İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
- Alıntı
-
Yeni gelebildim işlerim vardı.
Onur seni anlıyor gibiyim.Kızın sana karşı hâl ve hareketleri olumluysa sende ona karşı daha fazla yol almalısın.
Bu devirde telefon kullanmayan insanlar varmı acaba ? Varsada çok ilginç gerçekten.
Emirhan doğru söylüyor sende ki aşk değil,başlangıcı.~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
- Alıntı
Yorum
-
Ula aşk başlığına gidermi bu resim hiç.....
Anafikir şu heralde bunlar boş işler yeyin , için , keyfinize bakınEn son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 02.03.2010, 08:58.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlhan Kızlar Bizim Trabzonspor a olan sevgimizi bilseler kıskanırlar ama malesef birçoğu anlayamadığı için onlara sıradan geliyo bu aşk zannediyorlarki aşk - sevgi sadece iki canlı arasında oluyor...
E, haliyle Onur'un Trabzonsporlu olduğunu bilmeyen yok. Kız da biliyordur. Bilmiyorsa zaten Onur'un ayıbı.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
Biliyor tabi ki Trabzonspor'lu olduğumu,ne kadar çok sevdiğimi.
Cesareti aldım ve karşısına çıkıp söylicem bir şeyler hissettiğimi.Bu bir arkadaş ortamında mı olur yoksa okulda kenara çektiğim bir anda mı olur bilmiyorum.Bildiğim tek şey daha önce hiç ilk adımı ben atmadım zor olucak fakat yapmakta mecburiyetindeyim çünkü 2 haftam kaldı okulda daha sonra gitmeyeceğim.Malumunda sosyal hayattaki sıcaklığı kadar net ortamında sıcak olmadığınıda düşünürsek ya yaptım ya yaptım durumundayım.
Çeşitli bahaneler ileri sürerek numarasını vermemesi de bir red şekli değil midir? Göz göre göre hayır lafını duymaya gidiyor gibi de hissediyorum.
Olcağına varsın ben söylemek istediğimi söyliyim gerisini o düşünsün.
Direk konuya girmek yerine dışarda birşeyler yapalım tarzından konuya girsek 1-2 kez beraber vakit geçirdikten sonra -eğer tamam derse- açılmak daha iyi olmaz mı?uff msglsn glba .s.s.s
- Alıntı
Yorum
-
Laf arasında benim dediğimi diyiver oğlum ya. Güven la bana.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiliyor tabi ki Trabzonspor'lu olduğumu,ne kadar çok sevdiğimi.
Cesareti aldım ve karşısına çıkıp söylicem bir şeyler hissettiğimi.Bu bir arkadaş ortamında mı olur yoksa okulda kenara çektiğim bir anda mı olur bilmiyorum.Bildiğim tek şey daha önce hiç ilk adımı ben atmadım zor olucak fakat yapmakta mecburiyetindeyim çünkü 2 haftam kaldı okulda daha sonra gitmeyeceğim.Malumunda sosyal hayattaki sıcaklığı kadar net ortamında sıcak olmadığınıda düşünürsek ya yaptım ya yaptım durumundayım.
Çeşitli bahaneler ileri sürerek numarasını vermemesi de bir red şekli değil midir? Göz göre göre hayır lafını duymaya gidiyor gibi de hissediyorum.
Direk konuya girmek yerine dışarda birşeyler yapalım tarzından konuya girsek 1-2 kez beraber vakit geçirdikten sonra -eğer tamam derse- açılmak daha iyi olmaz mı?
Çek bir kenara onun için hissetiklerini söyle......
Numarasını vermemesi yeterince yakın hissetmediğinden olabilir.....
Ortaokulda bir hocamızın çok sevdiğim bir lafı var tam da sana göre....
" Birine bir laf dersiniz , olumsuzsa en fazla bir tokat yersiniz . O tokatın acısı geçer ama söyleyemezseniz ömür boyu içinizde kalır..."En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 02.03.2010, 13:15.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiliyor tabi ki Trabzonspor'lu olduğumu,ne kadar çok sevdiğimi.
Direk konuya girmek yerine dışarda birşeyler yapalım tarzından konuya girsek 1-2 kez beraber vakit geçirdikten sonra -eğer tamam derse- açılmak daha iyi olmaz mı?
Daha önce hiç anandan ,babandan veya bi kızdan hayır lafı çıkmadı mı ?
Salla , git yanına senden hoşlanıyorum de varsa birşeyler kız bende der yoksa belli eder zaten ...
Çıkıp da hayır hayır olamaz diyeceğini birilerine aha ben bu oğlanı reddettim diyeceğini düşünmüyorum ...
Derse de kendi kaybeder ...
Şöyle bir düşün kızda senden hoşlanıyor açıklayamıyor ...
Ve yıllar sonra karşılaşıyorsunuz o evli sen evli ve küçükken senden hoşlandığını söylüyor
Çok mu trajedi oldu....
Git de ula ... Evlen benimle de
Çık dee
Benim ol de...
De la ...
Takma da kafana inan değmiyor takınca dersine bak kız zaten bulunur... Bu da babamdan alıntı
...
- Alıntı
Yorum
-
Bir gün ''aha lan tamam bu iş olur'' dedikten sonra ertesi gün ''ne olması oğlum zorla kaşınıyor musun'' diye düşününce ne yapcağıma karar veremiyorum.
Dün tam açılma zamanıydı yarım gün beraberdik geçti o şans.
Uygun zamanda,ortamda gidicem açılıcam.Kendi kendimi yemektense...uff msglsn glba .s.s.s
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir gün ''aha lan tamam bu iş olur'' dedikten sonra ertesi gün ''ne olması oğlum zorla kaşınıyor musun'' diye düşününce ne yapcağıma karar veremiyorum.
Uygun zamanda,ortamda gidicem açılıcam.Kendi kendimi yemektense...Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLaf arasında benim dediğimi diyiver oğlum ya. Güven la bana.
Ayrıca sen hangi izdivacına Trabzonspor'dan bahsettin acaba çok merak ediyorum
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir gün ''aha lan tamam bu iş olur'' dedikten sonra ertesi gün ''ne olması oğlum zorla kaşınıyor musun'' diye düşününce ne yapcağıma karar veremiyorum.
Uygun zamanda,ortamda gidicem açılıcam.Kendi kendimi yemektense...
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBahar geldi.. Aylardan Mart.. Başlığı yenilesekmi..Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
Yorum