kolay elsin onur hmn bi çiçek alıp yalvarmaya başla ççç
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
Fatih yanında olsam neler yapıcamda Samsun'da be kardeşim yapamıyoruz bişey.En erken sömestrda.
Seni ilk günkünden çok seviyorum ama o lafı demiycektin sen değildin o lafları söylerken başka biriydin.Yediremedim kendime dedi.
Bunu duyduktan sonra kafamı taşlara vurasım geldi.
Naptım ben? Uffffuff msglsn glba .s.s.s
- Alıntı
Yorum
-
1 Gül Gönder Pişmanım diye not yaz ...
1 Gül daha Gönder Herşey seni düşündüğüm içindi yaz ...
1 Gül daha Gönder Seni Seviyorum yaz ...
Düzelmezse farklı yöntemler de deneyebilirsin sadece tavsiye =)" Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih yanında olsam neler yapıcamda Samsun'da be kardeşim yapamıyoruz bişey.En erken sömestrda.
Seni ilk günkünden çok seviyorum ama o lafı demiycektin sen değildin o lafları söylerken başka biriydin.Yediremedim kendime dedi.
Bunu duyduktan sonra kafamı taşlara vurasım geldi.
Naptım ben? UffffÖnümüzdeki maçlara bak artık ne diyeyim şimdi konuş dicem ama kız senin pişman olduğunu görmeden inanmaz 1 dk buldum 3g yi kullun ççç
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKız arkadaşıma başka bişeye sinirlenip Naparsan yap,ayrılcaksan ayrıl dedim.Köpekler gibi pişmanım.Her şeyi mahvettim aramız fena derecede bozuk.Bir Gün Mutlaka!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKız da seviyorsa barışması kolay olur. bEnim kız arkadaşım Ayrılmak istemişti 2 buçuk saat sürmüştü ayrılığımız. Yaşadığımdan biliyorum.Mario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün akşamdan beri uyguladığım uzun uğraşlar sonucunda kendimi affettirebildim.Mario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
Yorum