Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zamani Gençler ask i Yanlis yerde ariyor

Gesendet von iPad mit Tapatalk
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Herhangi bir ortamdasın, dikkatini çekiyor ama aşık değilsin. Ama göresin geliyor ? Ama aşk yok. Ama mesela akşamları yalnız kalınca aklına gelmeye başlıyor yavaş yavaş, ağır ağır. Ama kesinlikle aşk yok, yani galiba yok daha öncede aşık olmuştu bir arkadaşım (bu arada arkadaşım hakkında konuşuyorum ben değil) çok fena pozisyonlara düşmüştü öyle böyle değil. Yani cidden aşıktı bu öküz belli ediyordu zaten. Ama şimdi ona benzemiyor diyor ama benziyor az biraz benziyor gibi oladabilir sanki aşk yok ama onunla aynı ortamdayken böyle dışarı çıkınca mesela hemen dönüp konuşası geliyor, göresi geliyor ama aşık değil, yani değil gibi. Önceki gibi değil çünkü.

Karışık anlattım galiba ama... Öyle işte, ilginç ilginç durumlar. İnsan aşık olup olmadığını bilmez mi ? Sanki 61 bilinmeyenli denklem. Ne tavsiyede bulunsam bu öküze onu düşünüyorum, iyide çocuk. Çok yakın arkadaş.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bazen sadece özlersin. Elinden başka bir şey gelmez.
        En son Oruç tarafından düzenlendi; 29.04.2016, 08:31.
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Herhangi bir ortamdasın, dikkatini çekiyor ama aşık değilsin. Ama göresin geliyor ? Ama aşk yok. Ama mesela akşamları yalnız kalınca aklına gelmeye başlıyor yavaş yavaş, ağır ağır. Ama kesinlikle aşk yok, yani galiba yok daha öncede aşık olmuştu bir arkadaşım (bu arada arkadaşım hakkında konuşuyorum ben değil) çok fena pozisyonlara düşmüştü öyle böyle değil. Yani cidden aşıktı bu öküz belli ediyordu zaten. Ama şimdi ona benzemiyor diyor ama benziyor az biraz benziyor gibi oladabilir sanki aşk yok ama onunla aynı ortamdayken böyle dışarı çıkınca mesela hemen dönüp konuşası geliyor, göresi geliyor ama aşık değil, yani değil gibi. Önceki gibi değil çünkü.

Karışık anlattım galiba ama... Öyle işte, ilginç ilginç durumlar. İnsan aşık olup olmadığını bilmez mi ? Sanki 61 bilinmeyenli denklem. Ne tavsiyede bulunsam bu öküze onu düşünüyorum, iyide çocuk. Çok yakın arkadaş.
          Aşık değilsin ama oluyorsun... Pardon, arkadaşın aşık oluyor yani

Yorum

• "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bu konu çok delikanlı harcar
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Onu her düşündüğünde karnına ağrılar giriyorsa, midene kramplar giriyorsa, kelebekler uçuşuyorsa karnında aşıksındır. Yani en azından bana öyle oluyordu. Gerçi sonu kötü bitti ama yapacak bişey yok. Sanırım uzun bir süre karnıma ağrılar sokan birini bulamayacağım.
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Hiç yormayın kafanızı boşverin.
                  En son Alper Beyazay tarafından düzenlendi; 14.05.2016, 20:34.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çevremdeki bütün bekar erkek çocuğu annelerini doğramak istiyorum. Tamam kız boşta, sevgilisi yok, sözlüsü falanda yok. Ulan anası babasıdamı yok bu kızın? Utanmıyormusunuz uyanda buyanda elin kızını sordurmaya? Şu kıza yaz ağzını yokla diyip p.çini elin kızına salmakta nedir? Ulan okulu bitene kadar çıkmasın bi yerde diyoruz diye meydan boşmu sanıyorsunuz?

Şu kızla sözlendiğim ilk gün veletlerinizi pataklamazsam namerdim!

Gesendet.
                    İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu "hayırlısı" sensiz olacaksa, ederim böyle işin içine...

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk

Evet korkulan oldu. Gözlerimin nurunun bugün nişanı var. Okulum bitsin dedi ama büyüklerinin baskısına yenik düştü. Üç senedir uyguladıkları bununla evleneceksin zorunluluğu sonuç verdi. Gidiyor elden, kendisi için hiç ağlamayan, dedelerini gönderip elimden çekip alan herife. Üstelik beni duvardan duvara savura savura. Oysa daha yeni kutlamıştı doğum günümü senelerin aşkı diye, oysa memlekete gitmeden önceki gece vedalaşmıştık camın önünden. Hani nerede o kurduğumuz hayaller?

Sana da helal olsun ballim bizim aşkımızın arkasında göstermediğin dirayeti o herif için gösterdin. Beni istemiyordular büyüklerin doğru, ama sırf onlar istiyor diye annenle babanı nasıl ezdin geçtin o herif için be gülüm? Ben bir ömür verdim, gururumdan feragat ettim senin için. Affettiğim hatalarının haddi hesabı yok. Ama seviyordum seni be ballim.

Sana mutluluklar (aldığın ah'lardan sonra hiç sanmıyorum) bana ise yine kederler. Ele bayram, bana cenaze. Hoşçakal ballim...

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Evlenin

Yorum

• Ah be Ask Bana Yine Uzak bana Hüsran
                        Kaderimizde varmis
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• [MENTION=20306]ibrahim[/MENTION]
                          Aaahh bbeeee aahhh
                          Belki biz erkeklerin de çok yanlisi hatasi var ama, bazi kizlarin da yatacak yeri yok...
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Aşk evlenmeden önce geçen flört zamanına denir bence.İnanın evlendikten sonra pek aşk felan kalmıyor ortalıkta ama değer veriyorsunuz o ayrı.Rutin günlük hayatınızı yaşıyorsunuz,sadece haftada 1-2 defa flört evresindeki hayatı yaşıyorsunuz.Evlenin aşık olmayın hatta kafanıza yatan kimi görürseniz kaçırmayın çünkü bu flört denilen olay tamamiyle soytarılık başka birşey değil.

Yorum

• Aşk ve Aşık Olmak!

Gelecek göremiyormuş, o zaman 2 gün önce neden hayal kurdun benimle??? 2 günde birden değişip tanınmaz hale geldi.

''Gelecek olması için çaba sarfetmektense doğru sandığı zırvalıklarla kolayca vazgeçti.''

İkbalum kara misun başuma bela misun?
                              Bana yaptuklaruni ele de yapar misun?

Aramuza girenler gün yüzü görmesunler
                              Ben ermedum murada onlarda ermesunlar
                              En son bordomavi1 tarafından düzenlendi; 25.01.2017, 21:31.

Yorum

• Aşk ve aşık olmak dediniz de Eşimi doğumgünü için sakin, şık bi mekana götüreyim diyorum. Var mı İstanbul için fikri olan renktaşlar?
                                https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X