Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• selami ve dilara konu sizden açıldı ama sizin alakalı olmasın bakmayın siz bu konuya

ciddi birisini taa başından tanır seçersin zaten ama mantıklı olmakta gerektiğini düşünüyorum ben gelecekte sadece sevmekle bitmior ki olay

temelllimiz hem seveceğimiz hem de mantıklı bir kişi karşımıza çıkar şu hayatta

diyerekten

konumuza burda nokta. demek lazım
    ''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
    ---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---

Yorum

• İlk olarak Dilara Akyüz tarafından gönderildi
      Selami ben burda kimseyi savunmuyorum objektif konuşuyorum Beni savunanlara karşı senin yanında olmaya çalışıyorum sende istersen bana karşı olmaya çalışma he ne dersin canım
      Kaç Selami oklava geliyorççç ççç
      İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
      Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• İlk olarak Tuğba ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        selami ve dilara konu sizden açıldı ama sizin alakalı olmasın bakmayın siz bu konuya

ciddi birisini taa başından tanır seçersin zaten ama mantıklı olmakta gerektiğini düşünüyorum ben gelecekte sadece sevmekle bitmior ki olay

temelllimiz hem seveceğimiz hem de mantıklı bir kişi karşımıza çıkar şu hayatta

diyerekten

konumuza burda nokta. demek lazım

diyerekten kısmına imzamı atarak bende söylemlerime son noktayı koyuyorum. ne kadar tuğba ile anlaşamasak da

hayırlı olsun tekrardan.

Yorum

• İlk olarak dilara akyüz tarafından gönderildi
          evet selami ççç Şaka bi yana selami hakkında yaklaşık 1 haftadır kılıbık erkek yorumları okuyorum. Onu diyen herkese seslenerek diyorum ki gelin onu bide bana sorun :d kılıbıklığı kenara bırak, sağa bakma, sola bakma, onu yapma bunu yapmalarıyla tam bi oflu ayrıca facebook meselesinede açıklık getirmek isterim ki benden asla kapat teklifi gitmedi selamiye kendisi hem kendi facebookunu kapattı hemde benimkini artık bu başlıkta başka aşk konuları görmek istiyoruz... İnsanlar sayfalarca bizi görmekten sıkılmışlardır..

14 Şubat yerine 13 Şubat saplar gününü kutlayacak olan bahtsızlar kimler ççç ??
          :d:d :d ççç
          ''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
          ---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---

Yorum

• şşşşşş

kapayın gözlerinizi hayal edin sadece
            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
            Ali Kemal Denizci

Yorum

14 ŞUBAT yerine 13 ŞUBAT saplar gününü kutlayacak olan bahtsızlar kimler ççç ??
              Dilara biz 14 Şubatta Vakfıkebir'in kurtuluşunu kutlayacağız ççç
              Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
              Her Türlü

Yorum

• Bizde direk 13 Şubat'tan 15 Şubat'a geçeceğiz.
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Yazık oldu Selami'ye delikanlı uşaktı Mehdi ve Gökçe gibi olacak

Yorum

• bana göre 2 aşk var
                    1.trabzonspor
                    2.liverpool
                    En son Muhammet* tarafından düzenlendi; 28.09.2009, 21:51.
                    I am titanium

Yorum

• Sevgililer günü; 14 Şubat'ta kız kulesine karşı Üsküdar'da değil, 15 Şubat'ta Dolmabahçe'ye karşı İnönü'de kutlanır.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• Arkadaşlar 14 Şubatta çiçek yaptıralım ve sevgilimizin adresine gönderelim..Yani Trabzonspor kulubune
                        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"
                        Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dilara biz 14 Şubatta Vakfıkebir'in kurtuluşunu kutlayacağız ççç
                          Aynen Katılıyorum ççç 14 Şubatta oradayım ççç
                          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

Cem Canım benim teşekkürler akşam merak ediyodun kim diye bende yakında öğrenirsin demişdim Bak işte dediğim cıktı. Darısı başına sana Bi Oflu kız bulmak lazım kafaya koyduk ama ne zaman o meçhul :P Özge, Mehmet Fırat teşekkürler
                            ) benim o konuya dair umidim yok artik sen ayarlayacakdin guyya sendeki dedin banane daha kimse bulamaz oni
                            # 61 Onur Recep Kivrak
                            " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar 14 Şubatta çiçek yaptıralım ve sevgilimizin adresine gönderelim..Yani Trabzonspor kulubune
                              vay vay vay xD
                              # 61 Onur Recep Kivrak
                              " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• yav bırakın bu aşk meşk muhabbetlerini takım şampiyon olsunda kim kimle çıkıyosa çıksın evleniyosa evlensinGençlik ne hallere gelmiş eyy gidi yaaa
                                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                                As Roma
                                Francesco Totti "10"
                                Twitter:cemtotti61

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X