Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Vallahi İhsan ben de denememiştim aslında Deneyemem de normalde zaten. Hayatta gidip de tanımadığım bir kıza selam verebileceğime inanmazdım. O an bir şey oldu, oldu iş.

Diyorlar ya merak etmeyin, hiç beklemediğiniz bir yerden bir şekilde buluyorsunuz aradığınız kızı. Hakkaten öyle sanırım. O kadar olasılık oldu ki o an kızla aynı anda arka arkaya gelmemiz için bilemezsiniz. Resmen kelebek etkisi yahu
    En iyisi sanırım. Ben hiç çekinmeden bir kıza selam veririm, 10 dakikada arkadaş olurum. Peki ne işime yarıyor, ben dahil kimse samimiyetime inanmıyor ççç
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Selim insanmısın olum o zaman sen ?

Seda beni daha çok beklersiniz gibime geliyor.

~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sana demiştim tanıyamayacağım kesin diye

Dur anlatayım olayı;

İlk buluşmayı yüz hafızama güvenmediğim için az kişinin olacağını tahmin ettiğim bir yerde yapmayı planladım. Önünden her geçtiğimde boş olan bir otobüs durağını tarif ettim. Aklımca planım oraya erken gidip gelen giden olmayacağı için gelip bekleyen ilk kıza naber demekti)

Yalnız planlara uymayan bir şey oldu. Oraya gittiğimde durak ağzına kadar insan doluydu. Abartısız 20 kişi vardı yahu. Ağlayacak gibi oldum. Hava kararmış, benim gözler görmez, görse de tanımaz. Umutsuz bir şekilde çaktırmadan etrafımdaki insanlara baktım ve kimseyi göremedim, gidip durağa oturdum.

Beklediğim yaklaşık 5 dakika boyunca kızın telefonunu almadığım için kendime küfür ettim Ağlak gözlerle sağa sola bakarken yanımda oturan 2 kişilik bir kız grubunda bir hareketlenme hissettim. Bir tanesiyle göz göze geldik, tamam dedim artık yüzde 50 şansımı kullanacağım. Ya onlar değildir rezil olurum ya da onlardır kızı alır giderim Ayağa kalktım, çok şükür onlar da kalktı, merhaba dedim ve yanımdaki değil de öbür kızın Şeyma olduğunu farkettim
        Kizin yerinde olsam yüzüne bakmazdim derken aslinda kizin bu durumdan haberdar olmadigini gördüm..
        Ya cidden söylemistin de inanmamistim Yok, yok bundan sonra ne söylersen kabulüm ççç

Güzel bir baslangic olmus gercekten de, devaminin da bu güzellikte gelmesi dilegiyle

Dursun, bulacagum sana bi gizcugaz

Yorum

• Kıza da anlattım olayı bayağı güldük valla

Sordu bana zaten eğer ben seni facebookta eklemeseydim bir daha gördüğünde beni tanır mıydın diye. Yalan söylemek istemedim
          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
          - Eomer -

Yorum

• Son bir soru: Kiza adini sanini nerden ögrendigini sordun mu?
            Ve bir de rica: Sormadiysan Allah rizasi icin sorar beni aydinlatir misin?

Yorum

• hehe alemsin ömer ya

Yorum

• İlk olarak Seda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Dursun, bulacagum sana bi gizcugaz
                Mümkünse Of'lu olmasın.
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Gizcugaz bulacagum dedim ula, seytancugaz demedum çççççç
                  Sözüm meclis disi

Yorum

• seda sen askborsasimi isletiyorsun

Yorum

• İlk olarak Seda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Son bir soru: Kiza adini sanini nerden ögrendigini sordun mu?
                      Ve bir de rica: Sormadiysan Allah rizasi icin sorar beni aydinlatir misin?
                      Sordum

Orada bankoda kitabı alan adam söyledi dedi. Hatta Şeyma'nın adını da söylemiş adam, sen hatırlamıyor musun diye şaşırdı

O adam da kesin aramızı yapmaya çalışmış zaten Durup dururken oo tıp mı okuyorsunuz dedi bana. Evet dedim, son sınıf mı dedi. Evet dedim. Sağolsun

Sonra biz çıkmaya başlayınca da başka bir gün geçerken bizi görüp gülmüş. Şeyma dedi
                      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                      - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        En iyisi sanırım. Ben hiç çekinmeden bir kıza selam veririm, 10 dakikada arkadaş olurum. Peki ne işime yarıyor, ben dahil kimse samimiyetime inanmıyor ççç
                        Avcı1'den Avcı2'ye;

- Avcı2 ses geliyo mu? Avcı2 sana sesleniyorum.

Dıııııt..

* Avcı2 sent new messages.

* New message has received.

''Avcı1 meşgulüm ama yine inandıramıyorum'' ççç
                        En son Onur Şeref tarafından düzenlendi; 20.11.2009, 22:56.
                        uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mümkünse Of'lu olmasın.
                          Oflulara kurban ol sen oğlum

Seda senide kınadığımı belirtmek isterim
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mümkünse Of'lu olmasın.
                            Of Eniştesi Olmak Kisa Yoldan Cennete Gitmektur
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Seda hani bana benim Basim kelmi?
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Aşık olduğunuz insanla evlenin ama aşıkken değil
                                Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                                #20 COLMAN

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X