Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar, basligin adi ask ve asik olmak ama, acaba kac kisi aska inaniyorki?

bence ask diye birsey yok, insan yüzeysel hoslantilardan(görüntü,para, nadiren güzel huylar) kendine hayat arkadasi secer, ama nedense bu dogal durumu ask olarak nitelendirir....

merak ediyorum forumun yüzde kaci aska inaniyor
    Trabzonspor
    FC Barcelona MSV Duisburg
    Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Uşaklar;
      Siz bayağı dertlisiniz yahu!
      Hadi bir tanım da benden gelsin:
      Aşk, karşındaki kişinin hayalindeki kişi olmadığını anlayacağın ana kadar yaptığın lirik enayilikler toplamıdır.
      Bu tanım çoğu kişinin duygularına tercüman olmuştur
      www.twitter.com/SDanismaz
      Gugudali..
      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• almanyaTS ne oldu ?

Olmadı galiba ?

Yorum

• saat 04.05, açlıktan ölmek üzereyim,aptal gibi resimlere bakıyorum,ellerim acıyor yazışmaktan,uykum geldi
          ama hala ortak hayallerdeyiz,aşık mıyız sanırım evet
          Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
          Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• Seni ne zaman görsem aşıksın Oğuz Ama hep farklı farklı kişilere..Şıpsevdi olduğunu düşünüyorum
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Günün Sorusu ;

Tanıdığın birine Aşık olmak mı zor, yoksa Aşık olduğun kişiyi tanımak mı ?
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• cevap:tanımadığın birine aşık olmak
                ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• cevap B şıkkıdır..
                  Özkan SÜMER

Yorum

• c hepsi.
                    tanıdığın birini kendinden soğumasından korkarsın
                    tanımadığını da kendine ısınamamasından yorulursun
                    [ille d' 7]

Yorum

• Aşk Bir Davadır Cefa ise Tanık,Tanıksız Dava Boştur,Davası Olmayanlara Yazık.

Yorum

• benden bir soru

a)Ask insanlarin karsi cinse olan icgüdüsel ilgisi icin uydurdugu kiliftir

b) ask elle tutulmaz gözle görülmez bir his yogunlugudur
                        Trabzonspor

Yorum

• A Şıkkı Aşk gibi değerli bir duygu ve buna saygı duyan ben için cevaplayacağım bir şık değil ancak B Şıkkını anlatmak isterim.

Aşk elle tutulmaz gözle görülmez soyut bir his biçimidir ancak Öyle bir gücü vardır ki Öyle birşey yapar ki eli ayağı gözü kulağı var gibi saygı duyulacak bir merci gibi bir devletin yasası gibi büyütülen bir bebek gibi somutlaşır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            A Şıkkı Aşk gibi değerli bir duygu ve buna saygı duyan ben için cevaplayacağım bir şık değil ancak B Şıkkını anlatmak isterim.

Aşk elle tutulmaz gözle görülmez soyut bir his biçimidir ancak Öyle bir gücü vardır ki Öyle birşey yapar ki eli ayağı gözü kulağı var gibi saygı duyulacak bir merci gibi bir devletin yasası gibi büyütülen bir bebek gibi somutlaşır.
                            Sen siir kitabi yazsana, ben sahsen alirim
                            Trabzonspor

Yorum

• Yok ya o kadar bilgi ve hissiyat ne bizde var nede olması için çaba sarfediyoruz malesef bu böyle.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                A Şıkkı Aşk gibi değerli bir duygu ve buna saygı duyan ben için cevaplayacağım bir şık değil ancak B Şıkkını anlatmak isterim.

Fena yazmışsın Emirhan..
                                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X