Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben 3 e gidiyordum,o 5 eilk aşkımdı...okul çıkışı beni eve bırakırdı..sakız ve silgi gibi hediyeler alırdı banaNeredeyse 15 yıl olmuş..2 yıldır görememiştim...Geçen hafta görüştük Trabzonda..Benim için gerçek bir dost yıllardır...
    bıdık
    -Kutadguye-

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abicim özür dilerim ama ; Bu devirde evlenilecek kız çok zor bulunur.

Ben baya baya ileriye dönük düşünüyorum. Çünkü ilerde nasip olursa evleneceğim kız birisiyle çıkmış olsa dahi bana ters.

Biraz çağ dışı kaldım ama ne yapayım
      Ömer bende sana şunu söylüyorum bu işi şuanda düşünmek dünyada bizim yaşımızda ki heriflerin yapacağı en son iş , akışına bırak gitsin , sal gitsin elbet biz kütükler bir çalı parçasına takılırız
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dinlemesem hau kadar uzun yazı yazabilir miyim ula

Yaş sınırı tanımaksızın evlilerin , nişanlıların ve çevremdeki herkesin ilişki gidişatlarını usanmadan dinlerim

Sen yazdığımı okudun mu bak bu yoldan başkası yalan oku bir valla bak.

Okudum okudum ha oni çok doğru demişin ama , aşk acısı ile insan ne yaptığını bilmiyor bi bakışından umutlanıyo insan misal o çok basit bir şey yapıyo belki yaptığını söylesen hatıralmaz bile sen anlam yüklüyorsun ...

Dediğin gibi basit düşünmek lazım ...

Olmuyorsa olmuyor zorlamanın manası yok ...

Doğallık 1. şart zaten doğal olmadan da ne kadar seversen sev 1 ömür bitmez..
        Twitter Adresim

Yorum

Abicim özür dilerim ama ; Bu devirde evlenilecek kız çok zor bulunur.

Ben baya baya ileriye dönük düşünüyorum. Çünkü ilerde nasip olursa evleneceğim kız birisiyle çıkmış olsa dahi bana ters.

Biraz çağ dışı kaldım ama ne yapayım
          Yalniz degilsin Ömer

Biz Cagdisi degiliz, sadece Romantik düsünenleriz

Daha dogrusu, kendi adima, Düsünenlerdendim
          Trabzonspor
          FC Barcelona MSV Duisburg
          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Ben 4 e giderdim O da 4 e giderdi.

Kalem alırdım , çikolata dondurma alırdım , birlikte bisikletle dolaşırdık.

Tam 7 yıl oldu görmeyeli. Ama halen daha ilk günki gibi...

Yorum

• İlk olarak ırmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben 3 e gidiyordum,o 5 eilk aşkımdı...okul çıkışı beni eve bırakırdı..sakız ve silgi gibi hediyeler alırdı banaNeredeyse 15 yıl olmuş..2 yıldır görememiştim...Geçen hafta görüştük Trabzonda..Benim için gerçek bir dost yıllardır...
              Sadece bir dost mu hala ? ...
              Twitter Adresim

Yorum

Ben 4 e giderdim O da 4 e giderdi.

Kalem alırdım , çikolata dondurma alırdım , birlikte bisikletle dolaşırdık.

Tam 7 yıl oldu görmeyeli. Ama halen daha ilk günki gibi...
                Büyük aşkmış valla seninki
                Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Okudum okudum ha oni çok doğru demişin ama , aşk acısı ile insan ne yaptığını bilmiyor bi bakışından umutlanıyo insan misal o çok basit bir şey yapıyo belki yaptığını söylesen hatıralmaz bile sen anlam yüklüyorsun ...

Dediğin gibi basit düşünmek lazım ...

Olmuyorsa olmuyor zorlamanın manası yok ...

Doğallık 1. şart zaten doğal olmadan da ne kadar seversen sev 1 ömür bitmez..
                  Ya ona tölerans tanıyarak bu kınamayı yaptım insanlar bir dibi görecek belli bir süre ağlayacak zırlayacak ondan sonra hakikati öğrendiğinde kahkahaya boğulacak.

Ben ya gözümü ayırmadan 40 dakka bakardım kırmazdım ya kız o kırk dakkada 2 bilemedin 3 kez bakardı bazen uzun uzun bakardı bende sanardım bana bakıyor halbuki uyku gelme aşamasında ki göz dalması veya birşey düşünkenki göz dalması. Şimdi diyorum ki kim bilir ne kadar saçma birşey düşünüyordu bende aha ulan bana bakıyor diye heveslenirdim.

