Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aşk, Sevdalandığın Kıza Kolay Kolay Kolay Açılamamaktır..
    Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aşk, Sevdalandığın Kıza Kolay Kolay Açılamamaktır..
      Bazen hiç açılamamaktır.

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aşk, Sevdalandığın Kıza Kolay Kolay Kolay Açılamamaktır..
        Utangaç uşak.
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bazen hiç açılamamaktır.
          bu daha doğru oldu bee
          Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Aşk'da Gözden Irak Olan Gönülden'de Irak olmaz,Aşk Bu Tabuyu Kırar.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Seni sevenler sen var olduktan sonra sevdi seni.Seni sevenler için önce varolman gerekliydi,yoksa nasıl severlerdi? Sen yoktun, seni sevenler yoktu, sen kendi yokluğunun farkında bile değildin.Rabbim seni yokluktan buldu seni yoktan var etti,seni hiç yokken sevdi seni sevdiği için var etti..Başkaları ise seni var olduğun için sevdi.. Şimdi gidiyorum ve seni var edene seni emanet ediyorum güzel yüreklim....
              HAMSİ
              Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Seni sevenler sen var olduktan sonra sevdi seni.Seni sevenler için önce varolman gerekliydi,yoksa nasıl severlerdi? Sen yoktun, seni sevenler yoktu, sen kendi yokluğunun farkında bile değildin.Rabbim seni yokluktan buldu seni yoktan var etti,seni hiç yokken sevdi seni sevdiği için var etti..Başkaları ise seni var olduğun için sevdi.. Şimdi gidiyorum ve seni var edene seni emanet ediyorum güzel yüreklim....

vay
                ''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
                ---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---

Yorum

• yahuu bence en iyisini siz yapıyorsunuz arkadaşlar. açıl(a)mamak inanın daha güzel... zamanında birilerinin dediği gibi bir büyü var ortada ama paylaşşınca anlıyorsun ki gözünde büyüttüğün kadar değilmiş ve sen yine kendi kabuğuna çekilip her şeyi içinde yaşıyorsun... ağladığında bile sesini duymuyor inanın bana aşk kendi başına yaşayınca güzel. paylaşınca hep bi şeyler ters gidiyor benim düşünceme katılmayanlar olabilir ama 2+2=4
                  Unut gitsin Hayat şimdi bi başka güzel

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

• Paylaşılınca yani mutluluk paylaşılınca daha iyi olmaz mı diye sorasım geldi

Tabii ki kişiden kişiye göre değişir bu
                    Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Paylaşılınca yani mutluluk paylaşılınca daha iyi olmaz mı diye sorasım geldi

kesinlikle kişiden kişiye göre değişir fakat ben yine açılmayın derim. paylaşınca bir bakıyorsun karşındaki insan senin kadar fazla sevmiyor, seninle ilgilenmiyor bu sefer üzülen yine sen oluyorsun (ve açıldığına bin pişman oluyorsun) gerçi şimdi diyeceksinizki ilişkilerde böyledir bir taraf diğerinden hep daha fazla sever ama yeter daa biz de insanız

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

• İlk olarak nurbanu_ts_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yahuu bence en iyisini siz yapıyorsunuz arkadaşlar. açıl(a)mamak inanın daha güzel... zamanında birilerinin dediği gibi bir büyü var ortada ama paylaşşınca anlıyorsun ki gözünde büyüttüğün kadar değilmiş ve sen yine kendi kabuğuna çekilip her şeyi içinde yaşıyorsun... ağladığında bile sesini duymuyor inanın bana aşk kendi başına yaşayınca güzel. paylaşınca hep bi şeyler ters gidiyor benim düşünceme katılmayanlar olabilir ama 2+2=4
                        Senin ki talihsizlik. Eğer yaşadıklarına veyahut gördüklerine dayanarak anlatıyorsan.
                        Şafak olmuş comolokko

Yorum

• İlk olarak ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Paylaşılınca yani mutluluk paylaşılınca daha iyi olmaz mı diye sorasım geldi

kesinlikle katılıyorum bencede ole olmalı sevgi iki kişiliktir tek başına olmaz bence
                          ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• @nurbanu_ts_61

Susmam gerek sanırım burada
                            Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak lazkizi_34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kesinlikle katılıyorum bencede ole olmalı sevgi iki kişiliktir tek başına olmaz bence
                              Karşılık da almak gerekir sanırım.
                              Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• bunu sadece ben yaşamıyorum ki benim etrafımdaki çoğu insan böyle neyse siz açılacaksanız açılın karşınızdakine dee ne de olsa pişman olursunuz (inşaallah olmazsınız ) o zaman dersiniz bi nurbanu vardı bize açılma demişti

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X