Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hiç olmadığım kadar aşık ve hiç olmadığım kadar çaresizim ..
    Olur öyle arada Ahmet, boşver
    Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
    #20 COLMAN

Yorum

• Çaresizlik diye birşey yoktur Ahmet , Bilinçli Aşk insanları olarak yardımcı olabileceğimiz konu varsa dinliyoruz , Serar ve Dursun çözümlediler bu Aşk işini zaten
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çaresizlik diye birşey yoktur Ahmet , Bilinçli Aşk insanları olarak yardımcı olabileceğimiz konu varsa dinliyoruz , Serar ve Dursun çözümlediler bu Aşk işini zaten
        Serar değil Serdar

Çözümlemeye çalışıyorum diyelim Emirhan

Ahmet anlat sen ya, rahat olduktan sonra herşey olur
        #20 COLMAN

Yorum

• Senin detayını çimciklerim Serdar.

Ahmet anlat takma kafanı .

Yorum

• Hay bu aşk işinin.
            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Hahaha

Dursun sakin ol herşey geçicek
              #20 COLMAN

Yorum

• Ben sakinim dostum.
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Sağolun dostlar ...

Yeni bir aşk falan değil benimki 2 yıllık bir ilişki ve bitiyor ...

Kalbini kırdım birikti birikti ve patladı sanırım , 2 yılda çok alttan aldı ama bu sefer dayanamadı sanırım ...

1 aya yakın oldu ayrılalı her gün aynı dershanede görmek içimi yakıyor ...

Bakıyorum bakamıyorum , konuşuyorum konuşamıyorum ...

Sınav stresi ayrı bir dert , hatalarımı çok iyi biliyorum bunu da söyledim elimde bir dünya var ona vermeye hazır ama istemiyor ısrarla ...

Sanki her şey bitti içindeki , bu kadar çabuk onca şeyi nasıl siliyor anlamadım ...

Nasıl bu kadar çabuk bitirebiliyor benden kat kat fazla severken ve çaba harcamışken ...

Ne bitti diyebiliyorum ne başlayacak ...

Hiç bir şeye odaklanamıyorum ...

Ona da bir şey diyemiyorum bitirecek o kadar şey yaptım ki ...

Off Off ...

Allahım hayırlar versin...
                  Twitter Adresim

Yorum

• Sanki her şey bitti içindeki , bu kadar çabuk onca şeyi nasıl siliyor anlamadım ...

Ahmet ikilemdesin sanırım , hatalı olanda sensin sanırım , herşeyi sildirecek bir hata yapmışsın galiba .

Sen yine de geri dönmesi için elinden gelecek herşeyi yap, Sınavla bunun alakası yok o ayrı bu ayrı ikiside ayrı bir sınav ama tabi ki iki sınav arasında birini tercih etme ikisine de çalış.

Yorum

• Bu baslik halen duruyor mu
                      #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
                      Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• Gel rockçı ol oğlum sen ya.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Aşkı anlamak isterseniz.................

Kitab-ı Aşk - İskender Pala

İster ilahi olsun adı ister beşeri aşkın tarihi insanlığın doğum tarihi kadar . İnsan varsa aşkta vardır....Üstad İskender Pala bu konuyu irdelemiş hem de ne irdeleme.....

Buradaki aşk karşılık beklemeden duyulan bir aşk. Bedensel zevklerin çok ötesinde ruhsal tatmine dayanan bir duygunun adı.

O kadar güzel beyitler varki içinde nar misali açtıkça daha güzel parçalarını görüyorsunuz. Bir nokta bir adım geriye gidince anlamı bambaşka olan beyitler.

Aşk hikayeleri var sonu acıyla biten.

Diyorki aşkın en güzel yönü karşılıksız sevilmesinden , acı çekilmesinden ve O'na ulaşmak çin duyulan ıstıraplardır.

Müslüman birinin Hristiyan bir kızı sevmesini anlatan bir hikaye varki insanı derin düşüncelere daldırıyor...

Okuyun mutlaka okuyun.....

Sevdiğinize sevdiklerinize bakışınız değişecek.....Mutlaka....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gel rockçı ol oğlum sen ya.
                            Yok usta olamıyorum ya olmaya yelteniyorum yok en fazla şebnem ferah oda kısık sesle , yabancıya adım atamadım yoksa ;

"1982 yapımı solu bir çalışma , kulaktaki tınısı halen daha aynı" gibi iletilerle video paylaşırdım bende ama yok olmuyor

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sanki her şey bitti içindeki , bu kadar çabuk onca şeyi nasıl siliyor anlamadım ...

Ahmet ikilemdesin sanırım , hatalı olanda sensin sanırım , herşeyi sildirecek bir hata yapmışsın galiba .

Sen yine de geri dönmesi için elinden gelecek herşeyi yap, Sınavla bunun alakası yok o ayrı bu ayrı ikiside ayrı bir sınav ama tabi ki iki sınav arasında birini tercih etme ikisine de çalış.
                              Hatam değil hatalrım oldu sorun bu sanırım ...

Neyse umarım bir gün bu sayfaya güzel cümlelerle uğrarım ...

Dualarınızı eksik etmeyin ...
                              Twitter Adresim

Yorum

• Dualarımız Seninle ama yine de olmuyorsa şunu unutma bir ilişkinin bitmesi dünyanın sonu değildir eğer dünyanın sonu zannedersen dünyanın sonuna kadar başka güzellikleri göremezsin.

Çabuk Dön Ahmet ama Mahmut gibi" Ne aşkı ulan Aşk yalan dolan" gibi sözlerle dönme ne kadar acı çeksekte Aşk'a saygımız üst düzey arkadaş. Biz Aşk'a Aşığız.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X