Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cardozo lig performansı.

Bi bunlar kadar da Avrupa'da atıyor reis

Yaş 35 olmasın rağmen

BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Oynamak istiyorum ama hala daha oyuna girmede sorun yaşıyorum. Bu sorunla karşılaşan, çözmeme yardımcı olabilecek var mı?

Yorum

• Ben oyunu Türkiyeden aldim ama Almanyada kurulmuyor herhalde. Ürün kodunu kabul etmiyor. Bu ülke icin gecerli degil diyor.Cözüm varmi buna? Yoksa bi ürün kodu lazim bana.
        Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
        Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Bugün kurdum FM 2015'i,lisans yaması ve transfer yamasını da yaptım,herşey en güncel halde,TRABZONSPOR'umu da aldım,şimdi çerez+içecek ve oyun vakti
          ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• Ynt: Football Manager 2015 Çıktı!

Sakatlıklarla boğuşmaktan bıktım!!

Takımın en iyileri Cardozo, onur serdar gurler fatih atik ekici ve ozer
            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sakatlıklarla boğuşmaktan bıktım!!

Takımın en iyileri Cardozo, onur serdar gurler fatih atik ekici ve ozer
              valla ben sakatlık konusunda editör kullanıyorum,hiç sakatlık olmuyor yani,normalde kullanmam ama sakatlık konusunda baya uyuz oluyorum o yüzden mecbur kullanıyorum
              ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• Valencia 'yı yenip 3.oLarak Grupdan çıkamama Keyfffffffffffff : )
                ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Allahını seven bi link atsın, hala oynayamadım

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Allahını seven bi link atsın, hala oynayamadım
                    +1

Yorum

• Yabancı sınırı yaması çıkmış. (https://eksisozluk.com/entry/48180441)

İlk sezondan iyi paraya giden oyuncularımız var mı? Cardozo ve Onur hariç herkesi satabilirim. Ucuza yabancı topluycam, bütçe lazım.

edit: oyuna girerken crash dumps hatası aldım
                      En son bordomavi1 tarafından düzenlendi; 06.01.2015, 20:40.

Yorum

• Fm 2015 oynayan arkadaslar ben arsenalle oynuyorum oyunu Mesut ozil'in yedegi Martin Odegaard diye bi usak 16 yasinda Norvec liginde stromsgodsetten aldim. 1.4 milyon euro karsiliginda..eger alma imkaniniz varsa ve oyundan zevk almak istiyorsaniz bu usagi kacirmayin.2015 - 2016 sezonunu oynuyorum ben ve onumuzdeki yil mesutu satip bu oyuncuyla devam etme niyetim var..su anda oyunda piyasa degeri 9.75 milyon euro

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fm 2015 oynayan arkadaslar ben arsenalle oynuyorum oyunu Mesut ozil'in yedegi Martin Odegaard diye bi usak 16 yasinda Norvec liginde stromsgodsetten aldim. 1.4 milyon euro karsiliginda..eger alma imkaniniz varsa ve oyundan zevk almak istiyorsaniz bu usagi kacirmayin.2015 - 2016 sezonunu oynuyorum ben ve onumuzdeki yil mesutu satip bu oyuncuyla devam etme niyetim var..su anda oyunda piyasa degeri 9.75 milyon euro
                          fm'de hiç görmedim ama reel'de barca gibi dünya devleri istiyor o çocuğu. ilk sezon TS'ye 1.4'e gelirse iyi olur, oyuna girebilirsem deneyeceğim.

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            fm'de hiç görmedim ama reel'de barca gibi dünya devleri istiyor o çocuğu. ilk sezon TS'ye 1.4'e gelirse iyi olur, oyuna girebilirsem deneyeceğim.
                            Su anda oyundayim resim atabilsem profilini atarim..2016 da avrupanin altin cocugu odulune ady..bakayim kazanabilecek mi

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ayrica tavsiye edebilecgin genc yetenekler varsa degerlendirbilirim..Ozan tufan da oyunun basindan beri bende rotasyonda cok iyi verim aliyorum..ortasaha antremani verip savasci ortasaha yapacam onu..

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ayrica tavsiye edebilecgin genc yetenekler varsa degerlendirbilirim..Ozan tufan da oyunun basindan beri bende rotasyonda cok iyi verim aliyorum..ortasaha antremani verip savasci ortasaha yapacam onu..
                                ben oyunu fazla oynayamadım. daha çok deneme kariyerleri açtığım için, öyle oyuncu keşfetme şansım olmadı. ama geçen seriden stanciu ve ıancu'ya bir bak istersen, arsenal için düşük profil olarak gözükebilir ama.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X