Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kolay elsin onur hmn bi çiçek alıp yalvarmaya başla ççç
    Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Fatih yanında olsam neler yapıcamda Samsun'da be kardeşim yapamıyoruz bişey.En erken sömestrda.

Seni ilk günkünden çok seviyorum ama o lafı demiycektin sen değildin o lafları söylerken başka biriydin.Yediremedim kendime dedi.

Bunu duyduktan sonra kafamı taşlara vurasım geldi.

Naptım ben? Uffff
      uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• 1 Gül Gönder Pişmanım diye not yaz ...
        1 Gül daha Gönder Herşey seni düşündüğüm içindi yaz ...
        1 Gül daha Gönder Seni Seviyorum yaz ...

Düzelmezse farklı yöntemler de deneyebilirsin sadece tavsiye =)
        " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fatih yanında olsam neler yapıcamda Samsun'da be kardeşim yapamıyoruz bişey.En erken sömestrda.

Seni ilk günkünden çok seviyorum ama o lafı demiycektin sen değildin o lafları söylerken başka biriydin.Yediremedim kendime dedi.

Bunu duyduktan sonra kafamı taşlara vurasım geldi.

Naptım ben? Uffff
          Samsun Çok Uzak ula Önümüzdeki maçlara bak artık ne diyeyim şimdi konuş dicem ama kız senin pişman olduğunu görmeden inanmaz 1 dk buldum 3g yi kullun ççç
          Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Sakın Fatih'in dediği şeyleri yapmayın.
            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• ççç

la sen aşk doktoru diye bi film izledin mi?

Yorum

• Aşk doktoru bizim çoban Makul oğlum
                uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

Kız arkadaşıma başka bişeye sinirlenip Naparsan yap,ayrılcaksan ayrıl dedim.Köpekler gibi pişmanım.Her şeyi mahvettim aramız fena derecede bozuk.
                  Kız da seviyorsa barışması kolay olur. bEnim kız arkadaşım Ayrılmak istemişti 2 buçuk saat sürmüştü ayrılığımız. Yaşadığımdan biliyorum.
                  Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kız da seviyorsa barışması kolay olur. bEnim kız arkadaşım Ayrılmak istemişti 2 buçuk saat sürmüştü ayrılığımız. Yaşadığımdan biliyorum.
                    Remzi sevsende yeri gelir 2.5 saat yeri gelir 2.5 ayda sürer..
                    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Dün akşamdan beri uyguladığım uzun uğraşlar sonucunda kendimi affettirebildim.
                      uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• ah be onur yalan dünya yalan şansın varken hemn başka birini bulmadında

Yorum

• Hemen başka biri bulunuyomu Fatih ?
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Yok abi uzakta da olsa seviyorum.

Beklicez napalım.
                            uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

Dün akşamdan beri uyguladığım uzun uğraşlar sonucunda kendimi affettirebildim.
                              Ne yaptın Onur Apocan ın dediği gibi Gül mü gönderdin.
                              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• En iyisini yapmışsın Onur ... ...
                                Twitter Adresim

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X