İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
-
-
adama bak yawsabahlara kadar tv izliyor aşk meşk yüzünden
adaş sana birini bulmak lazım yoksa kimse durduramaz seni"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa inanıyorum ilerde birşey olacağım ama ne olacağım bilmem oyuncu olamadık piskolojide okuyamadık tek halkla ilişkiler kaldı seviyorum adaş insan bilimini seviyorum halkla ilişkiler okuyup bu işi yapacam ilerde ben istiyorum ki adam bana gelsin fabrikada "Müdür manita pas vermiyo çalışamıyorum" heeee uzan dayı şuraya Halkla ilişkiler departmanında çalışmak istiyorum dur bakalım hele bir bitirelim şu okulu da bakacauk.bakarsın bizde gelir uzanırız o koltuğa
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKanaltürk'de Her gece 01:45'den 04:00'e kadar Mehmet Coşkundeniz ile Aşk Doktoru Magazinden Reytingden uzak gecenin derin saatlerinde İnsan ve Aşk Hakkında Herşey Öneriyorum tavsiye ediyorum edinilecek çok bilgi var izlenmesi gereken bir program.ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
- Alıntı
Yorum
-
Trabzonspor aşkıyla bir kişiye duyulan aşkı birbirine karıştırmasak diyorum. Nasıl olur?
Trabzonspor aşkını anlatmak için başka başlıklara, hade...ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor aşkıyla bir kişiye duyulan aşkı birbirine karıştırmasak diyorum. Nasıl olur?
Trabzonspor aşkını anlatmak için başka başlıklara, hade...
Ağzına sağlık Cafer abi..bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHabu Selamiyi biri durdursun yoksa şarampole yuvarlanacakÖzkan SÜMER
- Alıntı
Yorum
-
Tek heceden ibaret bir ömre bedel....
Sevmek başkadır,sevilmek de güzel....
Dilimdeki inciler,sadece aşka özel.....
Aşkın sonu yok ki bir son var ecel.....
En son Yasin Berber tarafından düzenlendi; 06.02.2009, 00:54.TRABZONSPOR
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumda da göremiyoruz artık.HAMSİ
Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.
- Alıntı
Yorum
Yorum