İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSana demiştim tanıyamayacağım kesin diye
Dur anlatayım olayı;
İlk buluşmayı yüz hafızama güvenmediğim için az kişinin olacağını tahmin ettiğim bir yerde yapmayı planladım. Önünden her geçtiğimde boş olan bir otobüs durağını tarif ettim. Aklımca planım oraya erken gidip gelen giden olmayacağı için gelip bekleyen ilk kıza naber demekti)
Yalnız planlara uymayan bir şey oldu. Oraya gittiğimde durak ağzına kadar insan doluydu. Abartısız 20 kişi vardı yahu. Ağlayacak gibi oldum. Hava kararmış, benim gözler görmez, görse de tanımaz. Umutsuz bir şekilde çaktırmadan etrafımdaki insanlara baktım ve kimseyi göremedim, gidip durağa oturdum.
Beklediğim yaklaşık 5 dakika boyunca kızın telefonunu almadığım için kendime küfür ettimAğlak gözlerle sağa sola bakarken yanımda oturan 2 kişilik bir kız grubunda bir hareketlenme hissettim. Bir tanesiyle göz göze geldik, tamam dedim artık yüzde 50 şansımı kullanacağım. Ya onlar değildir rezil olurum ya da onlardır kızı alır giderim
Ayağa kalktım, çok şükür onlar da kalktı, merhaba dedim ve yanımdaki değil de öbür kızın Şeyma olduğunu farkettim
Ya cidden söylemistin de inanmamistimYok, yok bundan sonra ne söylersen kabulüm ççç
Güzel bir baslangic olmus gercekten de, devaminin da bu güzellikte gelmesi dilegiyle
Dursun, bulacagum sana bi gizcugaz
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Seda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Dursun, bulacagum sana bi gizcugaz~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Seda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon bir soru: Kiza adini sanini nerden ögrendigini sordun mu?
Ve bir de rica: Sormadiysan Allah rizasi icin sorar beni aydinlatir misin?
Orada bankoda kitabı alan adam söyledi dedi. Hatta Şeyma'nın adını da söylemiş adam, sen hatırlamıyor musun diye şaşırdı
O adam da kesin aramızı yapmaya çalışmış zatenDurup dururken oo tıp mı okuyorsunuz dedi bana. Evet dedim, son sınıf mı dedi. Evet dedim. Sağolsun
Sonra biz çıkmaya başlayınca da başka bir gün geçerken bizi görüp gülmüş. Şeyma dediSâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn iyisi sanırım. Ben hiç çekinmeden bir kıza selam veririm, 10 dakikada arkadaş olurum. Peki ne işime yarıyor, ben dahil kimse samimiyetime inanmıyor ççç
- Avcı2 ses geliyo mu? Avcı2 sana sesleniyorum.
Dıııııt..
* Avcı2 sent new messages.
* New message has received.
''Avcı1 meşgulüm ama yine inandıramıyorum'' çççEn son Onur Şeref tarafından düzenlendi; 20.11.2009, 22:56.uff msglsn glba .s.s.s
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMümkünse Of'lu olmasın.
Seda senide kınadığımı belirtmek isterimTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMümkünse Of'lu olmasın.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
- Alıntı
Yorum
Yorum