Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çoğu Piskiyatri ve Düşünürler ; Aşk'ın ortalama 50 yıl daha dünyamızda barınacağını iddaa ediyorlar.

Sizcede bu böyle mi ? Aşk bir gün biter mi ?
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Aşk bitmez;bitemez sultan
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Onu diyen psikiyatrlar kesin o zamana ben kalmam aşk da kalmasın demek istemiştir
        " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Aşk nedir bilinmez,sevmek önemli...Gerçek sevgi için de Allah için sevmeli,sevilmeli..

Yorum

• sevdim ama sonu yokdu diyor ya gerçekden sevdim sonu gelmedi

Yorum

• İlk olarak iskenderunlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sevdim ama sonu yokdu diyor ya gerçekden sevdim sonu gelmedi
              geçmiş olsun İskenderunlu...
              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
              Olmak ister isen bu yolda mahir,
              Harabat ehlini hor görme şakir,
              Defineye malik viraneler var.

Yorum

• üş şey gizlenemez, duman bişe daha vardı ve aşk ( arap atasözü) :d
                volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  üş şey gizlenemez, duman bişe daha vardı ve aşk ( arap atasözü) :d
                  =)) gitti bütün romantizm
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak TSibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aşk nedir bilinmez,sevmek önemli...Gerçek sevgi için de Allah için sevmeli,sevilmeli..
                    Böyle bir sevgiyi bulmayı çok istiyorum ama çok zor bu devirde...

Yorum

• Hz ayşe annemiz Peygamber Efendimize

-Beni seviyor musn ey ALLAHIN RESULU?

diye sormuş

Efendimiz: “Evet,Ya Aişe tabi seviyorum!” demiş

Aişe dahasını da merak ediyordu,acaba nasıl seviyordu? Hemen sordu:

“Beni nasıl seviyorsun?”

-“Kördüğüm gibi” demiş Efendimiz

Daha sonra HZ ayşe annemiz sık sık ''kördüğüm ne alemde''diye sorarmış

Peygamberimiz,Hz.Aişe’yi memnun eden cevabı verirdi her defasında:

“İlk günkü gibi…”
                      ...

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        geçmiş olsun İskenderunlu...
                        geçti gitti bişe demek olmuyor artık üzülsemde çare yok

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gerçekten zor,insanlar cıvıttı artık..Sabredip inanan için her şeyin iyisini Allah verir..

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İlk olarak TSibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gerçekten zor,insanlar cıvıttı artık..Sabredip inanan için her şeyin iyisini Allah verir..
                            Zor gerçekten öncelikle Sabır gerekli. Allah hepinize böyle aşk nasip etsin inşallah.

Sizce Aşık olmak olgusu bitiyor mu ?
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak TSibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok doğru.

Sabrın sonu selamettir

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Zor gerçekten öncelikle Sabır gerekli. Allah hepinize böyle aşk nasip etsin inşallah.

Sizce Aşık olmak olgusu bitiyor mu ?
                                Her şey sahteleşiyor ama bence bitmiyor .
                                " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X