Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nurbanu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aşk ... meşk boş işler bunlar yaa sıkmayın canınızı renktaşlar

ha bu arada Faik abiye katılmadan edemeyeceğim. Hiç kimse vazgeçilmez değildir
    Bu sadece kendini avutma yöntemidir .
    Aynı zamanda en kolay olandır.
    Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• kendimi avutmuyorum ben sadece gerçekçi yaklaşıyorum olaya

Mecnun bile gerçek "Aşk"ı buldu sonunda eğer mecazi aşk gerçek olsaydı herhalde öncelikle Mecnun sonuna kadar yaşardı bunu bana boş geliyor (nacizane fikrim aynı görüşte olmayabilirsiniz )
      Unut gitsin Hayat şimdi bi başka güzel

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

• Mücahid'cim Faik Abi'ye kesinlikle katılıyorum ...

Yakın sıralarda aşk acısı geçirmiş biri olarak zamanla hepsi geçiyor kardeşim ...

Aynen Faik Abi'nin dediği gibi arada onu hatırlatan bir şarkı bir olay canını acıtıyor sonra hemen geçiyor ...

Sana tavsiyem düşünmemeye ve fazla yalnız kalmamaya çalış ..

Eğer ilişkin bitti ise bittiğini kafanda kendine söyle ... İlişki bitti de ...

Ve senin onu kaybettiğin gibi onun da seni kaybettiğini aklından çıkarma ..
        Twitter Adresim

Yorum

• hayatta saedece bir kere gerçek aşkı tadıyor insan sonrasında yürekte büyükbir boşluk bırakıp gidiyor...

çok doğru solüyorsun ahmet ben bu böyle isem kimbilir o ne haldedir...
          En son Mucahid Erdogan tarafından düzenlendi; 24.06.2010, 12:44.
          Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hayatta saedece bir kere gerçek aşkı tadıyor insan sonrasında yürekte büyükbir boşluk bırakıp gidiyor...

çok doğru solüyorsun ahmet ben bu böyle isem kimbilir o ne haldedir...
            Ha şunu düşün işte ...

Hayatta belki bir kere gerçek aşkı tadarsın ama o gerçek aşkın bu olduğundan emin olma ...

Gün gelir ulan ben aşık olmamışım dersin ...

Zaman herşeye ilaç ..
            Twitter Adresim

Yorum

• Hiç kimse vazgeçilmez değildir ama bunu aşk yaşarken, yani sevdiğin biriyleyken düşünmek çok küçük bir ihtimal.
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hiç kimse vazgeçilmez değildir ama bunu aşk yaşarken, yani sevdiğin biriyleyken düşünmek çok küçük bir ihtimal.
                Onunla çıkarken neden düşünesin ki
                Twitter Adresim

Yorum

• keşke zaman birazdaha çabuk geçsede unutsam hatta gitsem buralardan bana herşey onu hatırlatıyor istanbulda
                  Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Onunla çıkarken neden düşünesin ki
                    Ahmet ayrılık zamanları oluyor tartışıyorsun ama hiç diyemiyorsun vazgeçilmez değilsin diye. Çünkü seviyorsun. Bu çoğu zaman ayrıldıktan sonra söyleniyor. Belki de kendini tatmin etmek için.

Yorum

Ahmet ayrılık zamanları oluyor tartışıyorsun ama hiç diyemiyorsun vazgeçilmez değilsin diye. Çünkü seviyorsun. Bu çoğu zaman ayrıldıktan sonra söyleniyor. Belki de kendini tatmin etmek için.
                      Deme zaten vazgeçilmez değilsin diye ...

Ama onsuz da olabildiğini göstermek lazım yoksa zamanla olmuyor ...

Aşk işleri karışık yahu çıktığın zaman belki sıkıldığın insanı ayrılınca özlüyorsun
                      Twitter Adresim

Yorum

Deme zaten vazgeçilmez değilsin diye ...

Ama onsuz da olabildiğini göstermek lazım yoksa zamanla olmuyor ...

Aşk işleri karışık yahu çıktığın zaman belki sıkıldığın insanı ayrılınca özlüyorsun
                        Yüzüne zaten söyleyemezsin de düşünürken bile söyleyemiyorsun. Tartışıyorsun eve geliyorsun. Evde bıktım artık, olmuyor bırakıcam vs. diyorsun ama sevdiğin için bunları açıklayamıyorsun. Bir şekilde barışmanın yollarını arıyorsun. Yani buda vazgeçememek oluyor işte.

Gerçekten çok karışık durumlar ya.

Birde şunu anlamaıyorum ya da bena denk gelmedi. Erkekler sanki daha çok alttan alıyor. Ne bileyim haklıyken bile haksız duruma düştüklerini biliyorum. Kızlar bu konuda pek alttan alma düşüncesine sahip değiller sanki. Tabiki alan vardır ama sanki çok az gibi. Bana hiç denk gelmedi valla. Acaba kızlar gururu bu kadar önemli mi görüyor. Bu soruyu bir bayan cevaplarsa daha iyi olur sanki..
                        En son Gökhan KAN tarafından düzenlendi; 24.06.2010, 13:13.

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hangisini soruyosun dursun ççç

Faik abi o bold yazma olayını bana ithafen mi yazdın
                          Önemine binaen yazdım..... Herhangi bir kişi değildi hedefim......

Her şey karşılıklı olunca güzeldir......

Karşılıklı severseniz Aşkı bulma ihtimaliniz çok daha fazladır......

Mesela Rabbimiz bizi sonsuz sever..... Eğer bizde onu layıkıyla seversek gerçek aşkı buluruz....İlahi aşk bütün aşkların özüdür.....

O beşeri hiç bir aşka benzemeyen bir duygudurki Rabbim hepimize nasip eder inşallah....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Birde şunu anlamaıyorum ya da bena denk gelmedi. Erkekler sanki daha çok alttan alıyor. Ne bileyim haklıyken bile haksız duruma düştüklerini biliyorum. Kızlar bu konuda pek alttan alma düşüncesine sahip değiller sanki. Tabiki alan vardır ama sanki çok az gibi. Bana hiç denk gelmedi valla. Acaba kızlar gururu bu kadar önemli mi görüyor. Bu soruyu bir bayan cevaplarsa daha iyi olur sanki..
                            Genelde karşıdakinin aşkı için gurursuz olmasını isterler ama , gururları hat safhadadır ...

Bir de kendilerini kötü hissetmeleri zaman istemeleri meşhurdur ççç

Onlara da belki biz acayip geliyoruz

Her şeyiyle sevmek güzel sevilmek güzel ...

Ama maç kaybedince üzülmemek şartıyla ... Profosyonel olmak lazım ...
                            Twitter Adresim

Yorum

Genelde karşıdakinin aşkı için gurursuz olmasını isterler ama , gururları hat safhadadır ...

Bir de kendilerini kötü hissetmeleri zaman istemeleri meşhurdur ççç
                              isimler değişiyor ama bu söylediklerin değişmiyor hemşo , tecrübeyle sabittir
                              Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• anlaşılan acı çeken renkdaşlar çok buralarda......ama unutmayın can yücel'in şiirini''
                                şiirde diyoya ''BAĞLANMICAKSIN ÖYLE KÖRÜ KÖRÜNE, O OLMAZSA OLMAZ DEMİCEKSİN.....''

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X