Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    anlaşılan acı çeken renkdaşlar çok buralarda......ama unutmayın can yücel'in şiirini''
    şiirde diyoya ''BAĞLANMICAKSIN ÖYLE KÖRÜ KÖRÜNE, O OLMAZSA OLMAZ DEMİCEKSİN.....''
    Çok doğru.ÇOOK

Yorum

• Birakin bu Isleri!

Dünyanin en iyi Insanlari Erkekler özgür kalsin!
      Trabzonspor
      FC Barcelona MSV Duisburg
      Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Binicem üstüne vurucam kırbacı burdan çıkmıl olsa gerek

Yorum

• Ah bu gençler.

"Gençler ihtiyarların aptal olduklarını zannederler ihtiyarlar ise gençlerin aptal olduğunu bilirler" demiş bir büyüğüm.

Kavga başlasın.

Yorum

• Nietzsche Power forever...

Allah Erkekleri kadinlarin gazabindan korusun...
            Trabzonspor
            FC Barcelona MSV Duisburg
            Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Aşk acıymış . Aşk acıtırmış .

Söyleyenlerin yalancısıyım bende
              Habu Sevdaluk 7 Beni
              HarekeTSirası bizimdur !
              ANS 61 DNMSZ

Yorum

• Aşkı sevene sorarsan över,ayrılmış acı çekene sorarsan söver

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir insana aşık olabilirsiniz...

O insana aşık olmakla kalmayıp onunla birlikte olmayı da başardıysanız...

Hiç korkmayın mutlaka unutursunuz...

Ama sadece aşık olduysanız ve birlikte bazı şeyleri yaşayamadıysanız...

Ununtmanız mümkün değildir...

Çünku ortada ihtimallar ve hayaller vardır...

Zaman sizin unutmanıza değil o aşkı daha da doruk noktalara taşımanıza yardımcı olur...

Tek taraflı olduğu için size çok zarar verir...

Ama hiçbir zaman imkansız yoktur.
                  Neyi Unutursun Fatih ?

Elinin eline değdiğini mi ? Saçının telinin ipek inceliğini mi ? Sesinin kadife akışını mı ? Bir küçük busesini mi ? Omuz başlarının birbirini kıracak şekilde birbirine yapışmasını mı ? Hangisini Unutursun ?

Bir ilişki yaşadığın insanı nasıl unutabilirsin ?
                  Yaşamadığını unutursunda , Yaşadığını unutamazsın asıl

Ama dur iddaalaşarak değil açık ve net konuşalım.

Bu işte unutmak diye birşey yok arkadaş , bunu unutmaya uğraşma çabasınada aşk deniyor zaten.

Aşk'ı bu kadar küçük ve saçma bir kefeye koymuyorum Haşa , Aşk sayfalarca tarif eder herkes , muhteşem birşeydir ama malesef bu arkadaş bu.

Aslında bize benimsetilmeye çalışan arabesk düşünce ve kültürün getirisidir bu .

Unutamam , Unutamam seni , çok uğraştım beynimi deldim kafama sıktım sen dışarı fışkırdın unutamam.

Ya gerçekten yok böyle birşey yok fiziksel ve zihinsel olarak yok.

Unutmak dediğiniz nedir arkadaş Eğer unutmak denilen şey ;

Bu yaşanılan hissiyatın tesirinin geçmesi ise tamam bak burada anlaştık. Bunun piskolojik rehabilitesini insan kendide yapar , ortam şartlarıda bu unutmaya yardımcı olur ama bir insan oturupta "Ulen unutmalıyım ya nasıl olsa da unutsam" ya ulen aşık olmuşsun işte iş bitmiş , neye kasıyorsun , kimi kandırıyorsun.

Bu dünya ağlama yeri değil ben bunu anladım , bilmem yaş ilerledikçe mi anlayorum bunları ancak , gerçekten basit düşünmek gerek.

"Aşığız aga nasıl basit düşünelim kolay mı"

Vallahi kolay , hepsinin bir kurtulma yöntemi var , düşün ya otur düşün ya karşı tarafta insan , robot değil deniz kızı değil oda bir insan düşün ya , onunda burnu akıyor , aksırıyor , tıksırıyor , horluyor bildiğin insan ya. Nedir bu klopatralaştırma çabası ?

Tamam bu çok normal ama benim kızdığım şu ; Bir duygu mu hissediyorsun tamam muhteşem , güzel bir şekilde duygunu karşı tarafa yansıttın mı ? Oda çok güzel . Eeee ne oldu mırın kırın , aynı şeyler karşı taraftan gelmiyor.

Ya dön arkanı git , çağdaş insanlar gibi arkadaş olarak kal ama dön arkanı git duygularına zorlama Zorlamayla olmuyor bu işler olacağı belli değil mi yani böyle umutsuz aşklardan muhteşem bir birliktelik çıktığını gören var mı ?

Düşünün ya olabilir mi işte al kuralım ; Baktım , gördüm , Sevdim , Aşık oldum , söyledim , bilmem ki dedi , ben seni arkadaş olarak düşünüyorum dedi , olabilir aslında ama bilmem ki dedi , sonra olmaz dedi , sonra olur gibisinden baktı , sonra trip attı , daha sonra ben damara bağladım arabesk dinlemeye başladım , sokakta yürürken ağladım hayaller kurdum.

Oda nasıl bir olay oldu ki benim bu yaptıklarımı görüp bebeğim diyee bana sarıldı ve muhteşem bir aşk yaşamaya başladık .

Var mı bu ya var mı ? Varsa yarın gidip seçtiğim bayanlara bunu yapacam.

Ya yok vallahi yok billahi yok böyle olmuyor bu işler.

Mutlu olmanın yolu , rahat , basit ve doğal davranmaktan geçiyor. Eğer bunu bilmiyorsak üzüleceğiz ve rahatsız yaşayacağız demektir.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Benim mesela 2-3 ayda bir iki gün çok pis aklıma geliyor. Sanki o günler onun için ayrılmış. Ama onun dışında aklıma gelmiyor. Tam 4 sene oldu ilişki biteli.
                    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benim mesela 2-3 ayda bir iki gün çok pis aklıma geliyor. Sanki o günler onun için ayrılmış. Ama onun dışında aklıma gelmiyor. Tam 4 sene oldu ilişki biteli.
                      İlişki ne kadar sürmüştü _?
                      Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İlişki ne kadar sürmüştü _?
                        2 yıl kadar ama dolu dolu.
                        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk okul 4.sınıftaki ilk aşk.

7 yıldır birbirimizi görmesekte sevdalar gözle görmeden de olabiliyormuş...

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2 yıl kadar ama dolu dolu.
                            En dolusundan bir okadar da ben yaşadım ...

Emirhan az dinlemedi benim derdimi az öğüt vermedi
                            Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              En dolusundan bir okadar da ben yaşadım ...

Emirhan az dinlemedi benim derdimi az öğüt vermedi
                              Dinlemesem hau kadar uzun yazı yazabilir miyim ula

Yaş sınırı tanımaksızın evlilerin , nişanlıların ve çevremdeki herkesin ilişki gidişatlarını usanmadan dinlerim

Sen yazdığımı okudun mu bak bu yoldan başkası yalan oku bir valla bak.
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Abicim özür dilerim ama ; Bu devirde evlenilecek kız çok zor bulunur.

Ben baya baya ileriye dönük düşünüyorum. Çünkü ilerde nasip olursa evleneceğim kız birisiyle çıkmış olsa dahi bana ters.

Biraz çağ dışı kaldım ama ne yapayım

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X