Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sansürlenmiş fotoğraf.
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• evet harun itiraf edebilmektir.... itiraf ett haböle bağır
      ''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
      ---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---

Yorum

• Hayır Uyarlanmış Fotoğraf
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hayır Uyarlanmış Fotoğraf
          Emirhan orijinal halini biliyoruz. Buna sansür denir olum.

Yorum

• laileheillallah çok biliyorsan gönderiyim sana sen koy
            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
            Ali Kemal Denizci

Yorum

• 1-)Bu başlık yılın başlığı seçilir
              2-)Bu başlık kendini kilitlettirir
              3-)Bu başlık 2 sene sonra sitenin ismini www.BordoMaviYonja.net olarak değiştirir.

Neyse Hayırlısı Olsun biz devam edelim arkadaşlar ;

Aşk Özgürce Yaşayabilmekdir Hayatı;

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Tuğba ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                evet harun itiraf edebilmektir.... itiraf ett haböle bağır
                Demesi kolay tabi

Bak ağazdan bikerede çıkıyor " itiraf et" ççç ççç

Bu fotoğrafımıda nasıl yakaladılar hala aklım almıyo ya
                HAMSİ
                Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• Ask bana uzak herkese yakin olsun
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    1-)Bu başlık yılın başlığı seçilir
                    3-)Bu başlık 2 sene sonra sitenin ismini www.BordoMaviYonja.net olarak değiştirir.
                    Bence www.bordomavikalpler.net daha güzel

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1-)Bu başlık yılın başlığı seçilir

İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bence www.bordomavikalpler.net daha güzel
                      hahahahaha ççç ççç

aşk bordomavi.net'i değiştirir
                      Ali Kemal Denizci

Yorum

• Yediği, içtiği ayrı gitmeyen, herşeyi beraber yapmaya çalışan iki arkadaş birbirlerinden habersiz aynı kıza aşık olurlar..

Biri diğerine ilk dediği için, avantaj ondandır ama içi içini yiyor.. Arkadaşını üzgün gördükçe içi kahroluyor. Çünkü O'nunda O kıza aşık olduğunu anlamıştır..

En sonunda arkadaşıyla konuşur.. Durum artık ikisi tarafından da biliniyordur ama ne olacaktı?

İlk söyleyen arkadaş "Ben kızdan cesaret alamadım, teklif etsemde kabul etmeyeceğini biliyorum" der ve O'na "Başladığın işi yarım bırakma git teklif et" der..

Diğer arkadaşı teklif edecektir etmesine ama bu seferde diğeri çok üzülmeye başladı.. Diğeri çok durgunlaştı, lab'ta deney yapacağına gün boyu kızı izledi..

--

Ulan ben böyle şansın içine edeyim? Benden başka bu durumda olan var mı?
                        www.twitter.com/SDanismaz
                        Gugudali..
                        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yediği, içtiği ayrı gitmeyen, herşeyi beraber yapmaya çalışan iki arkadaş birbirlerinden habersiz aynı kıza aşık olurlar..

Biri diğerine ilk dediği için, avantaj ondandır ama içi içini yiyor.. Arkadaşını üzgün gördükçe içi kahroluyor. Çünkü O'nunda O kıza aşık olduğunu anlamıştır..

En sonunda arkadaşıyla konuşur.. Durum artık ikisi tarafından da biliniyordur ama ne olacaktı?

İlk söyleyen arkadaş "Ben kızdan cesaret alamadım, teklif etsemde kabul etmeyeceğini biliyorum" der ve O'na "Başladığın işi yarım bırakma git teklif et" der..

Diğer arkadaşı teklif edecektir etmesine ama bu seferde diğeri çok üzülmeye başladı.. Diğeri çok durgunlaştı, lab'ta deney yapacağına gün boyu kızı izledi..

--

Ulan ben böyle şansın içine edeyim? Benden başka bu durumda olan var mı?
                          Hikaye gibi okudum.

Durum çok karmaşık. Platonik olsa bişiler derdimde,bu durum beni aşar.

Yorum

• uh bu gerçek mi?
                            Ali Kemal Denizci

Yorum

• Gerçek olmaz mı Gün boyu deneyi yapacağıma kızı izlemişim
                              www.twitter.com/SDanismaz
                              Gugudali..
                              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• La Selami yine mi Tülin ?
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X