İlk olarak ırmak tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabiki de evleneceğin kişiye güvenir olursun. Samimi olursun. Ama şahsen ben böyle şeyleri kabul edemeyen birisiyim.
Kendim öyle birisi olduğum için olabilir. Hiçbir kızın elini tutmadım. Karşımdakine elini tuttunmu diye sormam zaten. Bilirim kimseyle görüşmedi sadece benimle oldu bu hayat boyunca.
Ben olaya şöyle bakarım. bu eli ilk ben mi tutmuşum ? bu eli son ben mi tutmuşum ?
Ben eli ilk tutan olmak isterim. İlk tuttuğum el benim için son tutacağım el olacaktırda...
İlk olmak tabiki çok güzeldir,umarım istediğin gibi biriyle birlikte olursun ama bu düşüncelerinin yıllarla birlikte değişeceğini düşünüyorum..bıdık
-Kutadguye-
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçekten eski muhabbetler can sıkıyor. Ben sormuştum bir kere kaç kişiyle çıktın diye 23 demişti.. ççç
Biraz da sen sordun diye azalttığını varsayarsak...
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBüyük konuşma gözünün yağını yeyim... Öyle düşün öyle yaşada büyük konuşma bazen hiç beklemediğin an bişeyler oluyor ...
Umarım dediğn gibi olur kardeşim ..
Tabiki de hayatın bize ne getireceğini şimdiden kestiremeyiz.
Ama şunu biliyorum şu dünyada büyük çoğunluk kalbine göre birisini buluyor.
O yüzden Allah hepimizin gönlüne göre versin
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçekten eski muhabbetler can sıkıyor. Ben sormuştum bir kere kaç kişiyle çıktın diye 23 demişti.. ççç
Adedi : 1Trabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen birker bir kizdan, bednden önce baska biri ile Tanisti diye ayrilmistim
Adedi : 1...
Benden önce uyandın deyip ayrılmak gibi
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleççç ççç
Biraz da sen sordun diye azalttığını varsayarsak...
Aman Allahım..
Mario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen birker bir kizdan, bednden önce baska biri ile Tanisti diye ayrilmistim
Adedi : 1
Nası yaççççççççç
bıdık
-Kutadguye-
- Alıntı
Yorum
-
Adedi : 1Mario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ırmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNası ya.........
Beni ama cok Rahatsiz etti. Birgün beni onunla Kiyasladi, bende arkami dönüp gittimTrabzonspor
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallahi evlilik konusuna hiç girmeyeyim , genel olarak düşüncem bu , bence kıskancımdır kafaya takarım ancak seviyesinde bırakmak gerek.
Kendime kotamı koymuşum evlilik kelamı etmem 33 yaşına kadar.
İlk olarak ırmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olmak tabiki çok güzeldir,umarım istediğin gibi biriyle birlikte olursun ama bu düşüncelerinin yıllarla birlikte değişeceğini düşünüyorum..
Yıllar insanların dışını değiştirsede içini çok az değiştirir bence
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenden önce baska biri ile Tanisip Görüsmüs. Ama Ilsikiye dönmemis.
Beni ama cok Rahatsiz etti. Birgün beni onunla Kiyasladi, bende arkami dönüp gittim...
Doğru söyle şamarda attın mı ? ççç
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUltra, Mega kıskanç..çççTrabzonspor
- Alıntı
Yorum
Yorum