Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İlhan Kızlar Bizim Trabzonspor a olan sevgimizi bilseler kıskanırlar ama malesef birçoğu anlayamadığı için onlara sıradan geliyo bu aşk zannediyorlarki aşk - sevgi sadece iki canlı arasında oluyor...
    Beni biraz yakından tanıyanlar çaya ne kadar müptela olduğumu bilirler...... Bu anlamda seni çay kadar seviyorum , çay kadar vazgeçilmezsin demek büyük bir sevgi ölçüsüdür benim için......
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Yeni gelebildim işlerim vardı.

Onur seni anlıyor gibiyim. Kızın sana karşı hâl ve hareketleri olumluysa sende ona karşı daha fazla yol almalısın.

Bu devirde telefon kullanmayan insanlar varmı acaba ? Varsada çok ilginç gerçekten.

Emirhan doğru söylüyor sende ki aşk değil,başlangıcı.
      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Faik Abi Bu Ne Çayı Merak Ettim Yaa ççç
        Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Ula aşk başlığına gidermi bu resim hiç.....

Anafikir şu heralde bunlar boş işler yeyin , için , keyfinize bakın
          En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 02.03.2010, 08:58.

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İlhan Kızlar Bizim Trabzonspor a olan sevgimizi bilseler kıskanırlar ama malesef birçoğu anlayamadığı için onlara sıradan geliyo bu aşk zannediyorlarki aşk - sevgi sadece iki canlı arasında oluyor...
            Şöyle ki, eğer bir insan Trabzonspor'u tutuyorsa bilinir ki laf olsun diye tutmuyordur. Trabzonspor'u tutmak bambaşa bir olay. Mazoşist insanlarız biz. Kendimi bildim bileli cefâ çekiyorum. Maç kaybederiz o haftamız berbat geçer. Berabere kalırız o haftamız berbat geçer. Hakem canımızı yakar 1 ay onu konuşuruz. Depresyona bile gireriz. Ama yine yeniden yine yeniden aynı şeyleri yaşayacağımızı bile bile cefâ çekmeye devam ederiz.

E, haliyle Onur'un Trabzonsporlu olduğunu bilmeyen yok. Kız da biliyordur. Bilmiyorsa zaten Onur'un ayıbı.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Biliyor tabi ki Trabzonspor'lu olduğumu,ne kadar çok sevdiğimi.

Cesareti aldım ve karşısına çıkıp söylicem bir şeyler hissettiğimi.Bu bir arkadaş ortamında mı olur yoksa okulda kenara çektiğim bir anda mı olur bilmiyorum.Bildiğim tek şey daha önce hiç ilk adımı ben atmadım zor olucak fakat yapmakta mecburiyetindeyim çünkü 2 haftam kaldı okulda daha sonra gitmeyeceğim.Malumunda sosyal hayattaki sıcaklığı kadar net ortamında sıcak olmadığınıda düşünürsek ya yaptım ya yaptım durumundayım.

Çeşitli bahaneler ileri sürerek numarasını vermemesi de bir red şekli değil midir? Göz göre göre hayır lafını duymaya gidiyor gibi de hissediyorum.

Olcağına varsın ben söylemek istediğimi söyliyim gerisini o düşünsün.

Direk konuya girmek yerine dışarda birşeyler yapalım tarzından konuya girsek 1-2 kez beraber vakit geçirdikten sonra -eğer tamam derse- açılmak daha iyi olmaz mı?
              uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Laf arasında benim dediğimi diyiver oğlum ya. Güven la bana.
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Biliyor tabi ki Trabzonspor'lu olduğumu,ne kadar çok sevdiğimi.

Cesareti aldım ve karşısına çıkıp söylicem bir şeyler hissettiğimi.Bu bir arkadaş ortamında mı olur yoksa okulda kenara çektiğim bir anda mı olur bilmiyorum.Bildiğim tek şey daha önce hiç ilk adımı ben atmadım zor olucak fakat yapmakta mecburiyetindeyim çünkü 2 haftam kaldı okulda daha sonra gitmeyeceğim.Malumunda sosyal hayattaki sıcaklığı kadar net ortamında sıcak olmadığınıda düşünürsek ya yaptım ya yaptım durumundayım.

