Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    adaş sen aşmışsın burada ki herkesin sana yetişmesi imkansız
    Ya inanıyorum ilerde birşey olacağım ama ne olacağım bilmem oyuncu olamadık piskolojide okuyamadık tek halkla ilişkiler kaldı seviyorum adaş insan bilimini seviyorum halkla ilişkiler okuyup bu işi yapacam ilerde ben istiyorum ki adam bana gelsin fabrikada "Müdür manita pas vermiyo çalışamıyorum" heeee uzan dayı şuraya Halkla ilişkiler departmanında çalışmak istiyorum dur bakalım hele bir bitirelim şu okulu da bakacauk.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• ççç

Adamım
      Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• adama bak yaw sabahlara kadar tv izliyor aşk meşk yüzünden

adaş sana birini bulmak lazım yoksa kimse durduramaz seni
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ya inanıyorum ilerde birşey olacağım ama ne olacağım bilmem oyuncu olamadık piskolojide okuyamadık tek halkla ilişkiler kaldı seviyorum adaş insan bilimini seviyorum halkla ilişkiler okuyup bu işi yapacam ilerde ben istiyorum ki adam bana gelsin fabrikada "Müdür manita pas vermiyo çalışamıyorum" heeee uzan dayı şuraya Halkla ilişkiler departmanında çalışmak istiyorum dur bakalım hele bir bitirelim şu okulu da bakacauk.
          inş. adaş inş. bakarsın bizde gelir uzanırız o koltuğa
          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kanaltürk'de Her gece 01:45'den 04:00'e kadar Mehmet Coşkundeniz ile Aşk Doktoru Magazinden Reytingden uzak gecenin derin saatlerinde İnsan ve Aşk Hakkında Herşey Öneriyorum tavsiye ediyorum edinilecek çok bilgi var izlenmesi gereken bir program.
            Katılıyorum Emirhan. Mehmet Çoşkundeniz bu ülkede aşkı en iyi yorumlayanlardandır belkide. Yazıları hâlâ daha defterlerimin arasındadır.
            ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
            "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Trabzonspor`dan başka ikinci kişiye aşık olanlara geçmiş olsun diyorum
              TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzonspor aşkıyla bir kişiye duyulan aşkı birbirine karıştırmasak diyorum. Nasıl olur?

Trabzonspor aşkını anlatmak için başka başlıklara, hade...
                ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor aşkıyla bir kişiye duyulan aşkı birbirine karıştırmasak diyorum. Nasıl olur?

Trabzonspor aşkını anlatmak için başka başlıklara, hade...

Ağzına sağlık Cafer abi..
                  bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• Habu Selamiyi biri durdursun yoksa şarampole yuvarlanacak
                    HAMSİ
                    Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Habu Selamiyi biri durdursun yoksa şarampole yuvarlanacak
                      Forumda da göremiyoruz artık.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• Söylediğin her büyük sözün kapak misali sana geri dönüp saaadecee susmana sebep olan şeydir...

Ama kusursuzu , güzelide vardır=) ( Bkz. benim hala umudum var )

Yorum

• Tek heceden ibaret bir ömre bedel....
                          Sevmek başkadır,sevilmek de güzel....
                          Dilimdeki inciler,sadece aşka özel.....
                          Aşkın sonu yok ki bir son var ecel.....
                          En son Yasin Berber tarafından düzenlendi; 06.02.2009, 00:54.
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Forumda da göremiyoruz artık.
                            Facebook u kapattı msnde yok sitede yok kız işleri zor ya Adem abiççç
                            HAMSİ
                            Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• Ask ask ask ask ula bu nasıl bırsey Tadmıyanlar anlamaz cok da acayıp bır sey
                              Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Aşk sevdiğinin kokusunu yanında olmadığı halde burnunun direklerinde hissetmektir!
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X