Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Allâh'ın parmağı yok ki gözüme soksun. Yıllardır hakkında saçma sapan önyargılar taşıdığım bir sınıf arkadaşımla bu aralar samîmî olma durumunda kaldım ve kız konuşurken aptallaşıyorum. Âdetim olmadığı hâlde kıza iltifatlar yağdırıyorum. Ondan başka birşey düşünemez oldum. Ortak arkadaşlarımız da bendeki aptallaşmayı fark ettiler ama sebebini çözemediler ve çözemeyecekler de.

Neyse, yakında geçer herhâlde.
    Sen uçmuşşun,o biraz zor geçer,aynısına benzer bu durum bana da oldu,hala geçmesini bekliyorum,ama kızı bir daha göremicek olmama ragmen bi türlü geçmiyor

Yorum

• Özkan senide kaybettik. Hayırlı olur inşallah.
      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geçmesin be Özkan. Hayat boyu beraber yaşayın o duyguyu
        TUS'a kadar herhangi bir duygum olmamalıydı. Bu yıl benim için hayât sekobarbitalin enzim indüksiyonu yapmaması, West sendromunda vigabatrin ve ACTH vermemiz gerektiği gibi şeylerden ibâret olmalıydı ama başıma bu belâ geldi.

Özetle "Aşk derdiyle hoş değilem el çekme ilacımdan ey tabîb."
        Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• http://forum.bordomavi.net/showthrea...=16945&page=10

BMN İstanbul ilgi gösterelim....
          Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Ya arkadaşlar şu başlık arkaya gitmesin ne bu hal yaa ççç

"Asla vazgeçmem senden asla"
            Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Ve bu iş yatar arkadaşlar. Bugün sevgilisi olacak hayvan herifle tanıştım.

İnşallâh o herif elime düşer de hırsımı bâri çıkarırım.
              Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• .........................
                En son Bekir tarafından düzenlendi; 30.08.2009, 00:18.

Yorum

• Bekir Kampüsscell'de o kadar tarife var ki eski kampanyaları unutursun emin ol
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• .......................
                    En son Bekir tarafından düzenlendi; 30.08.2009, 00:18.

Yorum

• Anlamsız Şüphe Kuruntusu işte aşk budur

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yok be Emirhan unutsak şimdiye kadar çoktan unutmuştuk
                        Oyle 2 tane güzel kız görünce unutabilsem ooo
                        Aşk bu unutulmuyoo
                        Teknik olarak öyle birşey mümkün değil zaten Unutmak kelimesini hayatından çıkar Ancak zorluklarla boğuşmak katlanabilmek güçlü olmak kavramlarını sözlüğüne kat lakin Tramva,Beyin felçi,Kalıcı hafıza kaybı yaşamadıktan sonra unutmak gibi bir kavram yok Hiç birşey unutulmaz ama zaman geçtikçe katlanabilir hale gelir.
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Uşaklar;
                          Siz bayağı dertlisiniz yahu!
                          Hadi bir tanım da benden gelsin:
                          Aşk, karşındaki kişinin hayalindeki kişi olmadığını anlayacağın ana kadar yaptığın lirik enayilikler toplamıdır.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Uşaklar;
                            Siz bayağı dertlisiniz yahu!
                            Hadi bir tanım da benden gelsin:
                            Aşk, karşındaki kişinin hayalindeki kişi olmadığını anlayacağın ana kadar yaptığın lirik enayilikler toplamıdır.
                            Hay kurban olayım..

Günlerdir düşündüğüm ama dilime dökemediğim cümle..

Bu arada burası Şıpsevdi sakızlarının içinden çıkan cümlelerle dolmaya başladı

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• "Aşk, karşındaki kişinin hayalindeki kişi olmadığını anlayacağın ana kadar yaptığın lirik enayilikler toplamıdır."

Tam olarak buydu galiba , evet evet ..

Yorum

• İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İskender Pala bir röportajında;
                                ]Aşk bir sarmaşıktır ve en iyi bir tanımı da budur. Aşk kelimesinin kökeni de oradan gelir. Sarmaşık bir ağacı dıştan sarar, yemyeşil gösterir ama içten içe kurutur. Nice çınarlar, nice selvi boylular aşkın sarmasıyla içten sararmış kurumuştur, dışı yeşil görünür hâlâ.
                                Off müthis bir tanim,ask insani sarip kurutur.....

Kimsenin icine bakilamaz ya, öyle birsey bu sanki....
                                Trabzonspor
                                FC Barcelona MSV Duisburg
                                Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X