Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben takım tutmuyodum o yüzden zor olmadı

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Herkes Kubilay'a ulaşsın
      Sanada Sıra Gelecek..

Aşk, Bazen Sallanan Bir Üst Geçit Üzerinde Sevdiğinle Karşılaşmaktır..
      En son Kubilay ŞAHİN tarafından düzenlendi; 16.06.2009, 00:26.
      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sanada Sıra Gelecek..

Aşk, Bazen Sallanan Bir Üst Geçit Üzerinde Sevdiğinle Karşılaşmaktır..
        Valla biz sallanan üst geçitte değil genelde nCity'nin orada karşılaşıyoruz
        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak gülsün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben takım tutmuyodum o yüzden zor olmadı
          Peki ne yapmam lazım yardımcı olabilecek misin bana?
          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Ula bırakın bu işleri Aşk diye bi şey yoktur...

Yorum

• benim yaptğım yardımla sen onun takımna geçersin ancak
              ama tek bidiğim bu konularda ısrar olumlu sonuç doğurmaz.
              açık açık söyleme hissettir.mesela hayallerden bahsederken üzgün bi şekilde gerçekleşmeyecek bi hayalim var seninle ts forması giyip maça gitmişiz gerçek olmasını çok isterdim falan diyebilirsin.
              illa da ts li ol dersen olmaz ama senin ne kadar istediğini ya da ne kadar mutlu olacağını görürse fikri değişebilir.bilemiyorum...

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ula bırakın bu işleri Aşk diye bi şey yoktur...
                Ya varsa ?

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ya varsa ?

Yok usta yok, Aşk diye seni kandırırlarda Aşk başınla kalırsın ortalıkta. Bu devir böyle artık. Can dediklerin canını alırda , sen aşk dersin...

Yorum

• doğum günü ayın 22 sinde onsuz geçen 3.sene başkaları oluyor ama insan sevdiğini kolay kolay unutamıyor aşk mı sevgi mi ne derseniz diyin adına
                    Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

• İlk olarak Y-DRMS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      doğum günü ayın 22 sinde onsuz geçen 3.sene başkaları oluyor ama insan sevdiğini kolay kolay unutamıyor aşk mı sevgi mi ne derseniz diyin adına
                      Sevgidir o
                      www.twitter.com/SDanismaz
                      Gugudali..
                      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• aşk yok diyenler, geceleri ayak sesi duyup ta birşey duymuyorum burda benden başka kimse yok diyerek kendilerini kandrmaya çalışan çocuklara benzerler...

Yorum

benim yaptğım yardımla sen onun takımna geçersin ancak
                          ama tek bidiğim bu konularda ısrar olumlu sonuç doğurmaz.
                          açık açık söyleme hissettir.mesela hayallerden bahsederken üzgün bi şekilde gerçekleşmeyecek bi hayalim var seninle ts forması giyip maça gitmişiz gerçek olmasını çok isterdim falan diyebilirsin.
                          illa da ts li ol dersen olmaz ama senin ne kadar istediğini ya da ne kadar mutlu olacağını görürse fikri değişebilir.bilemiyorum...
                          Teşekkürler. Deneyeceğim bu dediklerini.Ama bakalım ne zaman
                          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sevgidir o
                            değil mi ? renktaş zor işler bunlar (:
                            Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

aşk yok diyenler, geceleri ayak sesi duyup ta birşey duymuyorum burda benden başka kimse yok diyerek kendilerini kandrmaya çalışan çocuklara benzerler...
                              Ne kadar inkar etsek de, kızsak da, sövsek de var...

İlk olarak Y-DRMS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              değil mi ? renktaş zor işler bunlar (:
                              Zor mor, her şeyde bir hayır vardır. Belki daha iyisini buluruz diyerek kendimizi kandıralım, ne dersin
                              www.twitter.com/SDanismaz
                              Gugudali..
                              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

aşk yok diyenler, geceleri ayak sesi duyup ta birşey duymuyorum burda benden başka kimse yok diyerek kendilerini kandrmaya çalışan çocuklara benzerler...
                                sen gözünden sakınırsın o gözünün yaşına bakmaz, bu simdi aşk mı sevgi mi ? bence sevgidir..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X