Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sap sap

ççç

Valla bu sıfat bana uyuyor bu aralar. Dağıldım ben.
    A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Emirhan (Makul) şimdi koyar buraya iki dilberli fotoğraf, verir ağzımızın payını

Zaten Arap şeyhi gibi taklılıyor eleman)
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Neler oluyor?
        Muhammet,Dursun yanlış yaptı da
        İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tamam la tamam.

Bak söz verdun ona göre. Anlaşıldı dimi Ünal ?
        Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Estafurullah
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            1 Erkek neden açılamaz !

1-)Reddedileceğinden Korkar !
            2-)Ne konuşacağını bilemez bilse bile kafasında toparlayıp bir sunum yapamaz !

1 Erkek nasıl açılır !

1-) Yaklaşık 1 ay boyunca mutelif zamanlarda sesli kitap okuyarak
            2-)Konuşacağı sunumu kafasına kurarak gerekirse kağıda defalarca yazarak
            3-)Başka bir kız arkadaşını karşısına alıp sunumu deneyerek
            4-)"Birşeyi yapmayıp Pişman olacağıma Yapar Rezil Olurum" düşüncesini benimseyerek
            Yok yok Mehmet Coşkundeniz halt etmiş bunun yanında
            Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Estafurullah diyeyim Hüseyin bir kez daha ama şunu söyleyeyim Denendi test edildi ve İkili ilişki uzmanlarının ve sosyologlarında önerdiği öneriler bunlar 5-6 defa dinlemişdim daha çok şeyler var bu konuda ama sen bunları bir dene en önemlisi inanmak.

Bu arada sitede Paçi'lerimiz var hani burda "Kız tavlamak" "Ayartmak" gibi tabirler kullanmıyorum farkındaysanız yani burda sizde inanırsınız ki herkesin derdi Gönül verdikleri insanlar hakkında iyi birşeyler yapmak yoksa erkek muhabbeti değil yani bunu hatırlatıp devam edelim

ve ekleyeyim Paçi'lerimizde önerilirde bulunursa ( ki bayanlar kendileri hakkında hiç bir zaman bilgi vermeyen ama en çok kendi hemcinslerini kıskanan bir tür olarak) çok memlun oluruz çünkü bayanların da bakış açıları onlara karşı yapılan bu eylemde en doğrusu olsa gerek.
              En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 19.03.2009, 17:57.

Yorum

• Emirhan tamamen duyguların işlediği bir olayı, böylesine sistematik bir düzene oturtman taktire şayan.

Acaba bu işlem adımları hakikaten işe yarıyor mu?

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                1 Erkek neden açılamaz !

1-)Reddedileceğinden Korkar !
                2-)Ne konuşacağını bilemez bilse bile kafasında toparlayıp bir sunum yapamaz !

1 Erkek nasıl açılır !

1-) Yaklaşık 1 ay boyunca mutelif zamanlarda sesli kitap okuyarak
                2-)Konuşacağı sunumu kafasına kurarak gerekirse kağıda defalarca yazarak
                3-)Başka bir kız arkadaşını karşısına alıp sunumu deneyerek
                4-)"Birşeyi yapmayıp Pişman olacağıma Yapar Rezil Olurum" düşüncesini benimseyerek
                TSira- Şükran
                "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Emirhan tamamen duyguların işlediği bir olayı, böylesine sistematik bir düzene oturtman taktire şayan.

Acaba bu işlem adımları hakikaten işe yarıyor mu?

Şükran hanım bunlar erkekler için.. Sizin işinize yaramaz
                  Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                  **Latocan**

Yorum

• İlk olarak ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Muhammet,Dursun yanlış yaptı da

Olum bak hareket yapma.

~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• and replay (:

yalan dostum ask diye birsey yoookkk..

Yorum

• Ah come ooon!

We have passed it.

Yorum

• İlk olarak Seda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          and replay (:

yalan dostum ask diye birsey yoookkk..
                          Bknz "Aşk ve Aşık Olmak" Başlığında geri sayfalara.

Neyse vakit kaybetmeyin !

"Hiç birşey ne yokdan var edilebilir nede varken yok edilebilir"
                          Aşk masa,sehba,sandalye gibi katı bir cisimdir Aşk soyutluğunun içinde çok kuvvetli bir somutluk taşır bir cisim kadar gerçekdir.Yalnız ben adına aşk derim sen sevda dersin daha bir başkası verem der.Ama herkes belkide yaşamadığı belkide yaşayıp mutsuz olduğu için Aşk'ı yoksayar ama önemli olan Birşeyi olumlu olsada olumsuz olsada sevmekdir Aynı Bizlerin Trabzonsporu Yenildiğinde'de Yendiğinde de Gerekirse küme düşsede sevebileceğimiz gibi.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Neyse vakit kaybetmeyin !

"Hiç birşey ne yokdan var edilebilir nede varken yok edilebilir"
                            Aşk masa,sehba,sandalye gibi katı bir cisimdir Aşk soyutluğunun içinde çok kuvvetli bir somutluk taşır bir cisim kadar gerçekdir.Yalnız ben adına aşk derim sen sevda dersin daha bir başkası verem der.Ama herkes belkide yaşamadığı belkide yaşayıp mutsuz olduğu için Aşk'ı yoksayar ama önemli olan Birşeyi olumlu olsada olumsuz olsada sevmekdir Aynı Bizlerin Trabzonsporu Yenildiğinde'de Yendiğinde de Gerekirse küme düşsede sevebileceğimiz gibi.

Sigmund Freud tarzı yorumlar bunlar
                            Yeni bir efsanemi doğuyor
                            Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                            **Latocan**

Yorum

• Bu konuyu - "ask var mi, yok mu?" - cok tartistim.. Cesitli yas gruplariyla.. Ve geneli de evliliklerden sonra askin yok oldugunu, hic var olmamis gibi oldugunu söyledi.. Bu mu ask? En azindan benim kafamda tasarladigim ask böyle birsey degil..
                              Eger ask buysa ben onun varligini kabul etmiyorum ve onsuz da yasayabilecegimi söylüyorum..
                              Etrafimda gördügüm "asklar ve asiklar" tamamen günlük seylerdi.. 4-5 aydan fazla tutan da olmadi.. Asklara bakin bea

Aman bana uzak, misira kral

Ne demistik: "Mantik evliligi en mantiklisi"

Yorum

• 4 yıl. Daha uzunlarını da gördüm..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X