Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yaz gelsede oyuna doyabilsem.
    9 # Osvaldo'

Yorum

• An itibariyle ligin ilk devresini 3. sıra da bitirdim, Avrupa Lig'in de gruplardan çıktım. Oyunun başında Andre Hahn ve Humam Tarıq'ı aldım. Samed Yeşil ve Levent Ayçicek'i kiraladım. Humam Tarıq sezon sonu takıma katılacak.

Andre Hahn'ı herkese öneririm. 2,5 milyon €'ya serbest kalma maddesi var. Rakibin sol tarafını otoban yapıyor.
      En son bordomavi1 tarafından düzenlendi; 10.06.2014, 11:54.

Yorum

• edit

Yorum

• Türkiye Süper Lig oynayan var mı yahu Ne zevk alıyorsunuz. EPL den veya Sky Bet'ten başkası yalan
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• AW: Football Manager 2014

İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Türkiye Süper Lig oynayan var mı yahu Ne zevk alıyorsunuz. EPL den veya Sky Bet'ten başkası yalan
            Bu oyuna sırf Trabzonspor için başladığım için mecburiyetten oynuyorum Türkiye ligini.

Gesendet.
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ynt: Football Manager 2014

Bu oyunu beceremeyen bir ben varım galiba

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                An itibariyle ligin ilk devresini 3. sıra da bitirdim, Avrupa Lig'in de gruplardan çıktım. Oyunun başında Andre Hahn ve Humam Tarıq'ı aldım. Samed Yeşil ve Levent Ayçicek'i kiraladım. Humam Tarıq sezon sonu takıma katılacak.

Andre Hahn'ı herkese öneririm. 2,5 milyon €'ya serbest kalma maddesi var. Rakibin sol tarafını otoban yapıyor.
                Kayıtlı oyun yüklenemedi sorunu aldım. Geri kurtarayım derken oyun 3 ay öncesine gitti. Fm'nin şu sorunları olmazsa güzel oyun aslında.

Yorum

• Serbest kalma maddesi düşük olan futbolcular önerir misiniz?

Yorum

• Trabzonspor un borç sıkıntısı kotu ya
                    ONUR RECEP KIVRAK

Yorum

• Anadolu takımı istiyenler Akhisarda baslasin 0 borç rahat
                      ONUR RECEP KIVRAK

Yorum

• Oyun multi gerçekçi.. Janko bela oldu takımın başına arkadaş

Yorum

• Trabzonspor ile yeni kariyere başlayalı 1 hafta oldu. İlk işim kadroda temizlik yapmak oldu. Janko'yu adını sanını duymadığım bir takım aldı. Giray'ı elde çıkardım ama alan yok. Bosingwa'nın performansından memnun kalmadım yollarımızı ayırdık. Colman'ı da yurtdışına sattık. Bamba'yı Kasımpaşa aldı. Abdülkadir, Kadir gibi isimlerin sözleşmelerini fesh ettim. Fatih'i kiraladım. Şu an performansından gayet memnun olduğum isimler ; Malouda, Emre, Olcan, Mustafa. Gelenlerle birlikte kadroyu oturttuk.

Türkiye Kupasında Fenerbahçe, Gaziantep ve Gençlerbirliği ile aynı gruba düştük. Fenerbahçe ve Gaziantep'le aynı puanda grubu tamamladık ama averajla elendik.

Lig'de 52 puanla bir maç eksikle en yakın rakibim Fenerbahçe'nin 1 puan önündeyim. Galatasaray'ın 50, Bursaspor'un 50 ve Eskişehirspor'un 49 puanı var. Ligin zirvesi her hafta değişiyor. Bu hafta kazanırsam arayı az da olsa açacağım. 25. haftadayız.

Uefa'da çeyrek final öncesi bir maç kaldı. Deplasmanda 2-2 berabere kaldığım Kiev ile rövanş var.

Yorum

• 2014e dün basladim, böyle zor bi oyun görmedim arkadas. Üc kere yeniden basladim, sezon hazirligini en iyi sekilde gecirip lige hazir baslamak icin. Hic birindede tutmadi. Sonuncusunda tüm teknik ekibi yolladim, bu sefer bi önceki oyunda iki ay sonra aldigim 4, 5 yildizli adamlarin hic biri gelmeye yanasmadi. Kaldim dimdizlak ortada.
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• O kadar kovulmanın ardından 4'te 4 yaptım Trabzonspor ile sonunda. İlk sezon sadece teknik ekibe yatırım yaptım başarı geldikçe arttırdım şuan 20-25 kişilik ekip var. Takım uçuşta 5-6 rahat gelir İHO 3'te 3 yaptı seçilemedi

Avrupa kulüpleri kapımda yatıyor ama Ancelotti manyağı da benim gibi 4'te 4 yaptığı için Madrid olmadığından yola devam ediyorum. Transfer bütçesi çok fazla artmıyor. İstanbul takımlarına oranla yarı yarıya artış var. 4'te 4'e rağmen 40 Milyon TL bütçe veriyor..

Kadroyu paylaşayım ben bir ara..

Yorum

• Takıntımdır, teknik ekip ve personeli temizlemeden başlamam oyuna.

Bu oyunda Trabzonspor'a personel bulmak, futbolcu transfer etmekten çok daha zor!
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X