Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mesele a$ik olup olmamakta degil karde$$$$$....mesele a$ka layik olup olmamaktir *palabiyikaltindantebessüm*
    Alfabemizde ki harflere ne oldu ? "Ş" kalktı mı ?
    Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
    #20 COLMAN

Yorum

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Serdar'ım, malum Avrupa'da Türkçe klavye bulunmuyor. Niye böyle önyargıyla yaklaşıyorsun? Senin gibi birine yakışıyor mu?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Serdar'ım, malum Avrupa'da Türkçe klavye bulunmuyor. Niye böyle önyargıyla yaklaşıyorsun? Senin gibi birine yakışıyor mu?
        Serdar ne derse haklıdır
        21.12.2009 Unutmayacağız...
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
        Cemil Usta
        Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mehmet'im "S" kullanılabilir değil mi ?

Çok hoş durmadığını sende bende biliyoruz.

İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Serdar ne derse haklıdır
          Sende olmasan bana kim destek olucak doktor'um...
          #20 COLMAN

Yorum

Mehmet'im "S" kullanılabilir değil mi ?

Çok hoş durmadığını sende bende biliyoruz.
            Evet Serdar'ım. Ben de biliyorum.

Yorum

Ya$ca benden kücük oldugun icin olgunluk yapip "SANANE!" demeyip seni bu durum neden bu kadar rahatsiz ettigini ögrenmek isterim
              Zira bu güne kadar hickimse bana bu durumdan rahatsiz oldugunu söylemedi...
              Ada$im Mehmet Firat'in de dedigi gibi...Avrupa'da ya$amanin böyle SIKINTILARI da kapsadigini belirtmek isterim...ayrica bende isterdim klavyemde bir "Ş" bulunsun... Madem bu kadar Türkçe'mize sahip cikiyorsun...o zaman birtane "Türkçe" klavyesi hediye edersin bize...dimi karde$$$...
              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Toparlan toparlan daha numara alacaksın
                Tamam Özge.

İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Oğlum kaç kere dedim a-la-maz

Serdar maçta takıma verdiğin gibi Dursun'ada taktik vermelisinççç
                Baba yakışmıyor bu sözler sana.
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Sayın Kral Memocan ;

f) Yazılı iletişim yöntemiyle fikirlerimizi beyan ettiğimiz forumumuzda, birbirimizi daha iyi anlayabilmemiz için ana dilimiz olan Türkçemizi kullanmak ve korumak görevimizdir. Bu sebeple BMN Forumda gerek başlık açarken, gerekse mesaj yazarken Türkçe Dil Bilgisi Kuralları'na uymak zorunluluğu bulunmaktadır. Bu bağlamda forumumuzda “BMN in English” dışındaki bütün bölümlerde yazı yazmak için “x”, “q”, “w” ''$'' gibi alfabemizde bulunmayan harflerin kullanılması yasaklanmıştır. Bu harflerin kullanıldığı ya da dil bilgisi kaidelerine bariz bir şekilde uyulmadığı görülen mesajların silinmesi, BMN Yöneticileri'nin ve Forum Yöneticileri'nin yetkisindedir. Bu tür bozuk imla ve dil bilgisi ile mesaj yazan üyelerin, bunu alışkanlık haline getirmesi ve tekrarlaması durumunda, BMN Yöneticileri ve Forum Yöneticileri, hatayı yapan üyeye 3 gün foruma mesaj gönderememe cezası uygulayabilecektir.

Bordomavi.net Forum Kurallarından alıntıdır.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bazı klavyelerde Ş harfinin olmadığı malumunuz. Ş harfi yerine S harfi kullanmak da tam anlamını karşılamıyor. $ işareti bence iğrenç bir işaret(Amerikan dolarından ötürü )

Alternatif olarak ascii kodlarından Alt + 158 ile Ş, Alt + 159 ile ş yapılabilir, fakat yazı yazarken dur bir ş harfi yazayım deyip de Alt+159 ile de uğraşmak zor gelebilir.

Forum kuralında aslında bir zihniyete gönderme yapılıyor. Mücbir sebeplerden ötürü bu duruma iyi niyetle yaklaşılabilir. Fakat iyi niyeti suistimal etmemek kaydıyla.
                    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Aşşağada ki Linkde İstanbulda Hem Cebe Hem Mantığa Uygun Sevgililer günü için Ayrılan Mekanların Bilgileri Yer Alıyor. Bakmanızı Öneriyorum.

14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜNÜ SEVGİLİNİZLE BİRLİKTE İSTANBUL'UN EN ÖZEL MEKANLARINDA KUTLAYIN..
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Gerekli açıklamalar yapılmış.

Cem bir taktik vericem de Dursun "artık ilgilenmiyorum" diyor.

Bu açıklama ile birlikte resmen ters köşe oldum

Ama Ziya Doğan taktiği ile bu atağıda savuşturucaz ve kontra atağa çıkıcaz
                        #20 COLMAN

Yorum

Gerekli açıklamalar yapılmış.

Cem bir taktik vericem de Dursun "artık ilgilenmiyorum" diyor.

Bu açıklama ile birlikte resmen ters köşe oldum

Ama Ziya Doğan taktiği ile bu atağıda savuşturucaz ve kontra atağa çıkıcaz
                          Serdar istemem yan cebime koy hesabı Dursun'un ki sen taktik ver o uygular merak etme
                          -1461 TRABZON-

Yorum

• Facebook'da ki konuşmaları buraya yansıtmayalım lütfen.
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• BMN Kuralları çok açık ve herkes için aynı mesafededir.
                              Lütfen kurallara uyalım, uymayanları uyaralım. Bu kurallara uymanın otokontrolünün üyelerimizde olması bizleri sevindiren bir unsurdur.

*

f) Yazılı iletişim yöntemiyle fikirlerimizi beyan ettiğimiz forumumuzda, birbirimizi daha iyi anlayabilmemiz için ana dilimiz olan Türkçemizi kullanmak ve korumak görevimizdir. Bu sebeple BMN Forumda gerek başlık açarken, gerekse mesaj yazarken Türkçe Dil Bilgisi Kuralları'na uymak zorunluluğu bulunmaktadır. Bu bağlamda forumumuzda “BMN in English” dışındaki bütün bölümlerde yazı yazmak için “x”, “q”, “w” ''$'' gibi alfabemizde bulunmayan harflerin kullanılması yasaklanmıştır. Bu harflerin kullanıldığı ya da dil bilgisi kaidelerine bariz bir şekilde uyulmadığı görülen mesajların silinmesi, BMN Yöneticileri'nin ve Forum Yöneticileri'nin yetkisindedir. Bu tür bozuk imla ve dil bilgisi ile mesaj yazan üyelerin, bunu alışkanlık haline getirmesi ve tekrarlaması durumunda, BMN Yöneticileri ve Forum Yöneticileri, hatayı yapan üyeye 3 gün foruma mesaj gönderememe cezası uygulayabilecektir.
                              Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                              İşte BMN!*

Yorum

• "Ş" harfini kullanın uleeeen "AŞK" "Ş"Den başlarrrrr.Seviyorum "ş"

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X