İnsanın ıcını yakmasa cok daha guzel bır seye benzıyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
Ask karsindakinin bulunmaz hint kumasi ile hiyarin teki oldugunu anlaman arasinda gecen zamandir... Kesinlikle mukemmel bir soz ve cokta geçerli oldugunu dusunuyorum ...# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Şenol Güneş
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsk karsindakinin bulunmaz hint kumasi ile hiyarin teki oldugunu anlaman arasinda gecen zamandir... Kesinlikle mukemmel bir soz ve cokta geçerli oldugunu dusunuyorum ...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsk karsindakinin bulunmaz hint kumasi ile hiyarin teki oldugunu anlaman arasinda gecen zamandir... Kesinlikle mukemmel bir soz ve cokta geçerli oldugunu dusunuyorum ...Stand-upçı başkan istemiyoruz!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSensiz ne anlamadi Kaldi yasamaninTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrıca bir insan hem zekî, hem güzel, hem de mükemmel ahlâka sâhip olamaz. Bunu da unutmamak lâzım.21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnsanların düştüğü en büyük yanılgı bence...Hepsini bir arada barındıranı bulma çabası da beyhude haliyle...Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
.-................edit by me......................En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 22.12.2009, 12:20.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
- Alıntı
Yorum
-
Faik abiciğim sen bu aralar bu konular hakkında çok yorum yapar oldun. hayırdır?msndekilerin iletilerin de hiç hayra alamet değil
yaa bir kere eğer bir kız neon ışıkları altındaki parlak kıyafetlere bakıyorsa hala hayal alemi içerisindedir ve bir gün uyandığında gerçekten neyin ne olduğunun farkına varacaktır(bakınız şekil c
) Rabbim bizim gözlerimizi boş parlak ışıklara maruz bırakmasın inşaallah
(Amiiiiiiiiiiinn
)
Unut gitsinHayat şimdi bi başka güzel
ANS 61 DNMSZ ;)
- Alıntı
Yorum
-
Vİtrİn etkİsİ
....................edit by me.......En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 22.12.2009, 12:19.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak nurbanu_ts_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefaik abiciğim sen bu aralar bu konular hakkında çok yorum yapar oldun. Hayırdır?msndekilerin iletilerin de hiç hayra alamet değil
)En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 22.12.2009, 12:19.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
- Alıntı
Yorum
Yorum