Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Düş Sokağı Sakinleri'nin Murat Çelik'i - ki kendisi yanılmıyorsam ateist idi ve ciddi bir 'dönüş' yaptı - şöyle tanımlıyor aşkı;

- Aşk, gecenin kör karanlığında, sıcacık yatağından kalkıp buz gibi suyla abdest almaktır.

Hadi dağılın şimdi.
    En son Gamze tarafından düzenlendi; 04.02.2009, 02:37. Sebep: bikör ne ya :)

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Düş Sokağı Sakinleri'nin Murat Çelik'i - ki kendisi yanılmıyorsam ateist idi ve ciddi bir 'dönüş' yaptı - şöyle tanımlıyor aşkı;

- Aşk, gecenin kör karanlığında, sıcacık yatağından kalkıp buz gibi suyla abdest almaktır.

Hadi dağılın şimdi.
      OO Gamze abla harbiden dönüş yapmış

Yorum

• Aşıklar köşesi yapalım bu başlığın adını. Yok yahu pek aşık göremedim ben böyle kalsın.
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• konu aşk olunca herkes döktürüyor maşallah

bilmezdim ki kelimelerin bu kadar yetersiz olduğunu
          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

• Çelişki işte.

Yorum

• Kendine göre her iki foto manalı ve fotosel,
              1.görüntü haricte kalsın, o bir madmazel,
              Bir serçe kuşundaki cık'ın çıkışı çok güzel,
              Bu yorumlar Poyraz_28 kardeşe özel,
              BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kendine göre her iki foto manalı ve fotosel,
                1.görüntü haricte kalsın, o bir madmazel,
                Bir serçe kuşundaki cık'ın çıkışı çok güzel,
                Bu yorumlar Poyraz_28 kardeşe özel,
                Adil abi. Yüreğine sağlık ne diyeyim.

Ama çelişkide kalmak çok kötü birşey. Söylemek ya da söylememek. Korkmak.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İngiltere'de 11 yaşında bir çocuk Aşk'ın Kuralları diye bir kitap yazmış kitap hakkında konuştu 5 dakka dinledim hani çocukları hiç sevmem sempatim oldu ingiliz hayytaya ya çoğu şeye profosyonel bakıyor bir söz söyledi ağzım açık kaldı şunu dedi

"Erkekler ve Bayanlar birer mıknatıstır birbirlerini çekmeleri negatifleri ile pozisitiflerinin veya pozitifleri ile negatiflerinin bir araya gelmesine bakar Erkekler genellikle hep pozitiftir kadınlar onlara negatif görünürler ama erkeklerin anlamadığı şu kadınlar negatifini dönseydi çekim olurdu kadınlar pozitifini dönüyor ve çekim olmuyor yani kadınlar kendilerinden aşk isteyen erkeklere pozitif olarak reddediyor dedi"
                  bence bu lafı ingilizceden Türkçeye birisi çevirmeye çalışmış. ve böle bir paragraf ortaya çıkmış

Yorum

• Selamiyide kaybettik :P Selami hem ciddiyim diyosun hem Can yücelden bağlanmayacaksın şiirini yazıyosun çelişki var bunda

Yorum

• İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      La olum en yakın örneğin benim daha bismillah
                      La örneğe gelirsek kendim varım.

İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu Selami'nin fena hali var.

Kendine dikkat et selo taviz verme.
                      Adem abi Polat ın Elif i gibi. ççç

İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Selami Gürpınar yaşı daha gelmedi, bu yolu sanki arar,
                      Adil abi sen bu işi biliyosun yemin ederim.

İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Adaş mümkünse hiç bulaşma

Gerçi diyene bak
                      Çırpındıkça batıyorum Adaş.
                      bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Konuya dönersem;

Vay Selami vay demek sen de ha?
                        Gamze sende mi yakıştıramadın bana.

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bende diyorum Neden Selami'nin tribünde taraftara sesleniş tarzı neden değişti

"Arkadaşlar lütfen ama oturmayalım" "Çekirdek yemeye mi geldik abiler"

Hani isteklerde böyle bir kibarlaşma 3'lü çekmelerde bir durgunluk 61.dakkada bir yavaşlama sahaya demir tellerden tutunarak romantik bir bakış yok yok var birşeyler !
                        Hahahhah .

La bomba adamsın Emirhan bi yandan da haklısın

İlk olarak Dilara Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Selamiyide kaybettik Selami hem ciddiyim diyosun hem Can yücelden bağlanmayacaksın şiirini yazıyosun çelişki var bunda
                        Haklısın Dilara ben kendimi çok kaybettim, kaptırdım.

Ama mutluyum inşallah hep böyle devam eder.

Şiiri de Cafer abi ye yazmıştım.

Yorum

• Hımmm Senin adına sevindim ikilemde kalmada İyi hadi bakalım hayırlısı... Düğününe Bmn çağırcaksın inş=)

Yorum

• Ben bekliyordum böyle birsey Celoo mutlu olursun insallah (: Bakma sen bunlari, kiskandiklarindan ne söyleyeceklerini sasirdilar

Allah tamamina erdirsin

Yorum

• 10 gün sonra memleketinden gelecek....beklemek ne zor
                              Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Kesinlikle ikilimde değilim ben yaptığım işi bir kere yaparım ve ciddi yaparım her anlamda tabi bu.

Düğünümüde hepiniz davetlisiniz tabiki Ailemden sonra en yakınlarımı çağırmamak olurmu hiç.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X