Çeşitli bahaneler ileri sürerek numarasını vermemesi de bir red şekli değil midir? Göz göre göre hayır lafını duymaya gidiyor gibi de hissediyorum.

Direk konuya girmek yerine dışarda birşeyler yapalım tarzından konuya girsek 1-2 kez beraber vakit geçirdikten sonra -eğer tamam derse- açılmak daha iyi olmaz mı?
                  İşi uzatmaya hiç gerek yok....

Çek bir kenara onun için hissetiklerini söyle......

Numarasını vermemesi yeterince yakın hissetmediğinden olabilir.....

Ortaokulda bir hocamızın çok sevdiğim bir lafı var tam da sana göre....

" Birine bir laf dersiniz , olumsuzsa en fazla bir tokat yersiniz . O tokatın acısı geçer ama söyleyemezseniz ömür boyu içinizde kalır..."
                  En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 02.03.2010, 13:15.

Yorum

Biliyor tabi ki Trabzonspor'lu olduğumu,ne kadar çok sevdiğimi.

Hayır lafı neden korkutuyor bu kadar seni ?

Daha önce hiç anandan ,babandan veya bi kızdan hayır lafı çıkmadı mı ?

Salla , git yanına senden hoşlanıyorum de varsa birşeyler kız bende der yoksa belli eder zaten ...

Çıkıp da hayır hayır olamaz diyeceğini birilerine aha ben bu oğlanı reddettim diyeceğini düşünmüyorum ...

Derse de kendi kaybeder ...

Şöyle bir düşün kızda senden hoşlanıyor açıklayamıyor ...

Ve yıllar sonra karşılaşıyorsunuz o evli sen evli ve küçükken senden hoşlandığını söylüyor

Çok mu trajedi oldu ....

Git de ula ... Evlen benimle de

Çık dee

Benim ol de ...

De la ...

Takma da kafana inan değmiyor takınca dersine bak kız zaten bulunur ... Bu da babamdan alıntı ...
                    Twitter Adresim

Yorum

• Bir gün ''aha lan tamam bu iş olur'' dedikten sonra ertesi gün ''ne olması oğlum zorla kaşınıyor musun'' diye düşününce ne yapcağıma karar veremiyorum.

Dün tam açılma zamanıydı yarım gün beraberdik geçti o şans.

Uygun zamanda,ortamda gidicem açılıcam.Kendi kendimi yemektense...
                      uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Baş başa açıl sakin kafayla.
                        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Bir gün ''aha lan tamam bu iş olur'' dedikten sonra ertesi gün ''ne olması oğlum zorla kaşınıyor musun'' diye düşününce ne yapcağıma karar veremiyorum.

Sürekli uygun zamanı beklersen açılamazsın. Kendini hazır hissettiğinde, cesaretini topladığında uygun anı kendin oluşturmalısın. Çıkıp karşısına, "az gelir misin, bir şey konuşmalıyız" demelisin
                          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Aşk, davaya benzer. Cefa çekmek de şahide...
                            Şahidin yoksa davayı kazanamazsın ki...
                            Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                            **Latocan**

Yorum

• Bahar geldi.. Aylardan Mart.. Başlığı yenilesekmi..
                              Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Laf arasında benim dediğimi diyiver oğlum ya. Güven la bana.
                                Ya futbolun kelimesini etmeyin kızlara Allah aşkına

Ayrıca sen hangi izdivacına Trabzonspor'dan bahsettin acaba çok merak ediyorum

İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir gün ''aha lan tamam bu iş olur'' dedikten sonra ertesi gün ''ne olması oğlum zorla kaşınıyor musun'' diye düşününce ne yapcağıma karar veremiyorum.

Ya aç sen Onur açıl ya rahat ol dünyanın sonu değil ya dök içini.

İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bahar geldi.. Aylardan Mart.. Başlığı yenilesekmi..
                                Elleme ula başlığı o yıllar boyu bu isimle efsane olacak
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X