Ya bunlar yaşanacak , bunlar yaşanmadan insan sindirilmez. Bunların hepsi birer derstir çok güzel bir derstir hemde.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yalniz degilsin Ömer

Biz Cagdisi degiliz, sadece Romantik düsünenleriz

Daha dogrusu, kendi adima, Düsünenlerdendim
                    Eyvallah abi. Bu konuda çok ciddiyim taviz vermem. Ben hiçbir kızın elini tutmadım şimdiye kadar. Simdi mağara adamı mısın diyeceksiniz ? Yo değilim. Çünkü çok kız tanıdım. Bir çoğu kendisini bir mal gibi kullandıran cinsten oldu. O yüzden kızlardan çok uzak duruyorum. Tek bir kişiyi adam gibi sevdim ve onunlada evlenmeyi düşünüyorum hepsi bu.

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ömer bende sana şunu söylüyorum bu işi şuanda düşünmek dünyada bizim yaşımızda ki heriflerin yapacağı en son iş , akışına bırak gitsin , sal gitsin elbet biz kütükler bir çalı parçasına takılırız
                    Abicim yapma lütfen. Bence bu düşünülmesi gereken en önemli konu.
                    Mesela sana bir soru. Evlendiğinde eşinle mutlaka böyle muhabbetler dönecektir aranızda.

Kimsenin elini tuttun mu ?
                    -Tuttum derse ne olur ? tutmadım derse ne olur sence ?

Yorum

Sadece bir dost mu hala ? ...

Tabiki sadece bir dost..Aradan yıllar geçmiş...Onun başka ilişkileri oldu,benim de başka ilişkilerim oldu...Hepsinden haberimiz var...Hatta o 4 yıldır biriyle ciddi bir ilişki yaşıyor...

Neden böyle bir soru sordunuz ki?
                      bıdık
                      -Kutadguye-

Yorum

Büyük aşkmış valla seninki
                        Normal bir insan yapamaz bunu. Karşımdaki de benim gibi olmasa zaten olmazdı.

Valla çok mutluyum 7 yıldır görmesem bile...

Yorum

• Yanlızken sevgilisine şunları şunları söyleyeceğim diye kafada bir milyon tane şey üretip sonra bu üretilen şeylerin sevgilinin yanına gittiğinde hiç aklına dahi gelmemesi nedir ?
                          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya ona tölerans tanıyarak bu kınamayı yaptım insanlar bir dibi görecek belli bir süre ağlayacak zırlayacak ondan sonra hakikati öğrendiğinde kahkahaya boğulacak.

Ben ya gözümü ayırmadan 40 dakka bakardım kırmazdım ya kız o kırk dakkada 2 bilemedin 3 kez bakardı bazen uzun uzun bakardı bende sanardım bana bakıyor halbuki uyku gelme aşamasında ki göz dalması veya birşey düşünkenki göz dalması. Şimdi diyorum ki kim bilir ne kadar saçma birşey düşünüyordu bende aha ulan bana bakıyor diye heveslenirdim.

Ya bunlar yaşanacak , bunlar yaşanmadan insan sindirilmez. Bunların hepsi birer derstir çok güzel bir derstir hemde.

Zaman varya zaman her şeye gebe ...

Ama ilişki yaşayacak ayrılacak sevecek ağlayacak gülecek insan yoksa bunlar geç kaldıkça bunları geç anlar insan ve dönüşü olmayan bir şey olur ...

İnsan şimdi hatırladıkça ders çıkarıyor gülüyo ..

Ve şunu bilmek lazım aşk güzel ...
                            Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yanlızken sevgilisine şunları şunları söyleyeceğim diye kafada bir milyon tane şey üretip sonra bu üretilen şeylerin sevgilinin yanına gittiğinde hiç aklına dahi gelmemesi nedir ?

Sevgili iken mi ayrıldıktan sonra mı ?
                              Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yanlızken sevgilisine şunları şunları söyleyeceğim diye kafada bir milyon tane şey üretip sonra bu üretilen şeylerin sevgilinin yanına gittiğinde hiç aklına dahi gelmemesi nedir ?
                                Yanına değilde telefonda söyleyemiyorum.

Geceleri çok uzun düşünüyorum şunları şunları söyleyecem diye ama bir türlü konuşurken onları söyleyemiyorum.

Karşımdakini kırmaktan korkuyorum ben galiba...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X