tek soru soruyorum ve bilenler hariç cevap bekliyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselami bizlerinde tanıdğı içimizden biri halktan biri olan bir bayana gönlünü kaptırmışTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUla Selami öyle bişey olursa bu sefer harbiden vururum seni
Adem sen onu bana birakYASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoflu bir erkeği bu hale nerli bir bayan sokar ?????Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoflu bir erkeği bu hale nerli bir bayan sokar ?????Özkan SÜMER
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoflu bir erkeği bu hale nerli bir bayan sokar ?????
EĞİTİM ŞART!!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoflu bir erkeği bu hale nerli bir bayan sokar ?????teκ κardeş dгogнeda uпiтed
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoflu bir erkeği bu hale nerli bir bayan sokar ?????
Van'lı...........Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
**Latocan**
- Alıntı
Yorum
Yorum