Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İyi ki sadece saf Türkler aşık olabilir dememiş

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İyi ki sadece saf Türkler aşık olabilir dememiş
      Atsız'ın siyasi ve ideolojik fikirleri tartışılabilir ama sanatçılığı ve ilmi derinliği tartışılamaz.
      Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cihan abi şu cümlelerin telif haklarından feragat et de doya doya paylaşayım şunları.

Muhteşem...
        Feragat ettim bile...

Söz konusu sizler olunca

Yorum

• 5 gündür her şey bitti Ama Hiç aklımdan çıkmıyor arkadaş

Sonunda başka birisine yönelcem unutmak için,Bu sefer de yönelceğim kişiye bağlanmaktan korkuyorum...

Anlamıyorum niye bütün sorunlu insanlar beni buluyor...

Yorum

• Ask doktorun geldi bekir =)

Benim tavsiyen bol bol müzik dinle ask sarkilari haric
            Hali sahaya git. Kahveye git.

Erkeksi bir zaman gecir.

Baska kiza baglanmakta o kadar kolay degil

Benim gibi face'de kizin ismini görügun an donup kalirsin. Bütün fotolarina bakarsan ah vah cekersin.

Yorum

• Face'de görsem rahatlarım,en azından ne yaptığını bilirim,Ne yaptığını ne durumda olduğunu düşünüyorum 24 saat
              Fakat kız ayrıldıktan sonra Face'ini de kapattı,Beni engellemedi şifrelerini falan biliyorum dondurmuş hesabını

Önümüzdeki 2 hafta finallerim var,Bu dönemeçte uğraşım çok olduğu için aklıma fazla gelmez,unuturum herhalde...

Başka kıza bağlanmak da kolay Ben hangi kıza yakınlaşsam ya ben bağlanıyorum ya kız bağlanıyor,Sonra kız problemli çıkıyor Ben de böyle ortada kalıyorum

Allah kimsenin başına vermesin...

Yorum

• Ne face'de görsen iyi ?? Sonra benim gibi, niye ben yaninda degilim? Aceba kim var yaninda?? Gitsem mi? Sorsam mi diye kafayi yegrsin

Baska kiza baglanmak onun yüzünden zor dedim , sonra bütün film yine bastan ayrilinca

Yorum

• Ben bu kızı biraz farklı seviyorum ya kendi kızım gibi seviyorum

Ne biliyim şimdi ne yapıyor,derslerine çalışıyor mu,üzgün mü,ruh hali nasıl;hepsini merak ediyorum,Sonunda arkadaşlarına mesaj atıp sorucam

Baska kıza bağlanmak da dediğin gibi film yine başa dönücek,en iyisi evlenene kadar boş durmak

Yorum

• evlaltlik mi edinecen kizi ççç

Seni babalik duygusu sarmis... Bu yasta yanlis yerlere girmedin demi

Yorum

• Allah korusun kendi mi zor bakıyorum ne evlatlığı,gerçi ailesi verse evlatlık da alırım

Gerçekten babalık duygusunu tattım ben bu kız da,Bazen bana Baba dediği de oluyordu zaten

Ulan kız bu yazıları okusa hepten rezil olduk

Yorum

• kiz kac yasinda ççç

Cocugunuz olunca anlatirsin.. Bu ananiz carya ananiz. Gencligimi yasatmadi bab 19umda bana baba dedi. 30 dede 45 büyük dede ççç

Bende senin gibi ayni mod dayim evlatlikda alirim diyince. Kizin sorunlulugunu hissedince hep icimden tarkan'dan, kuslu tügle beslerim seni, sen aglat ben severim...

Kiz duga et google'den seni aramasin
                        Ben bazen kizi ariyordum birsey cikmiyorsdu. Kendimi ariyordum forumdaki yazilar cikiyor

Yorum

• Kız daha 17 yaşında Benden 2 yaş küçük,aşırı sinirli,dengesiz,ne yaptığını bilmeyen biri Zaten bunun için çocuğum gibi seviyorum

Allah korusun bu kızla evlenirsem Günde 3-4 kere kavga ederiz durmadan anasının evine gider gelir

Ben bi kere forumdan da bahsetmiştim İnşallah öyle bişi yapmaz

Yorum

• Sana ne diyelim simdi bilmiyorum ki mutluluklar mi? Kendini kurtar mi ? ççç

Simdilik hayirli geceler. Haylaza iyi bak

Yorum

• Sana da Hayırlı geceler

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Allah korusun kendi mi zor bakıyorum ne evlatlığı,gerçi ailesi verse evlatlık da alırım

Gerçekten babalık duygusunu tattım ben bu kız da,Bazen bana Baba dediği de oluyordu zaten

Ulan kız bu yazıları okusa hepten rezil olduk
                                Gece gece güldürdün beni sağol
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X