Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sibel o %1 i de benim aha doldu biittti kontenjan ne olacak şimdi daha kalan 98 erkeğe
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sibel o %1 i de benim aha doldu biittti kontenjan ne olacak şimdi daha kalan 98 erkeğe
      Dünyada da 100 erkek var de mi zaten

Bi taş attım kuyuya Herkes yedi
      Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sibel o %1 i de benim aha doldu biittti kontenjan ne olacak şimdi daha kalan 98 erkeğe
        Naptın ya yüzde hesapları tek tek mi doluyor Yüzde 2 içine çook kişi sığarhepinize yer var,TSden yırttınız

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dünyada da 100 erkek var de mi zaten

Bi taş attım kuyuya Herkes yedi
          yok ama ama %2 lük yerin bi sınırı var biz girelim onlerden yer kapalım sadece forumu kapsamıyor tabi bu
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
          BordoMavi.Net
          burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlk olarak TSibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bildiğim bir şey var ki,
            eğer gerçekten sevebilecekseniz evet,
            zaman verebilecekseniz evet,
            zorluklara direnmeyi bilecekseniz,pes etmeyecekseniz evet,
            çok küçük mutluluklar sevgileri hep çoğaltır,bunun farkına varıp mutlu etmeyi bu yolda mutlu olmayı bilecekseniz evet denmeli..

Ben anlam veremiyorum,nasıl oluyorda bazı(pardon çoğu) insana sevmek zor geliyor..Çok şey değil aslında,yalnızca gerçekten sevmek gerek..Bir olmayı anlamak,değerli olanı görüp değer vermek...Söylenecek çok şey var aslında çok az şey için..İnsanoğlu bencilliğini terk ederse bir gün sevmeyi öğrenir..dip not olarak,sevilmeyi hak eden çok az olsa da,Allah hak eden herkese mutlu bir yuva nasip etsin..Hayırsız olacaksa olmasın hiç zaten..
            Bencillikten gelmiyor bu sevmemek.Her insan seviyor ama karşısındaki buna değmiyor ya da o başkasını seviyor.Haliyle o da sevse bile içinden seviyor ama kimseye belli etmiyor.

Günümüzde çoğu kişi birbirine hava atmak için kız-erkek arkadaş ayarlıyor.Ben böyle şeyleri sevmiyorum.

Gerçekten sevilecek bir kişi henüz bulamadım ben.Olsa bile sahiplisi vardır...

Yorum

• İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hehe bende diğer 1 i alayım ozaman belki yer kalmaz bize

Bence akıllı olan tüm erkekler sevilmeyi hak eder ama bayanlar konusunda haklı olarabilirsin
              E sorun orda zaten,akıllı olsanızkimse dert çekmez

Yorum

E sorun orda zaten,akıllı olsanızkimse dert çekmez
                ooo
                burada hakeret sezdim gibi
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                BordoMavi.Net
                burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

Herkes adına konuşulmasını hiç sevmem..Bu yüzden(istisnalar hariç) diyerek,iddia ediyorum ki,erkeklerin yüzde 98i(2yi istisnalara bırakıyorum)aynı,ve de sevilmeyi asla hak etmiyor Gel gelelim kadınlar için de durum aynı ama farklı oranlarla..Bayanların da yüzde 60-70i böyle..Ama bu oran erkeklerin yanında bir hiç...NOT:çok iyi bir gözlemciyim,gözlemlerime dayanarak bunu söylüyorum Yaşasın feminizm

TSnin hatrına sözüm meclisten dışarı
                  Bence kızlarda bu oran yüzde 98 ,Erkeklerde 60 - 70

Yorum

yok ama ama %2 lük yerin bi sınırı var biz girelim onlerden yer kapalım sadece forumu kapsamıyor tabi bu
                    evet aynen gir bakalım

İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bencillikten gelmiyor bu sevmemek.Her insan seviyor ama karşısındaki buna değmiyor ya da o başkasını seviyor.Haliyle o da sevse bile içinden seviyor ama kimseye belli etmiyor.

Günümüzde çoğu kişi birbirine hava atmak için kız-erkek arkadaş ayarlıyor.Ben böyle şeyleri sevmiyorum.

Gerçekten sevilecek bir kişi henüz bulamadım ben.Olsa bile sahiplisi vardır...
                    Ben de aynı şeyi anlattım zaten,sana da katılıyorum,işte bu insanın bencilliğidir..Sevgiye değer vermemektir..

Yorum

ooo
                      burada hakeret sezdim gibi
                      Yok estağfurullah,aynı şey bayanlar için de geçerli ama daha az oranla..

Yorum

• Fazla dertli gördüm yahu sizi

Daha yaşımız genç , sevmek güzel
                        Twitter Adresim

Yorum

• Ne biliyim kızların çoğu bana yapmacık geliyor. Böyle kelimeleri kullanırken bile kendileri değiller.

Tabi etrafımdaki kızlara sözüm , ayrıca meclisten dışarı

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fazla dertli gördüm yahu sizi

Daha yaşımız genç , sevmek güzel
                            Ne derdi ohh ne derdim var ne tasam valla çok mutluyum

Yorum

Yok estağfurullah,aynı şey bayanlar için de geçerli ama daha az oranla..
                              polemik çıkartmayı sevmem ama
                              bence tam tersi bayanlarda daha çok oran

00111101
                              BordoMavi.Net
                              burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne derdi ohh ne derdim var ne tasam valla çok mutluyum
                                Kızdan dert olur mu Ömer'im yaa .
                                Twitter Adresim

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X