Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nazlara katlanmaktır AŞK
    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
    Ali Kemal Denizci

Yorum

• Sevdiğinin seni hiç bir şekilde aldatmayacağını bildiğin halde, hiç bir kötü niyeti olmadığını bildiğin halde, ondan hiç şüphe etmediğin halde, ciddi bir ilişkiniz olduğu halde, bütün alem-i cihan ilişkinizi bildiği halde Sevdiğinin karşı cinsle tek bir kelime konuşmamasını görüşmemesini istemeye Kıskançlık mı denir? Yoksa esir almak mı denir?

Ve bunu neden yapar?
      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
      Ali Kemal Denizci

Yorum

• Bana göre sahiplenme denir Emirhan.
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• emirhanı beklemen gerekecek

sana en iyi cevabı yine o verir

şimdi bu konu benim uzmanlığıma girmediği için yanlış yönlendirmek istemem
          Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sevdiğinin seni hiç bir şekilde aldatmayacağını bildiğin halde, hiç bir kötü niyeti olmadığını bildiğin halde, ondan hiç şüphe etmediğin halde, ciddi bir ilişkiniz olduğu halde, bütün alem-i cihan ilişkinizi bildiği halde Sevdiğinin karşı cinsle tek bir kelime konuşmamasını görüşmemesini istemeye Kıskançlık mı denir? Yoksa esir almak mı denir?

Ve bunu neden yapar?

Sevdiğinin Karşı cinsle konuşmasını görüşmesini Sözlü bir şekilde ona söylemene Kıskanma
            Fiili bir şekilde engelleme ve Sözlende Kural koymana Esir Almak Denir.

Bayan Bunu yapar 15 yaşında da yapar 90 yaşında da yapar o filmlerde gördüğümüz kıskançlık senaryoları gerçek hayattan alınmışdır kadınlar bunu yapar ve mutlu olurlar.

Eğer sen dediğin gibi Sevgiline Sonsuz güveniyorsan bunu kafana takmana hiç gerek yok onun bunu yapması seni çok sevdiğinin göstergesidir bunu biliyorum ancak rahatsız oluyorum diyorsan çözüm;

Bir sahil kenarında veya bol yeşil ortam olan bir yerde yanyana bir bankda oturup yere bakıp ağlar bir üz ifadesiyle ilk önce aşk cümleleri sonra geçmişde yaşadığınız anılardan bir buket hatırlatma sonrada yaptığının seni ne kadar üzdüğü ve en sonda sonsuz güvendiğini söyleyip rica ettiğinde karşı taraf sana " Ben zaten seni kıskandırmak için yapmışdıııııııımmmm " cevabı gelecektir.

Lakin kafanda bir soru işareti kalmasın Kadın Aldatacaksa ve aklında öyle birşey varsa Onu Allah'dan başka kimse anlayamaz ruhun bile duymaz Bu onlara Allah tarafından verilen bir yetenektir başka birisiyle görürsün o sana öyle bir anlatır ki hani dersin ki ben Kıskanç hayvan herifin tekiyim çocuğu getir kan kardeşi olacam. Bak bana inan Kadın yapacaksa yapar.

Ama bunlar temel bilgi tabi senin olayın farklı uzun soluklu bir ilişki böyle olaylar çok çok çok normal 1 haftayı aşmayacak küslükler yaşamalısınız küsün aramayın birbirinizi 1 hafta sonra ya o yada sen dönersiniz birbirinize ama bunları sık aralıklarla yapmayın.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İyi güzel de adaş o kadarıyla bitmiyor olay.

"ama bunları sık aralıklarla yapmayın"
              Sık sık oluyor ve bilmem kaç kere ayrılma noktasına geldik. Bazen kendimede kızıyorum yapma etme ne işin var gibi ama normal bir insanın yaptıklarından fazla yapmıyorum. Zaten benim gönlüm hovarda değil daldan dala atlayayım onu da biliyor. Çok canımı sıkıyor bu olaylar çok.

Olay yanlış anlaşılmış galiba KIZ tarafı kıskanıyor.
              En son Emirhan Ömeroğlu tarafından düzenlendi; 29.05.2009, 14:24.
              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Kız tarafı kıskanıyorsa biraz beni aşar bu durum ama bu durumda ki tek önerim

Kıskandığı kişileri kastederek O kişilerin telefonlarını msn'lerini herbir iletişim araçlarını ona verip hatta istediğinle seni buluşturacağım sözünü ver bu etkili olur ama bazı kadınlarda da hastalık derecesindedir olay ikna olmazlar valla o durumda sende onu kıskan diyeceğim ama yangına körükle gitmemek gerek.

Bence sitede ki bayan üyelere sormak daha mantıklı olur bu soruyu çok çok daha iyi cevaplar vereceklerdir Eminim.

Yorum

• aşk; her aşk ölümü tadacak mantığını unutmadan bişeyleri yaşamaktır...
                  Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                  Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

İyi güzel de adaş o kadarıyla bitmiyor olay.

"ama bunları sık aralıklarla yapmayın"
                    Sık sık oluyor ve bilmem kaç kere ayrılma noktasına geldik. Bazen kendimede kızıyorum yapma etme ne işin var gibi ama normal bir insanın yaptıklarından fazla yapmıyorum. Zaten benim gönlüm hovarda değil daldan dala atlayayım onu da biliyor. Çok canımı sıkıyor bu olaylar çok.

Olay yanlış anlaşılmış galiba KIZ tarafı kıskanıyor.
                    öncelikle geçmiş olsun. senin ilişkin benimki ile aynı sayılır. 5 yıllık bir ilişkim var ve kaç kere ayrıldık kaç kere barıştık hatırlamıyorum. 10 ay bile küslüğümüz olmuştur. ama öyle yada böyle dönüp dolaşıp birbirimizi bulduk hep.

ben şuna inanıyorum. genç yaşta ilişki yaşamaya başlayınca iki tarafta birbirini büyütür. "ağaç yaş iken eğilir" diye bir söz vardır. şayet sen kendini bu denli sıkıntıya sokarak ilişkiye devam edersen ilerde daha "saçma" olaylarla karşılaşırsın. (örn:neden halı saha maçına gidiyorsun)

ya olaylara tamamen tepkisiz kalacaksın, karşı taraf bir süre sonra yorularak artık üzerine gelmeyecek(sen beni sevmiyosun, beni dinlemiyosun vb.. gibi sorunlardan ilişki zarar görebilir). yada karşına alıp restini çekeceksinki senin ne kadar ciddi olduğunu anlayacak. ben ikincisini yaptım ve işe yaradı. tabi bu kızında yapısına bağlı..

yinede tam bir çözümü yoktur bu olayın. sana Allah'tan sabır diliyorum. umarım sorunu çözersin..

Yorum

• Celal Emre Teşekkür ederim. Kafam çok karışık bakalım artık
                      Ali Kemal Denizci

Yorum

• Bu monteyi koymassam ölürüm

Ali Kemal Denizci

Yorum

• Bomba olmuş ya Eyvallah Aşk Doktoru Yok daha neler daha çok kitap okumam lazım

Yorum

• Senin hayat tecrüben yeter be Adaş
                            Ali Kemal Denizci

Yorum

• .............................
                              En son Hüseyin Kurt tarafından düzenlendi; 30.05.2009, 11:49.
                              İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                              Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

Senin hayat tecrüben yeter be Adaş
                                19 yaşındayım olum piskopatmısın sokaklarda yatmıyorum ben

Sadece her tipde modelde insanı usul usul dinleyip eve gelip taklidini yapıyorum Ata demirerin yaşam tarzı gibi

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X