net
      burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Onur haklı ağabey.
        Yapmam dersen de o sana anlatırken başka bi kızla konuş o öyle bir madara oluştur ki daha unutulmazz ççç
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Sen kiskandiracam diye baska kiz ilen konusursan,

Oda öyle degil böyle derse ve cocugun agzina yapisirsa ne edecem bu durumda ?

Allaha sükür böyle bir durum yok

Bir yoldayiz, bakalim yolun sonunda ne var. Suan parcali bulutlu

Yorum

• bir de sen gitme
            bir de sen gitme içimden
            yaralıyım ben
            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
            Olmak ister isen bu yolda mahir,
            Harabat ehlini hor görme şakir,
            Defineye malik viraneler var.

Yorum

• bugün yolda gördüm onu .yeniden aşık oldum ona...

Yorum

• Kıskandırcam diye başka kızla konuş demedim. Rahatlamak için başka kızlarla konuş dedim. Dünya'ya 1 kere gelcez kimse insanın kendisinden daha değerli değil. Eğlenmeye bak ağlamaya değil.
                uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kıskandırcam diye başka kızla konuş demedim. Rahatlamak için başka kızlarla konuş dedim. Dünya'ya 1 kere gelcez kimse insanın kendisinden daha değerli değil. Eğlenmeye bak ağlamaya değil.
                  Ben Canberkin dedigine dedim.

Senin dedigini ondan baskasini görebilirsem denerim.

Aklimdan cikmiyor.

Yorum

• 7 yıldır yüzünü dahi görmediğiniz bir kız hakkında 7 yıl sonra çok küçük bir haber alınca çok heyecanlanıyorsanız sizce o kıza aşık mısınızdır?

Ne dersiniz?

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      7 yıldır yüzünü dahi görmediğiniz bir kız hakkında 7 yıl sonra çok küçük bir haber alınca çok heyecanlanıyorsanız sizce o kıza aşık mısınızdır?

Ne dersiniz?
                      7 yıl süresince onun adını duymazken düzenli olarak hatırlıyor musun ?

Evet diyorsan aşıksındır . Yok ama isminin geçmesi heyecanlandırıyor diyorsan , çok şey yaşamışsındır o kızla heyecanlandıran o değil onla yaşadıklarındır .
                      Twitter Adresim

Yorum

• Sevgiler nerde,gerçekler yalanmış!!!
                        Tükendim artık sen yoktun hiç olmadın ben ağladım sen güldün nerdeyim!!!

Ademe benzer bir olay da benim başımda var..
                        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                        Olmak ister isen bu yolda mahir,
                        Harabat ehlini hor görme şakir,
                        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Sevgi birazda haketmeyle ilgili.......

-İnsan vardır sizin ona verdiğiniz değerin fazlasını hak eder.....

- İnsan vardır siz Ona değer verdiğnizde kendini bir şey zanneder.....

Velhasıl herkese hakettiği kadar değer vermeliyiz azsa az çoksa çok......
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Mevlana der ki:Aşk geldi, damarımda, derimde kan kesildi; beni kendimden aldı, sevgiliyle doldurdu.Bedenimin her yanını sevgili kapladı. Benden kalan yalnız bir ad, O'ndan ötesi hep O...

Mevlana ne güzel diyor.İlahı aşkı anlamadıkça sevgiye inanmıyorum ben.Sevecekse insan,Allah için sevmeli.

Yorum

• Ask mi yeter da biraksin yakami bana uzak olsun
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Bir garip aşk sarhoşuyum,Bordo Mavi renge

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X